Myös osa settiä

Protecting Lotion ARTISTRY™ YOUTH XTEND™

1 595,00 € / 1 litra
Tuotenumero: 113803
Koko: 50 ml
Määrä:

  Kevyesti kosteuttava emulsiovoide, jossa on aurinkosuojakerroin 15, suojaa ihoa UV-säteilyltä ja muilta ympäristön haittavaikutuksilta sekä ehkäisee samalla hienoja juonteita ja ryppyjä.

  Mitä tuote tekee

  • Kevyt koostumus kosteuttaa ihoa, tukee rasvoittuvan ja sekaihon herkkää tasapainoa ja antaa ihon hengittää.
  • Vahvistaa ihoa ja suojaa ympäristön haittavaikutuksilta, kuten UV-säteilyltä, vapailta radikaaleilta ja ilmansaasteilta.
  • Auttaa ihoa säilyttämään nuorekkaan ulkonäkönsä pidempään suojaamalla sitä ja hidastamalla näin ikääntymisen merkkien ilmaantumista.
  • Aurinkosuojakerroin 15 antaa iholle päivittäisen aurinkosuojan.

  Miksi pitäisit tuotteesta

  ARTISTRY YOUTH XTEND Protecting Lotion on ihanteellinen kosteusvoide päivittäiseen ikääntymisen merkkejä torjuvaan ihonhoitorutiiniin. Se pitää ihon kosteutettuna koko päivän ja suojaa lisäksi ihoa ympäristön haittavaikutuksilta. Aurinkosuoja suojaa ihoa auringon haitalliselta UV-säteilyltä, joka vanhentaa ihoa. Emulsiovoide sisältää lisäksi luonnollisista lähteistä peräisin olevia ihoa hoitavia ainesosia. Niistä iho saa luonnollisia antioksidantteja, jotka torjuvat vapaita radikaaleja ja auttavat hidastamaan ikääntymisen merkkien ilmaantumista.

  Faktoja sinulle

  • 80 % naisista huomasi ihon näyttävän hehkuvammalta vain kolmen viikon käytön jälkeen (perustuu kuluttajien näkemyksiä selvittäneeseen tutkimukseen).
  • Sisältää luonnollisia, antioksidanttisia ja ihoa hoitavia aineita NUTRIWAY™-hyväksytystä mustaherukasta ja vihreästä acerolakirsikasta.

  Tärkeimmät ominaisuudet

  ARTISTRY YOUTH XTEND Protecting Lotion on kevyt kosteusemulsio, joka kosteuttaa ja hoitaa ihoa koko päivän ja suojaa sitä tärkeimmiltä ihon ikääntymistä aiheuttavilta tekijöiltä:

  • Afrikkalaisen johanneksenleipäpuun hedelmäuutteen luontaisesti sisältämä aurinkosuoja (aurinkosuojakerroin 15) suojaa ihoa auringon aiheuttamalta ikääntymiseltä päivän aikana.
  • Koostumus on kehitetty säilyttämään rasvoittuvan ja sekaihon kosteustasapaino.
  • Parantaa päivittäin käytettynä ihon sileyttä.

  Käyttö

  • Levitä iholle hellästi ylöspäin suuntautuvin liikkein.
  • Sopii päivittäiseen käyttöön.

  Ainesosat

  ARTISTRY YOUTH XTEND Protecting Lotion -emulsiovoiteen kevyt koostumus kosteuttaa ihoa ja sisältää suojaavia ainesosia, jotka ehkäisevät ihon ikääntymistä aiheuttavia vaurioita. Afrikkalaisen apinanleipäpuun hedelmäuute sisältää luontaisen aurinkosuojan, joka suojaa ihoa auringon haitalliselta UV-säteilyltä. Mustaherukan ja vihreän acerolakirsikan sisältämät tehokkaat antioksidantit torjuvat vapaiden radikaalien vaikutuksia ihossa sekä hoitavat ja rauhoittavat ihoa koko päivän.