620,00 € / 1 kg
Määrä:

  NUTRIWAY DOUBLE X on ravintolisä, jossa on tasapainotettu 12 tärkeän vitamiinin ja 10 tärkeän kivennäisaineen yhdistelmä.

  Tuotteessa on erityistä 22 kasvin PhytoBlend™-yhdistettä, joka on peräisin hedelmistä, vihanneksista ja yrteistä, joita ei ole aina helppo sisällyttää päivittäiseen ruokavalioon.

  NUTRIWAY DOUBLE X monipuolistaa ruokavaliotasi tarjoamalla kasviperäisiä ravintoaineita viidestä väriryhmästä: vihreä, valkoinen, keltainen, punainen ja violetti. Jokaisesta väriryhmästä saat arvokkaita ravintoaineita. Kaikki kasveista peräisin olevat ainesosat saadaan vastuullisilta Nutrilite™- tai NutriCert™-tiloilta, joilla ei käytetä myrkyllisiä kemikaaleja tai torjunta-aineita. Kestävän viljelyn uskotaan tuottavan vahvempia ja elinvoimaisempia kasveja, joiden ravintoainepitoisuus on suurempi.

  Stressaavina aikoina ja esimerkiksi vuodenaikojen vaihtuessa NUTRIWAY DOUBLE X antaa tärkeät ravintoaineet kokonaishyvinvoinnin tueksi.

  DOUBLE X on maailman myydyin monivitamiini- ja monimineraalivalmiste, joka sisältää kasviravinteita viidestä kasviravinteiden väriryhmästä.1

  1Lähde: Euromonitor International Limited; ohjevähittäishintaehdot; kaikki kanavat, 2017

  Mitä tuote tekee

  NUTRIWAY DOUBLE X on suunniteltu korjaamaan mahdolliset ravinteiden ja kasvipohjaisten ravintoaineiden puutteet. Sisäinen tasapainosi palautuu ja pystyt toteuttamaan luontaista potentiaaliasi.

  Tuote tukee elimistöäsi laadukkaasti monella tavalla:

  • Aivojen toiminta: Jodi edistää normaalia kognitiivista suorituskykyä. B12-vitamiini edistää normaalia henkistä suorituskykyä.
  • Hermosto: Kupari tukee hermoston normaalia toimintaa.
  • Immuunipuolustus: C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
  • Energia-aineenvaihdunta: Niasiini tukee normaalia energia-aineenvaihduntaa.
  • Tulehdusreaktioiden hallinta: Kurkumiini auttaa elimistöä hallitsemaan tulehdusreaktioita.
  • Ruoansulatus ja maksa: Kalsium tukee ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Rosmariini ja kurkumiini auttavat maksaa toimimaan normaalisti.
  • Solut: Kalsiumilla on tehtävä solujen jakautumisessa ja erikoistumisessa.
  • Oksidatiivinen stressi: E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
  • Sydämen toiminta: B6-vitamiini tukee homokysteiiniaineenvaihduntaa, ja tiamiini tukee sydämen normaalia toimintaa.
  • Luiden toiminta: D-vitamiinia tarvitaan normaalien luiden ja hampaiden ylläpitoon.
  • Lihasten toiminta: Magnesium edistää lihasten normaalia suorituskykyä.
  • Silmien toiminta / näkö: A-vitamiini tukee näkökyvyn normaalia toimintaa.
  • Iho, hiukset ja kynnet: Biotiini vaikuttaa ihon ja hiusten normaalin kunnon ylläpitoon. C-vitamiini tukee normaalia kollageenin muodostumista ja auttaa ihoa toimimaan normaalisti. Seleeni ja Sinkki edistävät kynsien pysymistä normaaleina.
  • Hormonitasapaino: B6-vitamiini tukee hormonitoiminnan säätelyä, ja pantoteenihappo vaikuttaa steroidihormonien, D-vitamiinin ja joidenkin hermoston välittäjäaineiden normaaliin synteesiin ja aineenvaihduntaan.

  Monipuolinen ravinto ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä hyvinvoinnille.

  Miksi pitäisit tuotteesta

  Ihmiskeho on ekosysteemi, joka pyrkii jatkuvasti ylläpitämään sisäistä tasapainoa toimiakseen parhaalla mahdollisella tavalla.

  Hyvä ravitsemus on tässä tärkeää. Tasapainoisella ja monipuolisella ruokavaliolla on keskeinen tehtävä psyykkisen ja fyysisen hyvinvoinnin ja kokonaisterveyden ylläpidossa nyt ja tulevina vuosina.

  Itse asiassa kolme neljästä aikuisesta maailmassa ei syö päivittäin Maailman terveysjärjestön (WHO)1 suosittelemaa viittä hedelmä- ja kasvisannosta. Siksi sinäkin saatat tarvita täydennystä ravinteiden ja kasvipohjaisten ravintoaineiden saamiseen.

