Rekisteröidy nyt asiakkaaksi saadaksesi 12% alennuksen kaikista tuotteista ja säästä 5 euroa ensimmäisestä tilauksestasi*!
*5 euron alennus uusille rekisteröityneille asiakkaille ensimmäisestä tilauksesta sen ylittäessä 50 euroa (sis. ALV) viiden päivän kuluessa rekisteröitymisestä. Voimassa 1.12.2021 - 28.2.2022

Määrä:

  Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. YOUTH XTEND Lifting Smoothing Foundation -meikkivoiteet ovat ARTISTRYn kaikkien aikojen edistyksellisimpiä meikkivoiteita. Vallankumouksellista YOUTH XTEND -ihonhoitoteknologiaa käyttämällä tämä meikkivoide auttaa kohottamaan, tasoittamaan ja kiinteyttämään ihoa ajan kuluessa. Korkearesoluutioinen valoa heijastava optiikka pehmentää välittömästi hienojen juonteiden ja ryppyjen vaikutelmaa, palauttaen ihon nuorekkaan eloisuuden samaan aikaan kun edistyksellinen YOUTH XTEND -teknologia ja suojakerroin 20 tarjoavat kestäviä anti-ageing -hyötyjä, joiden avulla iho säilyttää nuorekkaan eloisuutensa nyt ja tulevaisuudessa.

  ARTISTRY YOUTH XTEND Lifting Smoothing Foundation on suunniteltu toimimaan täydellisessä yhteistyössä YOUTH XTEND -ihonhoitokokoelman kanssa parhaiden tulosten takaamiseksi.

  Miten valitset meikkivoiteesi sävyn uusien värikoodien avulla

  Etsi väritasosi ja pohjasävysi värikoodien joukosta (löytyy yläpuolelta sävyn nimen vierestä). Se paikka, jossa nämä kaksi sävyä kohtaavat on juuri sinulle oikea sävy.

  Jos ihon sävysi väritaso on vaalea, esimerkiksi L1 (Level1), ja pohjasävysi on lämmin (Warm), sinulle oikea sävy olisi L1*W1 Buff (vaalein) tai L1*W2 Cream (hieman tummempi ja intensiivisempi kuin Buff).

  1. MÄÄRITÄ VÄRITASOSI

  VÄRITASO (L E V E L): Luonnollisen ihon sävyn syvyys.

  L1 - vaalea

  L2 - keskitaso

  L3 - keskitaso – tumma

  L4 - tumma

  L5 & L6 - syvän tumma

  2. MÄÄRITÄ POHJASÄVYSI

  POHJASÄVY : Pohjasävyt määritellään lämpimiksi (Warm) - W, neutraaleiksi (Neutral) - N, tai viileiksi (Cool) - C.

  Pohjasävysymbolin vieressä oleva numero osoittaa sävyn intensiteetin/tummuuden.

  Lämmin (W): Onko ihosi kultaisen tai oliivin sävyinen? Saatko enemmän kohteliaisuuksia, kun pukeudut ruskeisiin, tummanvihreisiin, oransseihin tai keltaisiin sävyihin? Jos vastasit kyllä useimpiin näistä kysymyksistä, pohjasävysi on lämmin (Warm).

  Neutraali (N): Onko ihon sävysi tasainen ja neutraali, eikä kallistu vaaleanpuna- tai kultasävyisen suuntaan? Sopivatko sinulle kaikki vaatevärit? Jos vastasit kyllä useimpiin näistä kysymyksistä, pohjasävysi on neutraali (Neutral).

  Viileä (C):Onko ihon sävysi hieman vaaleanpunainen tai ruusuinen? Saatko enemmän kohteliaisuuksia, kun pukeudut vaaleanpunaisiin, violetteihin, sinisiin tai valkoisiin sävyihin? Jos vastasit kyllä useimpiin näistä kysymyksistä, pohjasävysi on viileä (Cool).

  • Kattava sävyvalikoima sopii kaikille ihonväreille ja ihotyypeille. Saatavilla 12:tena sävynä ja kehitetty ainutlaatuista FACES-teknologiaa käyttämällä.
  • Vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen vaikutelmaa. Korkearesoluutioinen valoa heijastava optiikka vähentää dramaattisesti yleisten ikääntymisen merkkien vaikutelmaa.
  • Päivittäistä kosteutusta. Kaksitehoinen natriumhyaluronaatti auttaa säilyttämään kosteuden ja pitää ihon kosteutettuna koko päivän ajan.
  • Suojaa ympäristön haittatekijöiltä. Sisältää suojakertoimen 20, tarjoten suojaa UVA / UVB PA++ -säteiltä ja säilyttäen nuoruuden kauneuden. 

  Lifting Smoothing Foundation -meikkivoiteet saavat inspiraationsa anti-ageing -tuotteiden periaatteista ja teknologioista, joita käytetään koko ARTISTRY YOUTH XTEND -ihonhoitovalikoimassa.

  Korkearesoluutioinen valoa heijastava optiikka

  • Pallomaiset hiukkaset ja tarkasti yhdistetyt väripigmentit on tasapainotettu tarjoamaan valon optinen diffuusio ihon pinnalla.
  • Pehmentää hienojen juonteiden ja ryppyjen vaikutelmaa.

  Kaksitehoinen natriumhyaluronaatti

  • Kosteuttaa ihoa välittömästi. Tasoittaa ihon pintaa, jotta meikkivoide levittyy helposti.
  • Meikkivoide on ihonhoitorutiinin viimeinen vaihe; levitä meikkivoide kosteusvoiteen (tai päivittäisen aurinkosuojan) jälkeen, ja ennen kuin levität ARTISTRY™ Colour Cosmetics -tuotteita. Hyötyäksesi tuotteesta mahdollisimman paljon, levitä sen jälkeen, kun olet käynyt läpi YOUTH XTEND -ihonhoitorutiinisi.

  Käytä sormenpäitä, sientä tai meikkisivellintä levittääksesi meikkivoiteen kasvoille. Kun tuote on levitetty, häivytä se ulospäin suuntautuvalla liikkeellä.