Määrä:

  Ravintolisä sisältää kahta B-vitamiinia ja kahta maitohappobakteerikantaa.
   

  Mitä tuote tekee

  Nutriway Balance Within antaa lisätukea immuunijärjestelmälle B6- ja B9-vitamiineilla (B9 foolihappo)* ja auttaa voimaan hyvin.

  • Tukee immuunijärjestelmääsi. B6- ja B9-vitamiinit (B9 foolihappo) tukevat immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
  • Pitävät yllä myönteistä mielialaa. Vitamiineja B6 ja B9 (foolihappo) kutsutaan usein mielialavitamiineiksi, koska ne edistävät normaalia henkistä suorituskykyä.
  • Kuusi miljardia yksikköä tieteellisesti dokumentoituja maitohappobakteereja.
  • Helppo sisällyttää päivärutiineihin, koska nopeasti sulavan ja hyvänmakuisen jauheen voi kaataa suoraan suuhun missä ja milloin vain.
  • Tukee terveellisiä elämäntapoja tukemalla immuunijärjestelmää B6- ja B9-vitamiineilla (B9 foolihappo)* ja täydentämällä pyrkimyksiä syödä terveellisesti, nukkua hyvin ja liikkua riittävästi.
  • Auttaa suhtautumaan ennakoivasti ruokavalioon ja terveydestä huolehtimiseen.

  * B6- ja B9-vitamiinit (B9 foolihappo) tukevat immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
   

  Miksi pitäisit tuotteesta

  Nutriway Balance Within -ravintolisä sisältää kahta B-vitamiinia, jotka tukevat immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja positiivista mielialaa*. Jokaisessa pussipakkauksessa on kuusi miljardia maitohappobakteeria kahdesta tieteellisesti dokumentoidusta maitohappobakteerikannasta. Nopeasti sulava ja hyvänmakuinen (vanilja) jauhe on pakattu annospusseihin ja voidaan laittaa suoraan suuhun, joten Nutriway Balance Within on helppo sisällyttää mihin tahansa ruokavalioon ja elämäntapaan. Se on mahtava tapa tukea terveitä elämäntapoja.

  *B6-vitamiini ja foolihappo (vitamiini B9) edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja normaalia henkistä suorituskykyä.

  Faktoja sinulle

  • 70 % immuunijärjestelmästä sijaitsee suolistossa (noin 70 % immuunipuolustuksessa aktivoituvista soluista sijaitsee suoliston sisäpinnalla). 
  • Nutriway on maailman eniten myyty vitamiini- ja ravintolisätuotemerkki**, jolla on yli 80 vuoden kokemus luonnon ja tieteen yhdistämisessä ihmisten terveyden hyväksi.
  • Tuote ei ole sopiva vegaaneille/kasvissyöjille.

  ** Lähde: Euromonitor International Limited; Vitamiinit ja ravintolisät, tuotemerkin maailmanlaajuinen myynti jälleenmyyntihinnoissa, %-jakauma, vuosi 2020.

  Tärkeimmät ominaisuudet

  B6- ja B9-vitamiinit (B9 foolihappo) tukevat immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Ne tukevat myös normaalia henkistä suorituskykyä (joten niitä kutsutaan usein mielialavitamiineiksi). B6-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa. 

  Jokaisessa Balance Within -annoksessa on kuusi miljardia maitohappobakteeria. Bakteerit ovat kahdesta tieteellisesti dokumentoidusta maitohappobakteerikannasta, Lactobacillus acidophilus (NCFM) ja Bifidobacterium lactis (HN019). 

  Bakteerit pysyvät elinvoimaisina. Tuotteen bakteerikannat sietävät hyvin happamuutta, joten suurin osa kuudesta miljardista maitohappobakteerista pysyy varmasti elossa suolistoon asti. 

  Helppo annostelutapa nopeasti sulavan ja hyvänmakuisen jauheen muodossa annospusseissa. Tuote voidaan nauttia sellaisenaan tai aterian tai juoman kanssa missä ja milloin vain, eikä sitä tarvitse säilyttää jääkaapissa. 

   

  Käyttö

  Nutriway Balance Within voidaan sisällyttää monenlaisiin elämäntapoihin.
  Nauti hyvänmakuinen ja nopeasti sulava jauhe kätevästi. Missä ja milloin vain.  

  • Avaa pussipakkaus, kaada jauhe suuhun ja anna sen sulaa. 
  • Voit sekoittaa jauheen myös viileään tai huoneenlämpöiseen juomaan (esim. mehuun tai veteen).
  • Jauheen voi nauttia myös smoothien, pirtelön, murojen tai myslin joukossa. 
  • Ota mukaasi ja käytä milloin vain.
  • Ei tarvitse säilyttää jääkaapissa. 

  Ainesosat

  täyteaine (isomalti), Bifidobacterium animalis subsp. lactis HN019™, Lactobacillus acidophilus NCFM ™1, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pyridoksiinihydrokloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, vanilja-aromi (sisältää maitoa).

  SUOSITELTU ANNOS: Yksi annospussi päivässä.

  PITOISUUS KESKIMÄÄRIN

  Per päivä (1 annospussi)

  % RI*

  B6-vitamiini 

  1.4 mg 100

  Foolihappo (B9-vitamiini)  

  200 µg 100

  Maitohappoa tuottavat bakteerit:

  Bifidobacterium animalis subsp. lactis HN019™ 5 × 109 cfu***

  Lactobacillus acidophilus NCFM™1 1 × 109 cfu***

  * % saannin vertailuarvosta
  *** pesäkkeen muodostavaa yksikköä