  NUTRIWAY DOUBLE X sisältää kasviravinteita kaikista viidestä kasviravinteiden väriryhmästä: vihreä, valkoinen, keltainen, punainen ja violetti.

  NUTRIWAY DOUBLE X voi auttaa korjaamaan mahdolliset ravinteiden ja kasvipohjaisten ravintoaineiden puutteet ja varmistamaan, että sisäinen tasapainosi palautuu ja pystyt toteuttamaan luontaista potentiaaliasi.

  1 Lähde: “Global assessment of select phytonutrient intakes by level of fruit and vegetable consumption”; Mary M. Murphy, Leila M. Barraj and Judith H. Spungen; British Journal of Nutrition (2014), 112, 1004-1018.

  Faktoja sinulle

  Suuri osa maailman aikuisista (58–88 %) ilmoittaa syövänsä vähemmän hedelmiä ja vihanneksia kuin Maailman terveysjärjestön (WHO)2 suosittelemat viisi hedelmä- ja kasvisannosta.

  Hedelmät ja vihannekset sisältävät runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita ja kasvipohjaisia ravintoaineita.

  Koska ansaitset vain parhaita ravintolisiä, koko prosessi siemenestä aina valmiiseen ravintolisään on omissa käsissämme, jotta voimme varmistaa tuotteiden korkean laadun:

  • kaikki alkaa valikoiduista siemenistä, jotka istutetaan vastuullisella maatilalla oikeanlaiseen maaperään juuri oikeaan syvyyteen. Kestävän viljelyn uskotaan tuottavan vahvempia ja elinvoimaisempia kasveja, joiden ravintoainepitoisuus on suurempi.
  • Kaikki kasveista peräisin olevat ainesosat saadaan vastuullisilta NutriliteTM- tai NutriCertTM -tiloilta, joilla ei käytetä myrkyllisiä kemikaaleja tai torjunta-aineita.
  • Korjaamme kasvit, kun ne ovat parhaimmillaan ja niissä on eniten kasvipohjaisia ravintoaineita. Kasvit käsitellään vain muutaman tunnin kuluessa sadonkorjuusta alan parhailla välineillä.
  • Tutkijamme pyrkivät jatkuvasti löytämään uusia tapoja tehdä luonnollisista ainesosista vieläkin parempia yhdistämällä välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita kasvipohjaisiin ravintoaineisiin.
  • DOUBLE X:n turvallisuus varmistetaan laajoilla testeillä. Ennen kuin saat tuotteen käsiisi, suoritamme tuotantoyksikköä kohti 2 000 testiä aina kasvimateriaalista lähtien.
  • Sopii kasvissyöjille.

  Stressaavina aikoina ja esimerkiksi vuodenaikojen vaihtuessa saatat tarvita tukea sisäisen tasapainon palauttamiseksi, jotta kehosi ja mielesi toimisivat normaalisti.

  2 Lähde: “Global assessment of select phytonutrient intakes by level of fruit and vegetable consumption”; Mary M. Murphy, Leila M. Barraj and Judith H. Spungen; British Journal of Nutrition (2014), 112, 1004-1018.

  Tärkeimmät ominaisuudet

  • Antaa 12 tärkeän vitamiinin, 10 tärkeän kivennäisaineen ja 22 kasvin tasapainoisen yhdistelmän, jossa on hyödyllinen ja laaja kirjo kasvipohjaisia ravintoaineita.
  • NUTRIWAY DOUBLE X:ssä on ainutlaatuista PhytoBlend™-yhdistettä, joka on peräisin hedelmistä, vihanneksista ja yrteistä, joita ei ole aina helppo sisällyttää päivittäiseen ruokavalioon. Se sisältää kasvipohjaisia ravintoaineita kaikista viidestä väriryhmästä: vihreä, valkoinen, keltainen, punainen ja violetti. Jokaisesta väriryhmästä saat arvokkaita ravintoaineita.
  • Kaikki kasveista peräisin olevat ainesosat saadaan vastuullisilta NutriliteTM- tai NutriCertTM -tiloilta, joilla ei käytetä myrkyllisiä kemikaaleja tai torjunta-aineita. Kestävän viljelyn uskotaan tuottavan vahvempia ja elinvoimaisempia kasveja, joiden ravintoainepitoisuus on suurempi.
  • Ei sisällä keinotekoisia makeutus-, väri-, maku- tai säilöntäaineita.

  Käyttö

  SUOSITELTU ANNOS:

  • Aikuisille yksi vitamiini-, kivennäisaine- ja kasvipohjainen ravintoainetabletti kaksi kertaa päivässä aterian yhteydessä.
  • Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa
  • Ei raskaana oleville naisille. Verenohennuslääkkeitä käyttävien henkilöiden tulee konsultoida lääkäriä ennen tuotteen käyttöä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Älä käytä tätä pakkausta, jos sinetti on rikkoutunut tai pakkauspussit ovat auki. Tuoreuden säilyttämiseksi säilytä tabletit pakkauspusseissa. Säilytettävä viileässä ja kuivassa.

