Myös osa settiä

Enriching Lotion ARTISTRY™ YOUTH XTEND™

1 734,60 € / 1 litra
Tuotenumero: 113804
Koko: 50 ml
Määrä:

  Kevyt mutta tehokkaasti kosteuttava ikääntymisen merkkejä torjuva emulsiovoide vaikuttaa yön aikana ja ohjelmoi ihoa uudelleen.

  Mitä tuote tekee

  • Vahvistaa ihoa kiihdyttämällä nuoruusproteiinien tuotantoa, mikä tekee ihon pinnasta sileämmän ja kiinteämmän.
  • Tehokas kollageenintuotantoa kiihdyttävä vaikutus torjuu hienoja juonteita ja ryppyjä ja auttaa ihoa näyttämään nuoremmalta.
  • Luonnolliset kosteuttavat ainesosat antavat iholle välttämätöntä kosteutusta, ja rasvaton koostumus sopii täydellisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle.
  • Tukee ihosolujen aktiivista korjausprosessia nukkuessasi sekä ravitsee ihoa ja auttaa sitä korjaamaan päivän aikana syntyneet vauriot.

  Miksi pitäisit tuotteesta

  ARTISTRY YOUTH XTEND Enriching Lotion antaa rasvoittuvalle ja sekaiholle juuri oikean kosteustasapainon yöksi. Tämä ravitseva ja ryppyjä torjuva emulsiovoide tukee ihon luontaista korjausprosessia ja puolustusmekanismia ja auttaa korjaamaan päivän aikana syntyneitä vaurioita. Tehokkaat, ikääntymisen merkkejä torjuvat ainesosat häivyttävät hienoja juonteita ja ryppyjä ja saavat ihon näyttämään nuoremmalta. Kun käytät tuotetta osana ARTISTRY YOUTH XTEND Power System -järjestelmää, tuloksia alkaa näkyä vain viikon käytön jälkeen.

  Faktoja sinulle

  • Sisältää LifeSirt-yhdistettä, joka tehostaa proteiinintuotantoa 280 % ja saa ihon näyttämään vahvemmalta ja kiinteämmältä.
  • Patentoitu Micro-X6-peptiditeknologia pystyy korjaamaan ihoon jo aiemmin syntyneitä vaurioita.

  Tärkeimmät ominaisuudet

  ARTISTRY YOUTH XTEND Enriching Lotion palauttaa rasvoittuvan ja sekaihon herkän kosteustasapainon yön aikana sekä korjaa ja ehkäisee ikääntymisen vaikutuksia:

  • Kasviperäisten iltahelokkiöljyn ja valkohilpan siemenöljyn tehokkaasti kosteuttavat vaikutukset.
  • Uudelleenohjelmoi ihon rakennetta unen aikana ja tehostaa ihoa vahvistavaa proteiinintuotantoa.
  • Kiinteyttää ihon pintaa aktivoimalla kollageenintuotantoa ja torjuu ihon luontaista taipumusta veltostua ajan myötä.

  Käyttö

  • Levitä puhtaalle iholle hellästi ylöspäin suuntautuvin liikkein.
  • Parhaat tulokset saat, kun käytät tuotetta osana ARTISTRY YOUTH XTEND Power System -järjestelmää.

  Ainesosat

  ARTISTRY YOUTH XTEND Enriching Lotion auttaa ihoa palautumaan päivän aikana tapahtuvasta kosteuden menetyksestä. Emulsiovoide sisältää iltahelokkiöljyn ja valkohilpan siemenöljyn luontaisia kosteuttavia yhdisteitä. Tämä kevyt, ryppyjä torjuva emulsiovoide sopii täydellisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle. Sen sisältämä ARTISTRYn yksinoikeudellinen Micro-X6-peptiditeknologia torjuu ikääntymisen vaikutuksia tehokkaasti. Välimeren alueen myrttikasvista saatava LifeSirt-yhdiste vahvistaa ihoa ja saa sen näyttämään nuorekkaammalta.