Replacement Blades HYMM™

Tuotenumero: 119628
Koko: 4 kpl
Määrä:

  Erinomaista suorituskykyä: uudessa 5-teräisessä terässä on 25 % ohuemmat terät ja leveämpi liukualue*. Se takaa erinomaiset tulokset ja liukuu iholla kevyemmin. Leveämpi nauha venyttää ihoa hellästi ja valmistelee karvat ajoa varten. Pulisonkien, leukaparran ja viiksien muotoilu on helppoa tarkalla muotoiluterällä.

  * verrattuna HYMM for Men 3-Blade System -teriin.

  Vaihtoterät eivät sovi aiempaan HYMM-partahöylään.

  • 5-teräisessä partahöylässä on 25 % ohuemmat* terät ja leveämpi* liukualue, ja se ajaa lyhyimmänkin sängen ilman voimankäyttöä. Tuloksena on miellyttävämpi ja vähemmän ihoärsytystä aiheuttava parranajo.
  • Liikkuva terä myötäilee kasvojen muotoja ja takaa tarkemman parranajon.

  * verrattuna HYMM for Men 3-Blade System -teriin

  • Voitelunauha sisältää aloe veraa ja E-vitamiinia ja auttaa partahöylää liukumaan iholla kevyesti, mikä tekee parranajosta miellyttävää.
  • Muotoiluterä tarkkuutta vaativiin kohtiin (pulisongit, leukaparta, viikset) sisältää suojaurat, jotka ehkäisevät viiltoja.
  • Kestää keskimäärin 19 käyttökertaa.*
  • Ihotautilääkäreiden testaama, sopii herkälle iholle.

  * Saksassa tehdyn kuluttajatutkimuksen mukaan.

  Terä vaihdetaan painamalla höylän varren etuosassa olevaa painiketta. 

  Suosittelemme partahöylän kanssa käytettäväksi läpinäkyvää HYMM for Men Shave Gel -parranajogeeliä, joka tuottaa siistin tuloksen ja suojaa ihoa ärsytykseltä.

  Tarkkuutta vaativat kohdat (pulisongit, leukaparta, viikset) kannattaa ajaa muotoiluterällä, joka on terän toisella puolella.

  Vältä tuotteen joutumista silmiin.