Myös osa settiä

Enriching Eye Cream ARTISTRY™ YOUTH XTEND™

4 335,33 € / 1 litra
Tuotenumero: 113810
Koko: 15 ml
Määrä:

  Täyteläinen ryppyjä torjuva voide on kehitetty erityisesti silmänympärysiholle, ja se vähentää hienoja juonteita ja korjaa vaurioita.

  Mitä tuote tekee

  • Silottaa ihoa, vähentää ryppyjä silmänympärysiholla ja saa ihon näyttämään nuorekkaammalta.
  • Antaa herkälle silmänympärysiholle sen tarvitsemaa hoitoa ja kosteutusta.
  • Suojaa vapailta radikaaleilta ja tulevilta vaurioilta sekä hidastaa silmänympärysihon ikääntymistä.

  Miksi pitäisit tuotteesta

  Palauta silmänympärysihon nuorekas hehku ARTISTRY YOUTH XTEND Enriching Eye Cream -voiteella. Tämä ravitseva ikääntymisen merkkejä torjuva voide sisältää erityisiä ainesosia, jotka hoitavat herkkää silmänympärysihoa. Siksi se on välttämän osa päivittäistä ikääntymisen merkkejä torjuvaa ihonhoitorutiinia. Huomaat ihon tulevan sileämmäksi ja kiinteämmäksi sekä hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyden vähenevän merkittävästi. Säännöllisesti käytettynä tuote korjaa jo syntyneitä vaurioita ja suojaa lisäksi tulevilta vaurioilta. Se siis auttaa hidastamaan ikääntymisen näkyviä merkkejä.

  Faktoja sinulle

  • Kliinisissä kokeissa 93 % naisista koki hienojen juonteiden ja ryppyjen vähenevän jo kahdessa viikossa.
  • Iho näyttää vahvemmalta ja kiinteämmältä, sillä LifeSirt-ainesosa tehostaa proteiinintuotantoa 280 %.
  • Päivittäisestä vaurioiden korjaamisesta huolehtii yksinoikeudellinen Micro-X6-peptiditeknologia.
  • Meikki kestää pidempään ja iho saa tehokasta kosteutusta.

  Tehosta ARTISTRY™-ihonhoitotuotteiden hyötyjä Dermasonic Device -laitteella.

  Tärkeimmät ominaisuudet

  ARTISTRY YOUTH XTEND Enriching Eye Cream sisältää ARTISTRY YOUTH XTEND -sarjan tärkeimpiä ainesosia, joilla on tehokkaita silmänympärysihon ikääntymisen merkkejä torjuvia vaikutuksia:

  • Herkkä silmänympärysiho on muuta kasvojen ihoa huomattavasti ohuempaa. Se tarvitsee hellävaraista hoitoa, joista vastaavat hoitavat ja kosteuttavat ainesosat.
  • Päivittäinen hoito afrikkalaisen apinanleipäpuun hedelmäuutteen ja muiden kasviainesosien avulla kosteuttaa ihoa ja suojaa sitä tulevilta vaurioilta.
  • Proteiinintuotantoa tehostava LifeSirt-yhdiste saa silmät näyttämään nuorekkaammilta, ja ARTISTRYn yksinoikeudellinen Micro-X6-peptiditeknologia edistää ihoa kiinteyttävän kollageenin muodostumista.

  Käyttö

  Ainesosat

  ARTISTRY YOUTH XTEND Enriching Eye Cream -voiteen vaikutus kohdistuu silmänympärysihoon. Se sisältää tehokkaita ikääntymisen merkkejä torjuvia ainesosia, joita on kaikissa ARTISTRY YOUTH XTEND -sarjan tuotteissa. Ainesosissa on luontaisista lähteistä peräisin olevia aineita, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa. Tällaisia aineita ovat mm. mustaherukka ja vihreä acerolakirsikka. Afrikkalaisella apinanleipäpuun hedelmäuutteella on ainutlaatuinen kyky suojata ihosoluja tulevilta vaurioilta. Tuote sisältää proteiinintuotantoa kiihdyttävää LifeSirt-yhdistettä ja patentoitua Micro-X6-peptiditeknologiaa. Siksi tämä ravitseva, ryppyjä ehkäisevä voide auttaa silmänympärysihoa saavuttamaan nuorekkaamman ilmeen.