Määrä:

  Määrä:

   Valmis setti on tärkeä osa Nutriway Body Cleansing Program -ohjelmaa1, ja se sisältää tarkkaan valittuja1 Nutriway-tuotteita. Nutriway on maailman eniten myyty vitamiinien ja ravintolisien tuotemerkki2, ja nyt saat tuotteita 10 prosentin alennuksella.

   1 Nutriway Milk Thistlen kanssa, sillä maarianohdake tukee kehon puhdistuskykyä. Nutriway Body Cleansing Program on 21 päivän kokonaisvaltainen terveellisiin elintapoihin kannustava ohjelma, joka tarjoaa ravitsemusohjausta, liikuntasuosituksia, nesteytysohjeita ja vinkkejä henkiseen jaksamiseen.
   2 Lähde: GlobalData | http://gdretail.net/amway-claims/

    

   Mitä tuote tekee

   Nutriway Body Cleansing Program -setin sisältö:

   • Nutriway Milk Thistle1,
   • Nutriway Balance Within
   • Nutriway Fibre Powder
   • Nutriway All Plant Protein
   • Ohjelman tiedot sisältävä tervetuloesite.

   Setti on tärkeä osa Nutriway Body Cleansing Program -ohjelmaa2, joka perustuu hyvinvoinnille keskeisimpiin asioihin eli – ravintoon, nesteytykseen, liikuntaan, positiiviseen asenteeseen ja yhteisöllisyyteen. Ohjelma tarjoaa yksityiskohtaista ohjausta, sekä työkaluja ja sisältöä tukemaan edistymistäsi.

   21 päivää kestävä ohjelma auttaa:

   • vahvistamaan kehon luonnollista puhdistuskykyä1
   • tukemaan ruoansulatusjärjestelmän terveyttä3 ja positiivista mielialaa4
   • parantamaan ulkonäköä5
   • tukemaan immuunijärjestelmää6
   • ylläpitämään kuntoa ja aktiivisuutta

   Lisäksi se

   • helpottaa haasteista suoriutumista ja parantaa stressinsietokykyä
   • parantaa unenlaatua
   • auttaa luomaan terveellisiä elintapoja

   1) Maarianohdake tukee kehon puhdistuskykyä.
   2) Nutriway Milk Thistlen kanssa, sillä maarianohdake tukee kehon puhdistuskykyä.
   3) Maarianohdake tukee ruoansulatusta.
   4) B6-vitamiini ja foolihappo (B9) edistävät normaalia henkistä suorituskykyä.
   5) Fyysisten ja henkisten harjoitusten seurauksena.
   6) B6-vitamiini ja foolihappo (B9) edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

   Miksi pitäisit tuotteesta

   Kaikki haluavat elää terveempää ja onnellisempaa elämää.  Joskus se on kuitenkin hankalaa esimerkiksi ruokavalion, ympäristötekijöiden ja alkoholinkäytön vuoksi. Ne kuormittavat maksaa ja muita elimiä, jotka toimivat jatkuvasti osana kehon luonnollista puhdistusjärjestelmää.

   Nutriway Body Cleansing Program1 on suunniteltu vahvistamaan kehon luonnollista puhdistuskykyä1. Se tarjoaa siis kehollesi lisäapua luonnollisen puhdistuskyvyn ylläpitoa varten.1

   Olet varmasti tyytyväinen ohjelmaan.

   • Olemme kehittäneet sen yhteistyössä Nutriway-ravintoterapeutin tri Francesco Avaldin kanssa. Avaldilla on kasvisruokavalioon liittyvä maisterin tutkinto, ja hän neuvoo parhaiden eurooppalaisten jalkapallojoukkueiden pelaajia ja olympiaurheilijoita oikeanlaisen ruokavalion suhteen.
   • Ohjelmassa saa vapaasti käyttää hyödyllisiä työkaluja ja sisältöä, kuten Amway Xperience -mobiilisovelluksen erillistä Destination Wellbeing -osiota5 sekä ohjelmaopasta, jossa on ravitsemusta koskevia suosituksia, maukkaita reseptejä, liikuntavinkkejä, motivoivaa sisältöä ja mahdollisuus jakaa kokemuksia muiden ohjelmaan osallistuvien kanssa.
   • Selkeiden ja yksinkertaisten vaiheiden ja joustavuuden ansiosta ohjelmaa on helppo noudattaa.
   • Ohjelman avulla pysyt kunnossa ja aktiivisena2, kohennat ulkonäköäsi3 ja parannat henkistä hyvinvointiasi4.
   • Amway Xperience -mobiilisovelluksen Destination Wellbeing -työkalua5 voi käyttää milloin ja missä vain, joten ohjelman noudattaminen on helppoa. Sovelluksessa on maukkaita reseptejä, vinkkejä aktiiviseen elintapaan, motivoivaa sisältöä sekä oman Amwayn Liikkeenharjoittajasi tarjoama tuki.
   • Setti on pakattu nätisti, joten se on kiva avata ja sopii myös lahjaksi. Pakettiin sisältyy myös ohjelmaesite, jonka avulla pääset alkuun.
   • Nutriway Body Cleansing Program -setin saa 10 % alennuksella (verrattuna kaikkien tuotteiden yksittäishintoihin).

   Lue lisää tästä.

   1) Nutriway Milk Thistlen kanssa, sillä maarianohdake tukee kehon puhdistuskykyä. Nutriway Body Cleansing Program on 21 päivän kokonaisvaltainen terveellisiin elintapoihin kannustava ohjelma, joka tarjoaa ravitsemusohjausta, liikuntasuosituksia, nesteytysohjeita ja vinkkejä henkiseen jaksamiseen.
   2) Liikunnan seurauksena.
   3) Fyysisten ja henkisten harjoitusten seurauksena.
   4) Henkisten harjoitusten sekä B6-vitamiinin ja foolihapon (B9), jotka edistävät normaalia henkistä suorituskykyä, seurauksena.
   5) Amway Xperience -mobiilisovelluksen Destination Wellbeing -työkalu on saatavilla vuoden 2023 tammikuusta alkaen

   Faktoja sinulle

   • Nutriway on maailman eniten myyty vitamiinien ja ravintolisien tuotemerkki1, ja maailman eniten myyty proteiinilisien tuotemerkki.2
   • Olemme kehittäneet sen yhteistyössä Nutriway-ravintoterapeutin tri Francesco Avaldin kanssa. Avaldilla on kasvisruokavalioon liittyvä maisterin tutkinto, ja hän neuvoo parhaiden eurooppalaisten jalkapallojoukkueiden pelaajia ja olympiaurheilijoita oikeanlaisen ruokavalion suhteen.
   • Maksa on ‘tärkeä’ elin, joka pitää meistä hyvää huolta suodattamalla vertamme ja puhdistamalla siitä kuona-aineet. Nutriway Milk Thistle sisältää maarianohdakeuutetta, joka tukee maksan terveyttä, auttaa suojaamaan sitä ja ylläpitää sen normaalia toimintaa.
   • Nutriway Balance Within sisältää kuusi miljoonaa maitohappoa tuottavaa bakteeria kahdesta eri tieteellisesti hyvin dokumentoidusta bakteerikannasta sekä B6-vitamiinia ja foolihappoa (B9).
   • Nutriway All Plant Protein sisältää kolmea eri kasviproteiinia eikä yhtään maku- tai väriaineita.
   • Nutriway Fibre Powder sisältää kolmea kasveista luonnollisesti saatua liukoista kuitua.

   1 Lähde: Euromonitor International LTD; Vitamiinit ja ravintolisät, tuotemerkin maailmanlaajuinen myynti jälleenmyyntihinnoissa, %-jakauma, vuoden 2022 tiedot perustuvat huhti–elokuussa 2022 suoritettuun asiakastutkimukseen.
   2 Lähde: Euromonitor International LTD; Vitamiinit ja ravintolisät, tuotemerkin maailmanlaajuinen myynti jälleenmyyntihinnoissa, %-jakauma, vuoden 2022 tiedot perustuvat huhti–elokuussa 2022 suoritettuun asiakastutkimukseen.

   Tärkeimmät ominaisuudet

   Nutriway Body Cleansing Program on osa kokonaisvaltaista terveellisiin elintapoihin kannustavaa Nutriway Destination Wellbeing -hanketta, johon kuuluu erilaisia ohjelmia, ratkaisuja ja tuotesettejä. Ne auttavat sinua elämään onnellisempaa ja terveempää elämää vastaamalla hyvinvointi- ja ravitsemustarpeisiisi.

   Kokonaisvaltaiseen kehon puhdistukseen keskittyvä Nutriway Body Cleansing Program perustuu hyvinvoinnille keskeisimpiin asioihin eli ravintoon, nesteytykseen, liikuntaan, positiiviseen asenteeseen ja yhteisöllisyyteen.

   Amway Xperience -mobiilisovelluksen Destination Wellbeing -osion ansiosta Nutriway Body Cleansing Program -ohjelmaan sisältyy paljon apuvälineitä. Sovelluksesta löydät reseptejä, vinkkejä, työkaluja ja motivoivaa sisältöä, jotka auttavat noudattamaan ohjelmaa.

   Käyttö

   Nutriway Body Cleansing Program -setin avulla pääset 21 päivää kestävän kokonaisvaltaisen Body Cleansing Program -ohjelman alkuun. Noudata näitä vaiheita, kun saat Nutriway Body Cleansing Program -settisi:

   • Lataa maksuton Amway™ Xperience -sovellus1 Google Playstä tai Apple App Storesta kirjoittamalla hakuun "Amway Xperience" tai skannaamalla tervetuloesitteen QR-koodi.
   • Siirry Amway™ Xperience -sovelluksen Destination Wellbeing” -työkaluun.
   • Valitse aloituspäivä ja kerro ystävillesi, perheellesi ja työkavereillesi, jotta he voivat tukea sinua tai lähteä itsekin mukaan ohjelmaan.
   • Suunnittele päivittäinen rutiinisi ohjelmaoppaan tai mobiilisovelluksen avulla.1

   Käytä kaikkia Nutriway-tuotteita ohjeiden mukaan. Sisällytä tuotteet päivittäisiin ateriasuunnitelmiin tukityökalujen ja ohjelmaoppaan ateriaesimerkkien ja lisäravinteita käsittelevän osion suositusten mukaisesti.

   Tutustu Nutriway Body Cleansing Program -verkkosivuun2, josta löytyy ohjelman vaiheet esittelevä video.

   Ohjelma on tarkoitettu ainoastaan aikuisille.

   Älä käytä Nutriway Milk Thistleä, jos olet raskaana tai imetät. Nutriway Milk Thistleä ei suositella, mikäli kärsit mistään maksan tai ruoansulatuskanavan vaivasta tai sairaudesta, sappitiehyiden tukkeumasta tai sappikivistä. Jos sinulla on jokin lääkitys, neuvottele lääkärin kanssa.

   1) Amway Xperience -mobiilisovelluksen Destination Wellbeing -työkalu on saatavilla vuoden 2023 tammikuusta alkaen
   2) Nutriway Body Cleansing Program -sivu on saatavilla vuoden 2023 tammikuusta alkaen