Setti

Power Duo ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™

Tuotenumero: 119522
Määrä:

  Kaksi tuotetta, jotka toimivat parhaiten yhdessä ja parantavat ihon kuulautta ja rakennetta.

  Mitä tuote tekee

  Yhdistä ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Renewing Peel -kuorinta-aineen ja ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Advanced Skin Refinisher -tuotteen teho ihohuokosten näkyvyyden häivyttämiseksi:

  • Renewing Peel muokkaa ja uudistaa ihon pintaa välittömin vaikutuksin.
  • Advanced Skin Refinisher vähentää välittömästi ihohuokosten näkyvyyttä.
  • Näitä kahta tuotetta voidaan käyttää yhdessä, mutta älä käytä niitä peräkkäin (käytä toista aamulla ja toista illalla).

  Miksi pitäisit tuotteesta

  Saat kuulaamman ja samettipintaisen ihon tällä kahden tuotteen tehoyhdistelmällä. Nämä kaksi kuorivaa tuotetta parantavat ihohuokosten ulkonäköä ja muuttavat ihon hehkuvamman näköiseksi. Kun käytät tuotteita yhdessä, niiden teho paranee, ja samalla säästät 10 % normaalihinnasta.

  Faktoja sinulle

  Tärkeimmät ominaisuudet

  • Renewing Peel on vaihtoehto kemialliselle kuorinnalle, ja se muokkaa ihohuokosten ulkonäköä ja vahvistaa ihon luonnollista uusiutumisprosessia.
  • Advanced Skin Refinisher vähentää ihohuokosten näkyvyyttä ja antaa ammattilaisen tekemään käsittelyyn* verrattavia tuloksia patentoitujen ja hapottomien kuorivien ainesosien ansiosta.

  * Tulokset eivät vastaa kirurgisia tai kosmeettisia toimenpiteitä.

  Käyttö

  • Älä koskaan käytä molempia tuotteita peräkkäin.
  • Päivinä, joina käytät Renewing Peel -kuorintaa, käytä sitä vain kerran joko aamulla tai illalla ja korvaa sillä Advanced Skin Refinisher. Käytä päivän toisella käyttökerralla Advanced Skin Refinisher -tuotetta normaaliin tapaan, äläkä käytä Renewing Peel -kuorintaa toista kertaa saman päivän aikana.
  • Vältä silmänympärysihoa.

  Ainesosat

  ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Power Duo sisältää kaksi tehokkainta ihonkäsittelytuotettamme. Renewing Peel tunnetaan kyvystään pehmentää ihoa ja uudistaa sen rakennetta. Advanced Skin Refinisher on suosikkituotteemme, joka muokkaa ihon rakennetta ja tekee ihosta virheettömän näköisen. Se sisältää hienostuneen yhdistelmän kasviperäisiä ja ainutlaatuisia ainesosia, jotka muuttavat ihoa dramaattisesti. Renewing Peel perustuu Mucor Miehei -sienientsyymin luonnolliseen kuorivaan tehoon.