Myös osa settiä

Protecting Cream ARTISTRY™ YOUTH XTEND™

1 595,00 € / 1 litra
Tuotenumero: 113807
Koko: 50 ml
Määrä:

  Tehokkaasti kosteuttava voide vähentää päivän aikana syntyviä vaurioita ja palauttaa ihoa aktiivisesti.

  Mitä tuote tekee

  • Suojaa ihoa UV-säteilyn aiheuttamilta vaurioilta (SPF 15) ja ehkäisee UV-altistuksen synnyttämiä hienoja juonteita ja ryppyjä.
  • Runsaasti antioksidantteja sisältävät luonnolliset ainesosat suojaavat ihoa torjumalla vapaiden radikaalien ja ympäristösaasteiden vaikutuksia.
  • Luonnollisista lähteistä peräisin olevat ainesosat kosteuttavat ja hoitavat ihoa.

  Miksi pitäisit tuotteesta

  ARTISTRY YOUTH XTEND Protecting Cream puolustaa ja vahvistaa ihoasi koko päivän. Täyteläinen koostumus kosteuttaa normaalia ja kuivaa ihoa erittäin tehokkaasti ja sisältää tehokkaita ja luonnollisia ihoa hoitavia aineita. Protecting Cream on ARTISTRY YOUTH XTEND -tuotesarjan tärkeä osa. Se suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta, jotka kohdistuvat ihoon päivän aikana. Tällaisia tekijöitä ovat auringon UVA- ja UVB-säteily, vapaat radikaalit ja ilmansaasteet. Afrikkalainen apinanleipäpuun hedelmäuute sisältää luonnollista aurinkosuojaa (SPF 15). Kun ihosolujen vaurioitumista ehkäistään tällä tavalla, ihon on helpompi pysyä nuorekkaana pidempään.

  Faktoja sinulle

  • 80 % naisista huomasi, että iho tuntui kolmen viikon käytön jälkeen hehkuvammalta. Perustuu kuluttajien näkemyksiä selvittäneeseen tutkimukseen.
  • Sisältää NUTRIWAY™-hyväksyttyä mustaherukkaa ja vihreää acerolakirsikkaa.

  Tärkeimmät ominaisuudet

  ARTISTRY YOUTH XTEND Protecting Cream on ylellisin päivittäin käytettävä kosteusvoiteemme, joka puolustaa ihoa ulkoisilta rasituksilta. Näitä tekijöitä ovat vapaat radikaalit, altistuminen UV-säteilylle ja ilmansaasteet. Voide auttaa ihoa pysymään nuorekkaana pidempään:

  • Täyteläinen koostumus kosteuttaa normaalia ja kuivaa ihoa täydellisesti koko päivän.
  • Afrikkalaisen apinanleipäpuun hedelmäuutteesta saatava luonnollinen aurinkosuoja (SPF 15) ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä.
  • Mustaherukka ja vihreä acerolakirsikka antavat tehokkaan antioksidanttisuojan ja hoitavat ihoa.

  Käyttö

  • Levitä iholle hellästi ylöspäin suuntautuvin liikkein. Vältä silmänympärysihoa.
  • Sopii sekä kasvoille että kaulalle.
  • Käytä päivittäin laajaspektrisenä aurinkosuojana.

  Ainesosat

  ARTISTRY YOUTH XTEND Protecting Cream kosteuttaa ja suojaa ihoa ja sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän luonnollisia uutteita. Afrikkalaisen apinanleipäpuun hedelmäuute sisältää luonnollisen, koko päivän kestävän aurinkosuojan (SPF 15), joka suojaa ihoa UV-säteilyn aiheuttamilta vaurioilta. Runsaasti antioksidantteja sisältävät mustaherukka ja vihreä acerolakirsikka hoitavat ihoa ja suojaavat sitä vapailta radikaaleilta, jotka voivat kiihdyttää ihon ikääntymistä.