Multi-Purpose Cleaner L.O.C.™

Tuotenumero: 0001
Koko: 1 litra
Määrä:

  L.O.C. Multi-Purpose Cleaner poistaa tehokkaasti kaikenlaisen lian ja tahrat eikä jätä pinnoille voimakkaita jäämiä.

  Mitä tuote tekee

  • Puhdistaa tehokkaasti, poistaa kaikenlaisen lian ja tahrat ja jättää raidattoman, kiiltävän pinnan, jota ei tarvitse huuhdella.
  • Jättää kotiin puhtaan tunnun, luonnollisen raikkaasti ja turvallisesti, sillä tuote sisältää luonnollisista lähteistä peräisin olevia mutta tehokkaita puhdistavia ainesosia.
  • Helpottaa kodin puhtaanapitoa, sillä tuotteessa on monikäyttöinen ja joustava koostumus.
  • Ei jätä haitallisia jäämiä, koska tuote ei sisällä fosfaatteja, voimakkaita happoja eikä klooria ja on täysin biohajoava.

  Miksi pitäisit tuotteesta

  Jos haluat kodistasi hohtavan puhtaan ja turvallisen itsellesi ja perheellesi, L.O.C. Multi-Purpose Cleaner on juuri oikea puhdistustuote sinulle. Tämä yleispuhdistusaine poistaa lian ja tahrat tehokkaasti ja taloudellisesti kaikilta pesun kestäviltä pinnoilta. Koska koostumus sisältää luonnollisia ainesosia mutta ei voimakkaita ja haitallisia kemikaaleja, se on niin hellävarainen, että se ei ärsytä ihoa eikä jätä haitallisia tai myrkyllisiä jäämiä. Tehokas, monipuolinen, hellävarainen ja ympäristöystävällinen – ei ihme, että luonnollinen Multi-Purpose Cleaner on löytänyt tiensä perheiden luottopuhdistusaineeksi kaikkialla maailmassa jo yli puolen vuosisadan ajan.

  Faktoja sinulle

  • L.O.C. Multi-Purpose Cleaner oli AMWAY-tuotemerkin ensimmäinen huipputuote. Se kuulunut kotien vakiovalikoimaan kaikkialla maailmassa useiden sukupolvien ajan.
  • Sisältää AMWAYn Bioquest Formula -koostumuksen.  Bioquest Formula -tuotteet sisältävät luonnosta peräisin olevia tehokkaita vaikuttavia ainesosia, jotka tuottavat ensiluokkaiset puhdistustulokset ympäristöä vahingoittamatta.
  • Tuote on saanut Yhdysvaltain ympäristönsuojeluviraston (EPA) ja Safer Choice -ohjelman merkinnät. Nämä merkinnät osoittavat, että tuotteen koostumus sisältää ainesosia, joilla on enemmän ihmisterveydelle ja ympäristölle suotuisia ominaisuuksia kuin vastaavilla perinteisillä tuotteilla.
  • AISE (pesu- ja puhdistusaineteollisuuden eurooppalainen kattojärjestö) on myöntänyt AMWAY HOME -tuotteille sertifioinnin, jonka mukaan tuotteet täyttävät AISEn ympäristö-, yhteiskunta- ja talousvaatimukset.

  L.O.C.™-yleispuhdistusaine

  Ainesosan nimi CAS-nro Yleisnimi
  Water 7732-18-5 Vesi
  Sodium Laureth Sulfate 68585-34-2 Anioninen pinta-aktiivinen aine
  C10-16 Alcohol Ethoxylate 68002-97-1 Ioniton pinta-aktiivinen aine
  Cocamidopropylamine Oxide 68155-09-9 Amfoteerinen pinta-aktiivinen aine
  Sodium Chloride 7647-14-5 Pöytäsuola
  Citric Acid 77-92-9 Orgaaninen happo (pH:n säätö)
  Fragrance Proprietary - see IFRAorg.org Hajuste
  Methylchloroisothiazolinone 26172-55-4 Säilöntäaine
  Methylisothiazolinone 2682-20-4 Säilöntäaine
  VAROITUS. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen
  voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.
  Säilytä lasten ulottumattomissa.

  Tärkeimmät ominaisuudet

  • Erittäin tiivistetty koostumus, joka sisältää luonnollisista lähteistä peräisin olevia ainesosia (esimerkiksi kookosta, öljyä ja suolaa).
  • Sopii kaikille pesun kestäville pinnoille, kuten kylpyhuoneen ja keittiön pinnoille, seinille, maalatulle puulle ja muille kotitalousesineille.
  • Puhdas ja raikas tuoksu sisältää eteerisiä öljyjä.
  • Koostumus on täysin biohajoava eikä sisällä fosfaatteja, voimakkaita happoja tai klooria.

  Käyttö

  L.O.C. Multi-Purpose Cleaner sopii kylpyammeiden, WC-istuimien, lasitettujen laattojen, pesualtaiden, suihkutilojen ja marmorin puhdistukseen. Se sopii myös keittotasojen, keittiön työtasojen, pestävien seinien, ovenkahvojen, muoviesineiden, jäteastioiden ja maalatun puun puhdistamiseen.

  • Yleispuhdistus: lisää 30 ml L.O.C. Multi-Purpose Cleaner -ainetta 5 litraan vettä. Pyyhi pinnat ja kuivaa tarvittaessa. Ei tarvitse huuhdella.
  • Suihkupullo: Täytä AMWAY Pistol Grip Sprayer -suihkepulloon 450 ml vettä (9:1-viivaan asti). Lisää Multi-Purpose Cleaner -ainetta 500 ml:n viivaan asti. Suihkuta pinnat ja pyyhi kuivaksi.
  • Käsien pesu: Käytä laimentamattomana ja huuhtele kädet käytön jälkeen.

  Ainesosat

  Vesi, natriumlauryylisulfaatti, C10-16-alkoholietoksylaatti, kokamidopropyylibetaiini, oksidi, natriumkloridi, sitruunahappo, hajuste, metyylikloroisotiatsolinoni, metyyli-isotiatsolinoni.