59,61 € / 1 kg
Määrä:

  XS™ Protein Bar -patukat edistävät lihasmassan kasvua ja ylläpitämistä ja ovat kätevässä mukaan otettavassa muodossa. Tukee liikunnan jälkeistä palautumista ja sopii välipalaksi.

  Mitä tuote tekee

  • Kohdennettu proteiiniseos (20 g) edistää lihasmassan kasvua. Lihakset saavat tasaisesti palautumista tukevia nopeasti ja hitaasti liukenevia proteiineja
  • Sisältää seleeniä, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
  • Patukka sisältää laadukkaita ainesosia, runsaasti proteiinia (50 % saantisuosituksesta) eikä lainkaan lisättyä sokeria – ei tyhjiä kaloreja eikä sokerihumalaa

  Miksi pitäisit tuotteesta

  Jotta voin elää liikunnallista elämääni täysillä, minun on valittava erityisen tehokkaita tuotteita. XS Protein Bar antaa elimistölle juuri oikeaan aikaan juuri sen, mitä se tarvitsee parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Nämä uudet XS Protein Bar -patukat on tarkoitettu tukemaan lihasmassan kasvua liikunnan jälkeen. Ne toimitetaan kätevästi mukaan otettavassa muodossa. Yksi proteiinipatukka sisältää harkitun proteiinisekoituksen, joka antaa tasaisesti nopeasti ja hitaasti liukenevia proteiinia, jotta proteiinisynteesi jatkuu pidempään. Nämä edistyneet proteiinipatukat sisältävät seleeniä, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Patukat on helppo pitää mukana, kun tarvitset tukea suorituskykysi ylläpitämiseen.

  Faktoja sinulle

  • Parempi suorituskyky kaikissa vaiheissa – kokeile kaikkia XS™-tuotteita

  Tärkeimmät ominaisuudet

  • Nopeasti vaikuttavat ja erittäin tehokkaat patukat on kehitetty käytettäväksi liikunnan jälkeen tehostamaan lihasmassan kasvua ja vähentämään uupumista
  • Yksi patukka sisältää runsaasti tehokkaita ainesosia ja tärkeimpiä vitamiineja sekä 20 g laadukasta proteiinia.
  • Se sopii myös terveelliseksi välipalaksi kiireisenä päivänä, sillä se sisältää runsaasti kuitua (15,8 g) mutta ei lainkaan lisättyä sokeria.
  • Suklaa

  Käyttö

  Tartu XS™ Protein Bar -patukkaan treenin jälkeen, niin takaat maukkaan ja ravitsevan palautumisen. Se sopii myös terveelliseksi välipalaksi kiireisenä päivänä, sillä se on helppo ottaa mukaan.

  Lisäksi on tärkeää huolehtia tasapainoisesta ja monipuolisesta ruokavaliosta sekä terveellisistä elämäntavoista. Ei sovellu diabeetikoille!

  Ainesosat

  Suklaa: AINESOSAT: maito proteiini, isomalto-oligosakkaridi, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), oligofruktoosi, kaakaomassa, herneproteiini, vehnä tärkkelys, auringonkukkaöljy, murskattu kaakaopapu, vähärasvainen kaakao, aromit (sisältävät maitoa), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridien sitruunahappoesterit E 472c), makeutusaine (stevioliglykosidit), vitamiinit [B2-vitamiini (riboflaviini), B1-vitamiini (tiamiinimononitraatti), B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), B12-vitamiini (syanokobalamiini)], kivennäisaineet (natriumseleniitti).

  Ravintoarvot

  Ravintosisältö

  Per 100 g

  per patukka (60 g)

  Energia

  1362 kJ / 327 kcal

  817 kJ / 196 kcal

  Rasva

  11 g

  6,6 g

  josta tyydyttynyttä

  4,2 g

  2,5 g

  Hiilihydraatit

  14,6 g

  8,7 g

  josta sokereita

  2,9 g

  1,8 g

  josta polyoleja

  9,9 g

  6,0 g

  Ravintokuitu

  26,3 g

  15,8 g

  Proteiini

  33,3 g

  20 g

  Suola

  0,63 g

  0,38 g

  Tiamiini (B1-vitamiini)

  0,38 mg (34%*)

  0,23 mg (21%*)

  Riboflaviini (B2-vitamiini)

  0,48 mg (34%*)

  0,29 mg (20%*)

  B6-vitamiini

  0,47 mg (34%*)

  0,28 mg (20%*)

  B12-vitamiini

  0,85 µg (34%*)

  0,51 µg (20%*)

  Seleeni

  14,1 µg(25%*)

  8,5µg (15%*))

  *% saannin vertailuarvosta