Eau de Parfum ARTISTRY FLORA CHIC™

Tuotenumero: 119630
Koko: 50 ml
Määrä:

  ARTISTRY FLORA CHIC viettelee aistit kuin kävely Pariisin legendaarisen Les Jardins De Bagatelle -puiston halki. Ensituoksussa tuntuvat ranskalaisen klementiinin sitruksinen häivähdys sekä kallisarvoisen bulgarialaisen ruusun pehmeys ja makeus. Lopuksi tuoksu rauhoittaa madagaskarilaisen tuoksuilangian kukalla. Kukkainen ja naisellinen sekä lumoava ja chic ARTISTRY FLORA CHIC -tuoksu saa ympäröivän maailman hullaantumaan sinuun.

  • Ensiluokkaista täydellisyyttä. ARTISTRY FLORA CHIC sisältää ammattiparfymöörien tarkoin valikoiman yhdistelmän kukkaistuoksuja.
  • Kestävää lumousta. ARTISTRY FLORA CHIC on Eau De Parfum, eli tuoksu ja sen charmi kestävät Eau de Toilette -tuoksuja pidempään.
  • Mestariparfumöörin taidonnäyte. ARTISTRY FLORA CHIC on kehitetty yksioikeudella ARTISTRYlle arvostetussa Givaudan-tuoksutalossa, jolla on yli 250 vuoden kokemus maailman halutuimpien tuoksujen kehittämisestä.
  • Ajaton aarre vangittuna pulloon. ARTISTRY FLORA CHIC -tuoksun upeassa käsintehdyssä pullossa on vaaleanpunainen lasi, ylellinen kullanvärinen korkki ja raakasilkkinen nauha. Koko pakkaus huokuu ensiluokkaisuutta, ylellisyyttä ja naisellisuutta.

  Suihkauta yksi tai kaksi kertaa valitsemiisi kohtiin, joissa sydämen syke tuntuu (niskaan, kyynärtaipeisiin, korvien taakse, polvitaipeisiin tai solisluille). Näissä alueissa haihtuu eniten lämpöä, mikä saa tuoksun leviämään ympärille. Suihkauta niin usein kuin haluat.