Määrä:

  Määrä:

   Puhdista, ravitse ja hemmottele tiesi ihanaan ihoon tällä koko vartalolle tarkoitetulla öisellä ihonhoitorutiinilla.

    

   Mitä tuote tekee

   Artistry™ Beauty Sleep Solution on sarja Artistry- ja g&h-ihonhoitotuotteita, jotka on valikoitu erityisesti hemmottelemaan kasvoja, ravitsemaan ihoa ja tukemaan solujen uusiutumista nukkuessasi.

   • Artistry Skin Nutrition™ Micellar Makeup Remover + Cleanser poistaa päivän aikana kertyneet epäpuhtaudet, kuten pölyn, meikin ja saasteet, jotta ihohuokoset ovat puhtaita ja valmiina vastaanottamaan seuraavat ainesosat.
     
   • Artistry Skin Nutrition Sleeping Mask rauhoittaa ihoa jopa kahdeksan tunnin ajan, parantaa ihon kosteustasapainoa ja ympäröi sinut miellyttävällä eteerisen öljyn tuoksulla, jossa on NutriCert™-sertifioiduilla kumppanuustiloilla kasvatettua laventelia sekä bergamottia.
     
   • g&h GOODNESS AND HEALTH™ Nourish Body Lotion ravitsee ihoa ja tukee sen kosteustasapainoa Bamboo Complex ‑vedellä, oliiviöljystä saatavalla keramidilla ja Nutriway™-kasvatetulla valkoisen chian siemenöljyllä.
     
   • g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Foot Cream ravitsee ja pehmentää kuivia jalkoja välittömästi sekä korjaa ja suojaa ihon kosteustasapainoa täyteläisellä, ei-rasvaisella koostumuksella.
     
   • g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Hand Cream ravitsee ja hoitaa kuivia, karheita käsiä Bamboo Complex ‑vedellä, oliiviöljystä saatavalla keramidilla, valkoisen chian öljyllä ja sheavoilla.
     
   • RAJOITETUN AJAN LAHJA* Artistry Silk Night Mask auttaa parantamaan unen laatua ja ehkäisemään ryppyjen ilmestymistä. Valmistettu 100-prosenttisesta 22 mommen mulperisilkistä, pehmeästä ja hengittävästä materiaalista, joka lisää kerroksen hemmottelua yölliseen kauneusrutiiniin. *Saatavilla vain niin kauan kuin tavaraa riittää.

   Artistry Beauty Sleep Solution sisältää seuraavat yksittäiset tuotteet:

   1 x Artistry Skin Nutrition Micellar Makeup Remover + Cleanser (200 ml)
   1 x Artistry Skin Nutrition Sleeping Mask (80 ml)
   1 x g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Body Lotion (400 ml)
   1 x g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Foot Cream (100 ml)
   1 x g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Hand Cream (75 ml)
   1 x Artistry Night Silk Mask – LAHJA*

   *LAHJA. Saatavana vain Artistry Beauty Sleep Solutionin osana ja niin kauan kuin tavaraa riittää. Ei myydä erikseen. 

   Miksi pitäisit tuotteesta

   Tue ihosi uusiutumista yön aikana kasvon ja vartalon iholle huolellisesti valittujen tuotteiden valikoimalla ja salli itsellesi samalla hieman hemmottelua illalla.

   Modernin elämän stressillä ja rasituksilla voi olla haitallisia vaikutuksia ihon ulkonäköön, ja ne voivat saada sen näyttämään himmeältä ja väsyneeltä. Yö on tärkeää aikaa iholle ja sen ulkonäölle, sillä iho uusiutuu unen aikana kolme kertaa nopeammin kuin hereillä ollessasi.

   Artistry Beauty Sleep Solution auttaa tukemaan kasvojen ja vartalon ihoa nukkuessasi. Voit rentoutua tietäen, että ihosi hyötyy luonnollisista ainesosista ja puhtaista koostumuksista, jotka ovat vegaanisia, ihotautilääkärien testaamia ja allergiatestattuja ja jotka eivät sisällä mitään, mitä niiden ei pitäisi sisältää.

   Nukkumalla kohti tervettä kauneutta.

   Faktoja sinulle

   Puhdas koostumus
   Artistry- ja g&h-tuotteissa käytettävät koostumukset on kehitetty Artistry Clean- ja g&h Personal Care Clean ‑standardien mukaisesti. Niiden tiukat suuntaviivat varmistavat, että tuotteet ovat puhtaita, turvallisia ja tehokkaita. Tämä tarkoittaa:

   • The Vegan Societyn rekisteröimä
   • Ei mineraaliöljyä, parabeeneja eikä ftalaatteja
   • Ei eläinperäisiä ainesosia, ei testattu eläimillä

   Kasviperäiset ainesosat
   Jokainen Artistry Beauty Sleep Solution ‑setin ihon- ja kauneudenhoitotuote sisältää vähintään yhtä kasvipohjaista ravintoainetta, joka on peräisin omilta Nutriway-tiloiltamme tai NutriCert™-kumppanuustiloilta. Korkean laadun lisäksi tämä tarjoaa luotettavan siemenestä iholle- ja siemenestä ravintolisäksi ‑jäljitettävyyden.

