Protein Bars – vanilja-toffee XS™

Tuotenumero: 121609
Koko: 12 patukkaa x 60 g e / 720 g
Määrä:

  XS™ Protein Bar -patukat edistävät lihasmassan kasvua ja ylläpitämistä ja ovat kätevässä mukaan otettavassa muodossa. Tukee liikunnan jälkeistä palautumista ja sopii välipalaksi.

  Mitä tuote tekee

  • Kohdennettu proteiiniseos (20 g) edistää lihasmassan kasvua. Lihakset saavat tasaisesti palautumista tukevia nopeasti ja hitaasti liukenevia proteiineja
  • Sisältää seleeniä, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
  • Patukka sisältää laadukkaita ainesosia, runsaasti proteiinia (50 % saantisuosituksesta) eikä lainkaan lisättyä sokeria – ei tyhjiä kaloreja eikä sokerihumalaa

  Miksi pitäisit tuotteesta

  Jotta voin elää liikunnallista elämääni täysillä, minun on valittava erityisen tehokkaita tuotteita. XS Protein Bar antaa elimistölle juuri oikeaan aikaan juuri sen, mitä se tarvitsee parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Nämä uudet XS Protein Bar -patukat on tarkoitettu tukemaan lihasmassan kasvua liikunnan jälkeen. Ne toimitetaan kätevästi mukaan otettavassa muodossa. Yksi proteiinipatukka sisältää harkitun proteiinisekoituksen, joka antaa tasaisesti nopeasti ja hitaasti liukenevia proteiinia, jotta proteiinisynteesi jatkuu pidempään. Nämä edistyneet proteiinipatukat sisältävät seleeniä, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Patukat on helppo pitää mukana, kun tarvitset tukea suorituskykysi ylläpitämiseen.

  Faktoja sinulle

  • Parempi suorituskyky kaikissa vaiheissa – kokeile kaikkia XS™ -tuotteita

  Tärkeimmät ominaisuudet

  • Nopeasti vaikuttavat ja erittäin tehokkaat patukat on kehitetty käytettäväksi big liikunnan jälkeen tehostamaan lihasmassan kasvua ja vähentämään uupumista
  • Yksi patukka sisältää runsaasti tehokkaita ainesosia ja tärkeimpiä vitamiineja sekä 20 g laadukasta proteiinia.
  • Se sopii myös terveelliseksi välipalaksi kiireisenä päivänä, sillä se sisältää runsaasti kuitua (16,3 g) mutta ei lainkaan lisättyä sokeria.
  • Vanilja-toffee

  Käyttö

  Tartu XS™ Protein Bar -patukkaan treenin jälkeen, niin takaat maukkaan ja ravitsevan palautumisen. Se sopii myös terveelliseksi välipalaksi kiireisenä päivänä, sillä se on helppo ottaa mukaan.

  Lisäksi on tärkeää huolehtia tasapainoisesta ja monipuolisesta ruokavaliosta sekä terveellisistä elämäntavoista. Ei sovellu diabeetikoille!

  Ainesosat

  Vanilja-toffee:
  AINESOSAT: maitoproteiini, isomalto-oligosakkaridi, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), oligofruktoosi, herneproteiini, vehnätärkkelys, auringonkukkaöljy, manteli, kaakaovoi, aromit (sisältävät maitoa), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridien sitruunahappoesterit E472c), makeutusaine (stevioliglykosidit), vitamiinit [B2-vitamiini (riboflaviini), B1-vitamiini (tiamiinimononitraatti), B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), B12-vitamiini (syanokobalamiini)], kivennäisaineet (natriumseleniitti).

  Ravintoarvot

  Ravintosisältö Per 100 g per patukka (60 g)
  Energia 1323 kJ / 318 kcal 793 kJ / 190 kcal
  Rasva 9,8 g 5,9 g
  josta tyydyttynyttä 2,0 g 1,2 g
  Hiilihydraatit 14,5 g 8,7 g
  josta sokereita <3,1 g 1,8 g
  josta polyoleja 9,9 g 6,0 g
  Ravintokuitu 27,1 g 16,3 g
  Proteiini 33,4 g 20 g
  Suola 0,60 g 0,36 g
       
  Tiamiini (B1-vitamiini) 0,37 mg (33%*) 0,22 mg (20%*)
  Riboflaviini (B2-vitamiini) 0,47 mg (33%*) 0,28 mg (20%*)
  B6-vitamiini

  0,46 mg (33%*)

  0,28 mg (20%*)

  B12-vitamiini 0,83 µg (33%*) 0,50 µg (20%*)
  Seleeni 13,8 µg(25%*) 8,3µg (15%*)
  *% saannin vertailuarvosta