108,22 € / 1 kg
Määrä:

  Määrä:

   Nutriway™ All Plant Protein sisältää laadukasta kasvipohjaista proteiinia, jonka optimaalinen päiväannos pitää sinut liikkeellä.  
    

   Miksi pitäisit tuotteesta

   Proteiineja pidetään elämän rakennusaineina, koska niitä löytyy kehon jokaisesta solusta, missä ne auttavat korjaamaan vaurioita ja rakentamaan uusia soluja. Ne tukevat kehoa kuin polkupyörän runko ja toimivat luiden ja lihasten rakenneosasina. Ihmiskeho ei pysty varastoimaan ylimääräistä proteiinia, joten sen jatkuva saaminen on tärkeää. Saatat luulla, että saat ruokavaliostasi riittävästi proteiineja. Pääasiallisia lähteitä ovat maito, munat, juusto ja punainen liha, joten jos olet kasvissyöjä tai jollain muulla erikoisruokavaliolla, et välttämättä saa tarvittavaa määrää. 

   Nutriway™ All Plant Protein on tasapainoinen ja terveellinen vaihtoehto perinteisemmille proteiinilähteille ja sisältää kaikkia yhdeksää välttämätöntä aminohappoa hyvinvoinnin tueksi. Nopea ja kätevä Nutriway™ All Plant Protein sekoittuu helposti ruoan tai juoman joukkoon vaikuttamatta makuun. Kokeile sekoittaa ruokalusikallinen proteiinijauhetta vaikkapa treenin jälkeiseen smoothieen. 
    

   Hyvä tietää 

   • Luonnollisista lähteistä peräisin oleva proteiiniravintolisä. 
   • Annoksessa on alle 0,5 g rasvaa. 
   • Sulaa helposti. 
   • Vaivaton proteiinijauhe ei sisällä keinotekoisia väriaineita, aromeja eikä säilöntäaineita. 
   • Jotkin runsaasti proteiinia sisältävät ruoat voivat sisältää liikaa kolesterolia, tyydyttynyttä rasvaa, suolaa ja energiaa. Nutriway™ All Plant Protein on terveellinen vaihtoehto, jonka kasviproteiini on peräisin soijasta, vehnästä ja herneistä. 
   • Yhdessä ruokalusikallisessa on 8 g proteiinia. Ihminen tarvitsee vähintään 0,83 g proteiinia kehon painokiloa kohden päivässä. Toisin sanoen esimerkiksi 60 kg painava henkilö tarvitsee noin 50 g proteiinia päivässä.  *
   • Sekoittuu helposti lämpimään tai kylmään ruokaan ja juomaan vaikuttamatta makuun. Lisää vaikkapa näihin: Pure Power -smoothie, Almond Energiser -mantelismoothie tai puhdistava porkkana-appelsiinismoothie. 
   • Tasapainoinen yhdistelmä kaikkia yhdeksää välttämätöntä aminohappoa. Keho ei pysty tuottamaan aminohappoja itse, ja juuri siksi nämä aminohapot ovat välttämättömiä: histidiini, isoleusiini, leusiini, lysiini, metioniini, fenyylialaniini, treoniini, tryptofaani ja valiini. 
   • Sopii kasvissyöjille.

   * Proteiini osallistuu normaalin luuston ja lihasmassan ylläpitoon. https://www.efsa.europa.eu/en/press/news/120209.
    

    

    
   RAVINTOSISÄLTÖ ANNOS(10 g) 100 g
   Energiaa 170 kJ/40 kcal 1700 kJ/400 kcal
   Rasvaa 0,48 g 4,8 g
     josta tyydyttyneitä    
     rasvahappoja 0,06 g 0,6 g
   Hiilihydraatteja 0,32 g 3,2 g
     joista sokereita 0 g 0 g
   Proteiinia 8 g 80 g
   Suolaa 0,23 g 2,3 g
   Aminohapot
   Isoleusiini 390 mg 3900 mg
   Leusiini 660 mg 6600 mg
   Lysiini 510 mg 5100 mg
   Metioniini ja kystiini 220 mg 2200 mg
   Fenyylialaniini ja tyrosiini 750 mg 7500 mg
   Treoniini 310 mg 3100 mg
   Tryptofaani 120 mg 1200 mg
   Valiini 400 mg 4000 mg
   Histidiini 210 mg 2100 mg
   • Kaikille, jotka eivät syö riittäviä määriä maitoa, lihaa, juustoja tai muita runsasproteiinisia ruokia.
   • Runsaasti urheileville henkilöille.
   • Kaikille, jotka huolehtivat kaloreista ja rasvoista ruokavaliossaan.
   • Kaikille, jotka jättävät aterioita väliin, syövät pieniä annoksia tai tuntevat lisäproteiinin tarvetta ruokavaliossaan.
   • Yli 3-vuotiaille lapsille, nuorille, iäkkäille, raskaana oleville tai imettäville naisille, jotka tarvitsevat lisäproteiinia.

   Suositeltu annos

   Lisää tarpeen mukaan 10 g jauhetta (noin ruokalusikallinen) maitoon tai muuhun nesteeseen ja nauti yhden tai useamman kerran päivässä. Sekoita voimakkaasti tai ravista tiiviissä astiassa 1 minuutin ajan. Tuotetta voi myös ripotella muroihin, keittoihin, salaatteihin ja muihin ruokiin.

   Huomioitavaa

   Ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille ilman lääkärin määräystä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Säilytettävä kuivassa ja viileässä. Tuotteen sisältö voi painua kasaan kuljetuksen aikana. Nettopaino taattu.