Rekisteröidy nyt asiakkaaksi saadaksesi 12% alennuksen kaikista tuotteista ja säästä 5 euroa ensimmäisestä tilauksestasi*!
*5 euron alennus uusille rekisteröityneille asiakkaille ensimmäisestä tilauksesta sen ylittäessä 50 euroa (sis. ALV) viiden päivän kuluessa rekisteröitymisestä. Voimassa 1.12.2021 - 28.2.2022

9,55 € / 1 litra
Määrä:

  Dish Drops™ Concentrated Dishwashing Liquid puhdistaa vaivattomasti rasvan ja kiinni palaneet jäämät ja tekee astioista säihkyvän puhtaita. 
   

  Miksi pitäisit tuotteesta 

  Tiskaamisen ei tarvitse olla vaivalloista. Raikkaan sitrustuoksun ansiosta Dish Drops Concentrated Dishwashing Liquid -astianpesuaineella tiskaaminen on itse asiassa nautinto. Tämä hellävarainen pesuainetiiviste puhdistaa vaivattomasti rasvan ja kiinni palaneet jäämät kattiloista, pannuista, aterimista ja tarjoiluastioista. Päivittäin tarvittavan perustuotteen sisältämä aloe vera, alfahydroksihappo (AHA) ja japanilaisen shiso-yrtin luonnolliset uutteet puhdistavat astiat vaivattomasti käsiesi ihoa ärsyttämättä ja kuivattamatta. 

  Aivan kuin Amwayn tunnetulta ja luotettavalta pesuaineelta voi odottaa, Dish Drops Concentrated Dishwashing Liquid sisältää neljää luonnollisesta lähteestä peräisin olevaa ainesosaa ja on turvallista kaikille keittiön esineille, myös arvokkaille kristalleille ja posliineille. 
   

  Hyvä tietää 

  • Monikäyttöinen ja tehokas koostumus on turvallinen lasille, kattiloille ja pannuille, aterimille ja myös kaikkein herkimmille posliineille, kristalleille ja hopeille. 
  • Poistaa voimakkaita tuoksuja esim. mausteisten tai kalaruokien jäljiltä. 
  • Pitkään kestävä ja tehokas vaahto. 
  • Huuhtele kädet käytön jälkeen. 
    

  Käyttö: 

  • Lisää 3 ml Dish Drops Concentrated Dishwashing Liquid -astianpesunestettä pesualtaaseen, jossa on viisi litraa lämmintä vettä. Pese kattilat, tarjoiluastiat ja aterimet, ja huuhtele ne ennen kuivaamista. 
  • Lisää yksi osa Dish Drops Concentrated Dishwashing Liquid -astianpesunestettä kolmeen osaan vettä Amway-suihkepulloon. Sekoita ravistamalla ja käytä pienempien alueiden pesemiseen sienellä. 
  • Käytä kattiloiden, pannujen ja uunivuokien esikäsittelyyn irrottamaan rasvaa ja jäämiä. 
    

  Klikkaa tästä nähdäksesi ainesosat.

  Ainesosan nimi CAS-nro Yleisnimi
  Water 7732-18-5 Vesi
  Sodium Laureth Sulfate 68585-34-2 Anioninen pinta-aktiivinen aine
  Cocamidopropyl Betaine 61789-40-0 Amfoteerinen pinta-aktiivinen aine
  Ethoxylated Alcohol (Pareth 8-7) 27252-75-1 Ioniton pinta-aktiivinen aine
  Glycereth-26 31694-55-0 Liuottava aine / kosteudensäilyttäjä
  Propylene Glycol 57-55-6 Liuottava aine / kosteudensäilyttäjä
  Alcohol Denat 64-17-5 Liuottava aine
  Citric Acid 77-92-9 Orgaaninen happo (pH:n säätö)
  Fragrance Proprietary - See IFRAorg.org Hajuste
  Magnesium Hydroxide 1309-42-8 Vaahdon stabilointiaine
  Aloe Barbadensis Leaf Juice 94349-62-9 Ihoa hoitava aine
  Methylchloroisothiazolinone 26172-55-4 Säilöntäaine
  Methylisothiazolinone 2682-20-4 Säilöntäaine
  Perilla Ocymoides Leaf Extract 90082-61-4 Ihoa hoitava aine

  Voidaan käyttää turvallisesti posliiniastioiden, lasien, keittoastioiden, ruokailuvälineiden ja jopa lyijykristallin ja hienojen hopeisten astioiden pesemiseen.

  • Aseta pesualtaaseen tai kulhoon 3 ml DISH DROPS™ Astianpesuainetta lisäämällä siihen samalla 5 litraa lämmintä vettä. Huuhtele astiat pesun jälkeen.
  • Taloudellista käyttöä varten voit laimentaa 1 osan DISH DROPS Astianpesuainetta 3 osaan vettä AMWAY™ Pehmeään muovipulloon sekoittamalla ne hyvin ja levittämällä sitten pienen määrän sieneen.
  • Sienet ja keittiörätit säilyvät pitempään, kun huuhtelet ne hyvin lämpimällä vedellä. Lisää 2 painallusta annostelijasta rättiin tai sieneen, purista nesteen levittämiseksi ja jätä vaikuttamaan seuraavaan käyttökertaan saakka.

  Huomaa:

  • Huuhtele kädet käytön jälkeen.

  VAROITUS. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. Hävitä sisältö/pakkaus teollisessa jätteenpolttolaitoksessa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa.