1 849,46 €
(Näytä kaikki)
Määrä:

    Määrä:

      1 litran kattila ja kansi Sopii ihanteellisesti vihannesten, hedelmien, munaruokien, vaniljakastikkeen, puurojen, lastenruokien, kuorrutteiden ja kastikkeiden valmistukseen sekä suklaan sulattamiseen ja ruoan lämmittämiseen.

      2 litran kattila ja kansi Sopii erinomaisesti vihanneksien, hedelmien ja keittojen kypsennykseen.

      3 litran kattila ja kansi Oiva keittoastia suurikokoisten vihannesten, kuten parsakaalin ja kukkakaalin kypsennykseen

      4 litran kattila ja kansi Sopii ihanteellisesti keittojen, pastaruokien, pataruokien, kokonaisen kanan ja suurikokoisten vihannesten kypsennykseen. Kun käytät kattilan kanssa pientä kupukantta ja 4 litran höyrykeitintä sekä pinoamistekniikkaa, voit höyryttää monenlaisia vihanneksia.

      4 litran höyrykeitto-osa Voidaan käyttää yhdessä 4 litran kattilan kanssa höyryttämiseen tai lävikkönä vihannesten ja hedelmien huuhteluun.

      8 litran kattila ja kansi Käytä kattilaa, kun haluat valmistaa suuria määriä riisiä, keittoa, pataruokaa, lihalientä, liharuokaa tai pastaa.

      Pastankeitto-osa ja rengas Käytä yhdessä 8 litran kattilan kanssa pastan, kalan ja äyriäisten kypsennykseen. Ei enää hankalaa siivilöintiä!

      Kaksitoiminen upotettava höyrykattila Tätä monikäyttöistä lisävarustetta voidaan käyttää vesihaudekattilana 4 litran kattilan kanssa. Sopii kakkujen, vihannesten, vanukkaiden, kastikkeiden sekä makaroni- ja munaruokien valmistukseen. Voidaan käyttää myös tarjoiluastiana.

      Höyrykeitto-osa ja raastinteline Hienoon ja karkeaan raastamiseen ja viipalointiin sekä höyryttämiseen. Voidaan käyttää myös pinottuna suuren paistinpannun tai 8 litran kattilan kanssa.

      Pieni paistinpannu ja kansi Sopii ruokien hauduttamiseen ja ruskistamiseen sekä hedelmä- ja vihannesruokien valmistukseen.

      Suuri paistinpannu ja kansi Käytä paistinpannua paistamiseen tai ruskistamiseen pienessä määrässä öljyä tai hauduttamiseen. Tällä paistinpannulla saat myös paisteihin, paloiteltuihin lintuihin tai muihin liharuokiin maukkaan maun ja kauniin ruskean pinnan öljyä käyttämättä.

      Pieni kupukansi Pieni kupukansi soveltuu suurten aineksien, kuten kokonaisen kanan kypsennykseen. Se soveltuu myös pinoamiseen, ja ylösalaisin sitä voi käyttää myös pannunalusena tai tarjoiluastiana.

      Suuri kupukansi Yhdessä 8 litran kattilan kanssa käytettynä kupukansi mahdollistaa suurikokoisten liha-annosten, kuten kokonaisten kanojen kypsennyksen. Se soveltuu myös pinoamiseen, ja ylösalaisin sitä voi käyttää myös pannunalusena tai tarjoiluastiana.

      3 sekoituskulhoa ja kannet Ruostumattomasta teräksestä valmistetut 1, 2 ja 3 litran sekoituskulhot ja muovikannet. Soveltuvat ruokien sekoittamiseen ja marinointiin.

      Jos kansi juuttuu keittoastiaan tai työtasoon

      Kypsennyksen jälkeen keittoastiassa saattaa olla niin luja vesilukko, että kansi juuttuu kiinni ja sitä on vaikea irrottaa. Jos näin käy, nosta lämpöä varovaisesti, kunnes kansi irtoaa itsestään. Tähän kuluu noin minuutti. Älä yritä avata kantta väkisin.

      Vältä kansien asettamista liedelle tai työtasoille. Jos kansi juuttuu tasaiselle pinnalle, kierrä tai liu’uta sitä varovasti samalla kun nostat. Kansi irtoaa yleensä itsestään, kun asetat sen päälle lämpimän, märän pyyhkeen minuutiksi. Älä yritä nostaa kantta pinnalta väkisin.