   Tuotemerkkejä, joihin voit luottaa
   Beauty Sleep Solutionissa yhdistyvät Artistry-tuotemerkin kattavan ihonhoitotieteen asiantuntemus, Nutriwayn – maailman eniten myydyn vitamiinien ja ravintolisien tuotemerkin** – kestävästi kasvatetut ainesosat sekä g&h-tuotteiden laatu- ja hyvinvointiominaisuudet.

   Yhteisömme varta vasten sinulle luoma
   Artistry Beauty Sleep Solution on luotu yhteistyössä ALH-yhteisön kanssa, joka ymmärtää ja edustaa kaikenikäisten naisten ja ihotyyppien ihonhoito- ja kauneustarpeita ja auttaa huolehtimaan niistä.

   **Lähde: http://gdretail.net/amway-claims/

   Käyttö

   Artistry™ Beauty Sleep Solutionin tuotteet toimivat yhdessä osana yöllistä ihonhoitorutiinia. Voit käyttää sitä vapaasti Artistry- ja g&h-suosikkituotteidesi, kuten puhdistustuotteiden, kasvovesien, seerumien ja kosteusvoiteiden, kanssa.

   Lue yksittäisten tuotteiden käyttöohjeet

   *LAHJA. Saatavana vain Artistry Beauty Sleep Solutionin osana ja niin kauan kuin tavaraa riittää. Ei myydä erikseen. 

   Ainesosat

   Tärkeimmät ainesosat kauneusunien ihonhoitorutiinia varten  
   Jokainen Artistry Beauty Sleep Solution ‑setin ihon- ja kauneudenhoitotuote sisältää vähintään yhtä kasvipohjaista ravintoainetta, joka on peräisin omilta Nutriway™-tiloiltamme tai NutriCert™-kumppanuustiloilta.

   • Valkoisen chian siemen
    Se tarjoaa ihoa tehostavia hyötyjä syvällä ihon pinnalla ja auttaa näkyvästi ravitsemaan ja suojaamaan ihon tervettä kauneutta. Tämä valkoinen chia kasvatetaan sertifioidulla Nutriway-tilalla ja kumppanuustilalla ennennäkemättömän siemenestä iholle ‑jäljitettävyyden tarjoamiseksi.
    Mukana seuraavissa tuotteissa: Artistry Skin Nutrition™ Sleeping Mask ja Artistry Skin Nutrition Micellar Makeup Remover + Cleanser
   • Fermentoitu CICA-uute
    Tämä kukkivasta kasvista saatava kasvipohjainen ravintoaine auttaa rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa. Fermentoidussa muodossa se kosteuttaa seitsemän kertaa tehokkaammin ja rauhoittaa kaksi kertaa tehokkaammin (fermentoimattomaan CICA:aan verrattuna).
    Mukana seuraavissa tuotteissa: Artistry Skin Nutrition™ Sleeping Mask
     
   • Kasviperäinen yhdistelmä
    Sleeping Mask ‑tuotteen seitsemää ainesosaa sisältävä kasviperäinen yhdistelmä (rosmariinia, kamomillaa, vuohennokkaa, aasiantatarta, rohtosammakonputkea, lakritsia ja teetä) auttaa rauhoittamaan ihoa ja antamaan sille energiaa kosteustasapainon vahvistamiseksi.
    Mukana seuraavissa tuotteissa: Artistry Skin Nutrition Sleeping Mask
     
   • Tuoksulehtikaktuksen kukka
    Myös yön prinsessana ja yön kuningattarena tunnetun tuoksulehtikaktuksen kukka tarjoaa kosteutusta toimimalla kahdella tasolla: ihon suojakerroksessa ja orvaskedessä. Se auttaa parantamaan ihon kosteustasapainoa ja säilyttämään vesitasapainon parempaa, hyvinvoivalta näyttävää ihoa varten.
    Mukana seuraavissa tuotteissa: Artistry Skin Nutrition Sleeping Mask
     
   • Bamboo complex -vesi
    Kasvipohjainen vesi, joka valmistetaan bambusta ja kasvipohjaisesta glyseriinistä, auttaa kosteuttamaan ihoa.
    Mukana seuraavissa tuotteissa: g&h Nourish Body Lotion, g&h Nourish Foot Cream ja g&h Nourish Hand Cream
     
   • Oliiviöljystä saatava keramidi
    Erityinen lipidityyppi, joka auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon.
    Mukana seuraavissa tuotteissa: g&h Nourish Body Lotion, g&h Nourish Foot Cream ja g&h Nourish Hand Cream

   Nämä ainesosat toimivat osana tieteellisesti kehitettyjä koostumuksia ja tuovat yhdessä tieteen ja luonnon parhaat puolet iholle.

   Katso yksittäisten tuotteiden kattava ainesosaluettelo tuotesivuilta: