Määrä:

  Kolme täydellisesti yhteensopivaa tuotetta, jotka tarjoavat vuorokauden ympäri tukea, joka täydentää ihosi nykyistä kosteutusrutiinia vangitsevan kuulasta, terveeltä näyttävää ihoa varten
   

  Mitä tuote tekee

  • Tue ihon pintaa.
  • Kolme laadukasta tuotetta
  • Helppo, kattava ja kätevä tapa ottaa päivittäiset ravintolisät
  • Tukee päivittäistä ihonhoitoa sisältä ulospäin! 

  Miksi pitäisit tuotteesta

  Uusi Nutriway Nourish Your Beauty Kit on suunniteltu heille, joka etsivät aina uusia tapoja parantaa ja suojata kauneuttaan ja jotka tietävät, että todellinen kauneus alkaa sisältäpäin! Ota päivittäinen annos tärkeitä ravintoaineita, joita kokonaisvaltaiset kauneusratkaisumme tarjoavat.

  Truvivity by Nutriway™ Beauty Powder Drink tarjoaa virkistävän yhdistelmän ravintoaineita. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. 

  Samaan aikaan Truvivity by Nutriway™ Beauty Supplement täydentää luontaista palauttavaa unisykliä ja saa ihosi näyttämään virkistyneeltä ja elpyneeltä. 

  Vitamin C Plus sisältää C-vitamiinia, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä, tukee kollageeninmuodostusta ihon normaalia toimintaa varten ja tukee myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Hitaasti vapautuvan koostumuksen ansiosta C-vitamiinia vapautuu tasaisesti kahdeksan tunnin ajan, mikä optimoi sen hyödyt. 

  Kolme tehokasta tuotetta, yksi yhteisvaikutus – säteilevä ja hehkuva iho, josta voit olla ylpeä!

  Faktoja sinulle

  Truvivity by Nutriway Beauty Powder Drink – tarjoaa virkistävän yhdistelmän ravintoaineita, jotka tukevat terveeltä näyttävää ihoa ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta*

  Truvivity by Nutriway Beauty Supplement – täydentää luontaista palauttavaa unisykliä ja saa ihosi näyttämään virkistyneeltä ja elpyneeltä

  Nutriway™ Vitamin C Plus – sisältää C-vitamiinia, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä, tukee kollageenin muodostusta ihon normaalia toimintaa varten ja tukee myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Kehitetty vapauttamaan C-vitamiinia tasaisesti kahdeksan tunnin ajan, mikä parantaa sen hyötyjä.

  * C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

  Tärkeimmät ominaisuudet

  • Sekä Truvivity™ Beauty Powder Drink että Beauty Supplement sisältävät patentoitua PhytoCeramide Complex -yhdistettä*, joka sisältää vehnäkeramideja.
  • TRUVIVITY Beauty Supplement esittelee patentoidun PhytoInfuse™ Complex -yhdisteen**, joka sisältää kasviuutteita.
  • Beauty Powder Drinkin ja Beauty Supplementin C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ja ihon normaalia toimintaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
  • C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten ja edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa

  * PhytoCeramide Complex on patentoitu nimellä Cermosides™, patentoija EPI France – Patenttinumero 2,779,646 Ranska

  ** PhytoInfuse™ Complex -yhdiste on patentoitu käyttöön tuotteessa Truvivity by Nutriway, patenttinumero 7,348,034B2 Yhdysvallat

  Ainesosat

  Lisätietoa on osoitteessa: