Määrä:

  Määrä:

   Puhdista ja rauhoita vauvan herkkää ihoa päästä varpaisiin kevyesti vaahtoavalla hiusten- ja vartalonpesuaineella, joka saa vauvan ihon tuntumaan pehmeältä ja hoidetulta.

    

   Mitä tuote tekee

   • 2-in-1-koostumus puhdistaa vauvan hiukset, päänahan ja ihon hellävaraisesti.
   • Erittäin kevyen koostumuksen ansiosta vauvan iho tuntuu huuhtelun jälkeen pehmeältä ja kosteutetulta.
   • Tekee kylpyhetkestä nopeamman, helpomman ja hauskemman yksinkertaisen pumppuannostelijan ja runsaan, tiiviin vaahdon ansiosta.
   • Tarjoaa kolmiosaisen suojan eli vahvistaa ja tukee ihon hyaluronihapposuojakerrosta, suojaavaa kosteustasapainoa sekä lipidisuojakerrosta.
   • Sisältää kasvipohjaisia ainesosia, kuten Calendula Complex -vettä, oliiviöljystä saatavaa keramidiyhdistettä ja eteeristä kamomillaöljyä.

   Miksi pitäisit tuotteesta

   g&h Baby Wash & Shampoo on kevyesti vaahtoava hiusten- ja vartalonpesuaine, joka saa vauvan ihon tuntumaan pehmeältä ja hoidetulta. 2-in-1 Body Wash and Shampoo on valmistettu puhtaista ja turvallisista ainesosista, se puhdistaa ja rauhoittaa vauvan herkkää ihoa tehokkaasti ja sopii erinomaisesti vauvoille (vastasyntyneistä alkaen).

   Jäljitettävien, kasvipohjaisten ainesosien, kuten kehäkukan, oliiviöljystä saatavan keramidin ja kamomillan, ansiosta voit luottaa, että tuote, jolla puhdistat vauvasi ihon, on turvallinen. Vegaaninen koostumus on g&h Personal Care Clean - standardien mukainen –, ja siinä on käytetty vain todistetusti turvallisia ainesosia. Koostumus on ihotautilääkärien testaama ja hajusteeton eikä se ärsytä silmiä tai sisällä vahvoja kemikaaleja.

   Tee kylpyhetkestä hauska ja mukava kokemus itsellesi ja vauvallesi.

   Faktoja sinulle

   Luonnolliset ainesosat
   g&h Baby Body Wash & Shampoo on valmistettu Nutriway-kasvatetusta kamomillasta sekä kasvipohjaisesta kehäkukasta ja oliiviöljystä. Sitä on parannettu Phyto Complexilla kunkin koostumuksen etujen maksimoimiseksi.

   Puhdas koostumus
   g&h Baby Wash & Shampoon koostumus täyttää Personal Care Clean -normit. Ne ovat tiukkoja suuntaviivoja, joiden avulla varmistetaan, että g&h-tuotteet ovat puhtaita, turvallisia ja tehokkaita. Tämä tarkoittaa seuraavaa:

   • Vegan Societyn rekisteröimä
   • Ei mineraaliöljyä, parabeeneja eikä ftalaatteja
   • Hajusteeton
   • Ihotautilääkärien testaama ja allergiatestattu allergiariskin minimoimiseksi
   • Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, ei testattu eläimillä.

   Vastuullisuus

   • Biohajoava koostumus.
   • Pullon materiaalista 30 % on kierrätettyä.
   • Kierrätä: g&h-pullot ovat kierrätettäviä (pumppuja lukuun ottamatta).*

   * Jos käytettävissä on asianmukainen kierrätyslaitos; tarkista paikallinen tilanne.

   Tärkeimmät ominaisuudet

   Kolmiosainen suojakerros
   g&h Baby Body Wash & Shampoo auttaa vahvistamaan ihon kolmea suojakerrosta ja hoitaa vauvan ihoa hellävaraisesti:

   1. Hyaluronihapposuojakerros
    Mieto puhdistustuote auttaa vahvistamaan hyaluronihapposuojakerrosta ja parantaa vauvan ihon kosteussuojaa.
     
   2. Keramidisuojakerros
    Tuotetta voi käyttää jokaisella kylpykerralla hiusten, päänahan ja ihon puhdistamiseen. Lisäksi se auttaa tukemaan ihoa suojaavaa kosteustasapainoa ja säilyttämään tasaisen kosteuspitoisuuden.
     
   3. Lipidisuojakerros
    Hellävarainen koostumus auttaa tukemaan lipidisuojakerrosta, joka on tärkeä ihon luontaisessa suojaamisessa ulkoisilta rasitteilta.

   Koostumusta on parannettu ainutlaatuisella g&h Phyto Complexilla.

   Käyttö

   • Kostuta vauvan hiukset ja vartalo lämpimällä vedellä
   • Levitä Baby Wash -pesuainetta käsin tai pesulapulla
   • Puhdista vaahdottamalla ainetta hellästi iholle
   • Huuhtele varovasti mutta huolellisesti, jotta kaikki vaahto peseytyy pois.

   Ainesosat

   Koostumus sisältää huolellisesti valitun yhdistelmän kasviperäisiä ainesosia, jotka puhdistavat ja rauhoittavat vauvan herkkää ihoa:

   KASVIPOHJAINEN VESI
   Calendula Complex -vesi
   Auttaa vahvistamaan hyaluronihapposuojakerrosta ja antamaan kosteussuojaa ihon pinnalle hidastaen ja estäen kosteuden menetystä.

   KASVIPOHJAISET TÄRKEÄT AINEKSET
   Oliiviöljystä saatava keramidi
   Auttaa vahvistamaan ihoa suojaavaa kosteustasapainoa vauvan ihon kosteuspitoisuuden lisäämiseksi ja säilyttämiseksi.

   KASVIPOHJAISET RAVINTOAINEET
   Eteerinen kamomillaöljy
   Suojaa ihoa ulkoisilta rasitteilta NutriCert-sertifioidulla kumppanuustilalla kasvatetuista kasveista uutetulla öljyllä.

   PARANNETTU
   Phyto Complexilla
   Sisältää raikasta versouutteiden yhdistelmää, johon on sekoitettu vihreiden lehtien uuteyhdistelmää.


   Ingredients: Water/Aqua/Eau, Decyl Glucoside, Glycerin, Coco-Betaine, Propanediol, Sodium Chloride, Citric Acid, Potassium Cocoyl Glycinate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Sodium Citrate, Butylene Glycol, Glechoma Hederacea Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Ceramide NP, Phytosphingosine, Calendula Officinalis Flower Extract, Hydrogenated Lecithin, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Medicago Sativa (Alfalfa) Extract, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Sprout Extract, Mentha Suaveolens Leaf Extract, Brassica Campestris (Rapeseed) Extract, Raphanus Sativus (Radish) Seed Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Leaf Extract, Salvia Hispanica Seed Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil