Määrä:

  Määrä:

   Tämä tuotepaketti sisältää:

   Päivitä hyvinvointisi päivittäisellä monivitamiinilla, joka sisältää runsaasti välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita ja enemmän kasviperäisiä ainesosia1 vastuullisilta Nutriway- ja NutriCert™-kumppanuustiloilta

   1 Aiempiin koostumuksiin verrattuna.

    

   Mitä tuote tekee

   Nutriway Daily -tuotteen ravintoaineet tukevat useita hyvinvoinnin osa-alueita, kuten vastustuskykyä, energiaa ja näköä. Uusi ja parannettu koostumus:

   • Täyttää mahdolliset ravitsemusvajeet tasapainoisella yhdistelmällä vitamiineja, kivennäisaineita ja kasviperäisiä aineita, jotka on saatu vastuullisilta Nutriway- tai NutriCert-sertifioiduilta tiloilta. Tukee immuunijärjestelmää C-vitamiinilla, D-vitamiinilla, sinkillä, raudalla ja seleenillä.2
   • Auttaa sinua olemaan valmiina kaikkeen eteesi tulevaan tarjoamalla seitsemää B-vitamiinia, rautaa ja magnesiumia energia-aineenvaihdunnan tueksi.2
   • Antaa silmille ravintoainelisäyksen A- ja B2-vitamiinilla, sinkillä ja luteiinilla.2
   • Integroituu nopeasti ja helposti kaikkiin elämäntapoihin ja rutiineihin helposti nieltävän tabletin ansiosta, joka on hellävarainen  vatsalle ja sopii kasvissyöjille.

   2 Vitamiinit C, B1, B2, B3, B5, B6, B12, biotiini, rauta ja magnesium osallistuvat normaaliin energia-aineenvaihduntaan. C-vitamiini, D-vitamiini, sinkki, rauta ja seleeni edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. A- ja B2-vitamiinit ja sinkki edistävät näön pysymistä normaalina. Luteiini muodostaa osan silmän verkkokalvoa. Lisäksi monipuolinen ja tasapainotettu ruokavalio sekä terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä

   Miksi pitäisit tuotteesta

   Elämäntahti voi olla innostavaa, mutta toisinaan sitoumuksemme ja päivittäisen elämän stressi ja rasitus voivat vaatia veronsa päivittäisestä hyvinvoinnista. Haluamme jokapäiväisen elämän antavan meille iloa ja tyydytystä ja haluamme olla tuettuja ja täynnä energiaa, jotta voimme menestyä – henkilökohtaisesti ja ammatillisesti – ja olla aktiivisia läheisiämme varten. Nutriway Daily voi auttaa.

   Nutriway Daily, joka sisältää runsaasti 20:ta tärkeää vitamiinia ja kivennäisainetta sekä 4:ää kasviperäistä ainetta, jotka on saatu vastuullisilla tiloilla viljellyistä kasveista, tarjoaa nopean ja kätevän tavan hyötyä ravintoaineista ja luonnollisesti saatavista kasvien ainesosista, paikata ruokavalion mahdolliset puutteet ja saada elimistösi tarvitsemat ravintoaineet hyvinvointisi tueksi.3 Joka päivä.

   3 Vitamiinit C, B1, B2, B3, B5, B6, B12, biotiini, rauta ja magnesium osallistuvat normaaliin energia-aineenvaihduntaan. C-vitamiini, D-vitamiini, sinkki, rauta ja seleeni edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. A- ja B2-vitamiinit ja sinkki edistävät näön pysymistä normaalina. Luteiini muodostaa osan silmän verkkokalvoa. Lisäksi monipuolinen ja tasapainotettu ruokavalio sekä terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä

   Faktoja sinulle

   Jokainen Nutriway Daily -tabletti sisältää 20:ta vitamiinia ja kivennäisainetta ja enemmän kuin koskaan kasviperäisiä aineita Nutriway- tai NutriCert-sertifioiduilta tiloilta:

   • 12 vitamiinia, mukaan lukien A, C, D, E, B1, B2, B3, B6, foolihappo, B12, biotiini, (pantoteenihappo).
   • 8 kivennäisainetta: kalsium, rauta, jodi, magnesium, sinkki, kupari, seleeni, mangaani.
   • Acerolakirsikat tarjoavat C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja normaalia energia-aineenvaihduntaa.
   • Beta-karoteeni on A-provitamiini, mikä tarkoittaa, että elimistö voi muuntaa sen A-vitamiiniksi edistämään näön pysymistä normaalina.
   • Kehäkukkauutteesta luteiinia, karotenoidia, jota tiivistyy silmän verkkokalvoon.
   • Ei keinotekoisia väri- tai makuaineita, säilöntäaineita tai makeutusaineita.

