Myös osa settiä

Refreshing Gel ARTISTRY HYDRA-V™

937,80 € / 1 litra
Tuotenumero: 117647
Koko: 50 ml
Määrä:

  Kosteuttava geeli, jonka avulla saat rasvoittuvat alueet kuriin ja kosteutat ihoasi juuri sieltä, missä ihosi sitä eniten tarvitsee.

  Mitä tuote tekee

  • Auttaa pitämään rasvoittuvan ja sekaihon rasvaisuuden kurissa imemällä itseensä ihon liiallista rasvaa ja hillitsemällä talintuotantoa.
  • Kosteuttaa ihon kuivia alueita välittömästi imeytyvällä kosteudella, joka lisäksi kestää pitkään.
  • Kevyt koostumus viilentää ihoa, joten ihosi näyttää ja tuntuu raikkaalta.
  • Saa ihon näyttämään ja tuntumaan sileältä, luonnollisen mattapintaiselta ja virkistyneeltä koko päivän.

  Miksi pitäisit tuotteesta

  ARTISTRY HYDRA-V Refreshing Gel antaa iholle pitkäkestoista kosteutusta ja raikkaan tunnun – se viilentää ihoa, mikä saa ihon tuntumaan heti raikkaalta. Kevyen geelin koostumus on suunniteltu erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle, ja se kosteuttaa ihoa juuri sieltä, missä iho sitä eniten tarvitsee. Lisäksi se imee itseensä ihon liiallista rasvaa ja hillitsee rasvaisten ihoalueiden rasvoittumista, joten ihosi näyttää luonnostaan vähemmän kiiltävältä. Se vahvistaa ihon kosteussuojaa ja saa ihon tuntumaan rauhoittuneelta, kimmoisalta ja raikkaalta.

  Faktoja sinulle

  • Laskee todistetusti ihon lämpötilaa 3 astetta ja antaa iholle hämmästyttävän raikkaan tunteen.
  • Vaikka geeli on suunniteltu rasvoittuvalle ja sekaiholle, sen hellävarainen rauhoittava vaikutus tekee siitä sopivan myös herkälle iholle.
  • Ei tuki ihohuokosia. Allergiatestattu ja ihotautilääkärien testaama.

  Tärkeimmät ominaisuudet

  ARTISTRY HYDRA-V Refreshing Gel auttaa tasapainottamaan ihon rasvoittuvia ja kuivia alueita ja antaa iholle pitkäkestoista kosteutusta:

  • Hillitsee rasvoittuvia ihoalueita luonnollisilla kiiltoa vähentävillä ainesosilla.
  • Vesi Norjan vuonoalueelta antaa kuiville ihoalueille pitkäkestoista kosteutusta.
  • Kevyt geelikosteuttaja imeytyy ihoon nopeasti, joten viilentävä ja kosteuttava vaikutus on välitön.

  Käyttö

  Ainesosat

  ARTISTRY HYDRA-V Refreshing Gel kosteuttaa ihoa heti käytön yhteydessä, koska se sisältää puhdasta vettä Norjan vuonoalueelta, jonka ainutlaatuinen ARTISTRY HYDRA-V -liposomiteknologia kuljettaa ihoon. Huomaat havaijilaisen acai-marjan ja kosteuttavan liposomin kosteuttavat hyödyt, jotka kestävät koko päivän. Tuote torjuu tehokkaasti rasvoittuvan ja sekaihon haasteita luonnollisilla merestä peräisin olevilla ainesosilla, jotka hillitsevät talintuotantoa ja imevät itseensä ihon liiallista rasvaa.