  Ainesosat

  VITAMIINITABLETIT: kalsiumkarbonaatti, stabilointiaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, akaasiakumi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, agar, rasvahappojen kalsiumsuolat), magnesiumoksidi, L askorbiinihappo, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), maltodekstriini, nikotiiniamidi, D-alfa-tokoferyylihapon sukkinaatti, kalsium-D-pantotenaatti, sakkaroosi, emulgointiaine (natriumalginaatti), hernetärkkelys, muunnettu maissitärkkelys, maissitärkkelys, sinkkioksidi, palmuöljy, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, tiamiinimononitraatti, beetakaroteeni, luteiiniesterit, hapettumisenestoaineet (askorbyylipalmitaatti, natriumaskorbaatti, alfatokoferoli, tokoferoliuute), soijaproteiini-isolaatti, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), lykopeeni (tomaatista, Lycopersicon esculantum), retinyyliasetaatti, glukoosisiirappi, pteroyylimonoglutamiinihappo, pintakäsittelyaine (karnaubavaha), D-biotiini, natriumseleniitti, syanokobalamiini.

  KIVENNÄISAINETABLETIT: kalsiumkarbonaatti, stabilointiaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, akaasiakumi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, pektiini), magnesiumoksidi, rautafumaraatti, maltodekstriini, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuola), piparminttu-uute 0,9% (Mentha x piperita), sinkkioksidi, persiljatiiviste 0,6% (Petroselinum crispum), pinaattitiiviste 0,6% (Spinacia oleracea), kupariglukonaatti, sokeriruokokuitu, vesikrassitiiviste 0,3% (Nasturtium officinale), mangaanisulfaatti, maissitärkkelys, sinimailastiiviste 0,2% (Medicago sativa), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), kromikloridi, natriummolybdaatti, pintakäsittelyaine (karnaubavaha), natriumseleniitti.

  KASVIRAVINTOAINETABLETIT: stabilointiaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, akaasiakumi, kalsiumsulfaatti, rasvahappojen kalsiumsuolat), kalsiumkarbonaatti, rosmariiniuute 12% (Rosmarinus officinalis), kversetiini, magnesiumoksidi, acerolatiiviste 6% (Malpighia glabra), maltodekstriini, L-askorbiinihappo, kurkumauute 3% (Curcuma longa), merileväjauhe 2% (Ascophyllum nodosum ja Laminaria digitata), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), viinirypäleuute 1% (Vitis vinifera), appelsiinitiiviste 1% (Citrus sinensis), sokeriruokokuitu, amlatiiviste 0,6% (Phyllanthus emblica), mustaherukkauute 0,4% (Ribes nigrum), greippitiiviste 0,3% (Citrus paradisi), sipuliuute 0,3% (Allium cepa), mustikkatiiviste 0,2% (Vaccinium corymbosum), seljanmarjauute 0,2% (Sambucus nigra), sakkaroosi, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), sitruunitiiviste 0,1% (Citrus limon), mandariinitiiviste 0,1% (Citrus reticulata), hernetärkkelys, maissitärkkelys, keskipitkäketjuiset triglyseridit, pintakäsittelyaine (karnaubavaha), kaliumjodidi, kolekalsiferoli, hapettumisenestoaine (alfatokoferoli).

  Ravintosisältö

  PITOISUUS Per päivä (2 vitamiini-, 2 kivennäisaine- ja 2 kasviravintoainetablettia) % *
  Betakaroteeni 2,4 mg
  (A-vitamiinina) 1200 µg RE 150%
  A-vitamiini 800 µg RE 100%
  D3-vitamiini 7,5 µg 150%
  E-vitamiini 12 mg TE 100%
  C-vitamiini 160 mg 200%
  B1-vitamiini 2,2 mg 200%
  B2-vitamiini 2,8 mg 200%
  B3-vitamiini (nikotiiniamidi) 16 mg NE 100%
  B6-vitamiini 2,8 mg 200%
  Foolihappo 200 µg 100%
  B12-vitamiini 2,5 µg 100%
  Biotiini 100 µg 200%
  Pantoneenihappo 12 mg 200%
  Kalsium 680 mg 85%
  Magnesium 245 mg 65%
  Rauta 7 mg 50%
  Sinkki 10 mg 100%
  Kupari 0,95 mg 95%
  Mangaani 1 mg 50%
  Seleeni 50 µg 91%
  Kromi 36 µg 90%
  Molybdeeni 45 µg 90%
  Jodi (merileväjauheesta & kaliumjodidista) 130 µg 87%
  Kurkuminoideja 31 mg -
  Luteiini 1 mg -
  Lykopeeni 1 mg -
  Kversetiini 100 mg -
  Rosmariinihappo 10 mg -
  Yhteensä antosyaniineja 3 mg -

  * % saannin vertailuarvosta