    

   Tärkeimmät ominaisuudet

   • Sen ravintoaineet  tukevat useita terveys- ja hyvinvointitavoitteita, kuten energia, vastustuskyky, näkö ja yleinen hyvinvointi. Se on mainio tapa aloittaa ja integroida ravintolisät päivärutiiniin nopeasti ja helposti.
   • Tulee tuotemerkiltä, johon voit luottaa. Nutriway on maailman eniten myyty vitamiinien ja ravintolisien tuotemerkki, ja sillä on yli 85 vuoden kokemus ihmisten auttamisesta elämään onnellisemmin ja terveellisemmin.
   • Kasviuutteet acerolakirsikoista, seljanmarjasta ja violeteista porkkanoista sekä kehäkukasta saatava luteiini saadaan Nutriway- tai NutriCert-sertifioidulla tilalla viljellyistä kasveista. Nämä tilat käyttävät vastuullisia viljelymenetelmiä ja muodostavat osan Nutriway-tuotemerkin siemenestä ravintolisäksi -sitoutumista läpinäkyvyyteen, johon voit luottaa.

   Käyttö

   • Aikuiset (yli18-vuotiaat): Ota 1 tabletti päivässä, mieluiten aterian yhteydessä
   • Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa
   • Ravintolisät eivät korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja
   • Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää
   • Pidä pullo tiiviisti suljettuna
   • Säilytä viileässä ja kuivassa
   • Jaa tuotetta ja anna ympärilläsi olevien terveen elämäntavan etsijöiden päivittää hyvinvointinsa.

   Ainesosat

   AINESOSAT: kalsiumkarbonaatti, stabiloimisaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, arabikumi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, dikalsiumfosfaatti), magnesiumoksidi, L-askorbiinihappo, acerola-uute 6 % (Malpighia glabra), maltodekstriini, ferrofumaraatti, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), nikotiiniamidi, D-alfa-tokoferylihapon sukkinaatti, sinkkioksidi, seljanmarjauute 1,0 % (Sambucus nigra), kalsium-D-pantotenaatti, kupariglukonaatti, porkkanauute 0,5 % (Daucus carota), mangaanisulfaatti, tiamiinimononitraatti, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, retinyyliasetaatti, luteiinia (kehäkukasta Tagetes erecta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), hapettumisenestoaineet (natriumaskorbaatti, alfatokoferoli), beta-karoteeni, pteroyylimonoglutamiinihappo, pintakäsittelyaine (karnaubavaha), kaliumjodidi, natriumseleniitti, D-biotiini, kolekalsiferoli, syanokobalamiini.

   Ravintoaineet per 1 tabletti %RI**
   A-vitamiini 693 μg RE 87 %
   D-vitamiini 5 μg 100 %
   E-vitamiini 10 mg a-TE 83 %
   B1-vitamiini 1,4 mg 127 %
   B2-vitamiini 1,6 mg 114 %
   Niasiini 18 mg NE 113%
   Pantoteenihappo 6 mg 100 %
   B6-vitamiini 1,4 mg 100 %
   Biotiini 50 μg 100 %
   Foolihappo 200 μg 100 %
   B12-vitamiini 2,5 μg 100 %
   C-vitamiini 80 mg 100 %
   Kalsium 180 mg 23 %
   Magnesium 60 mg 16 %
   Rauta 10 mg 71 %
   Kupari 1 mg 100 %
   Sinkki 8 mg 80 %
   Mangaani 1 mg 50 %
   Jodi 83 μg 55 %
   Seleeni 55 μg 100 %
   Luteiini 0,6 mg  

   **% saannin vertailuarvosta