796,67 € / 1 kg
Määrä:

  Nutriway™ Vitamin D tukee lihasten, luuston ja hampaiden hyvinvointia, normaalia immuunipuolustusta ja kokonaisterveyttä.
   

  Miksi pitäisit tuotteesta 

  Asiantuntijoiden mukaan D-vitamiinin saanti on erittäin tärkeää yleisen terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Se tukee monia hyvään terveyteen liittyviä tekijöitä. Iho tuottaa D-vitamiinia auringonvalon vaikutuksesta, mutta suurin osa meistä viettää päivänsä pääasiassa sisätiloissa ja ulkona suojautuminen aurinkovoiteilla on erittäin tärkeää, joten emme välttämättä altistu kovin helposti UV-säteilylle. Lisäksi D-vitamiinia on haastavaa saada riittävästi ruokavaliosta, koska sitä esiintyy verraten harvoissa ruoka-aineissa, esimerkiksi rasvaisessa kalassa, kuten lohi ja makrilli. Asuinpaikallakin on merkitystä, koska pohjoinen saa etelää vähemmän aurinkoa, mistä syystä yli 40 % eurooppalaisista kärsii tämän arvokkaan vitamiinin puutoksesta*. 

  Nutriway™ Vitamin D tuo auringonpaisteen luoksesi. Ravintolisä sisältää päivittäisen 15 µg:n annoksen(600 IU)** luonnollisista lähteistä peräisin olevaa D-vitamiinia, ja se tukee luuston ja hampaiden terveyttä sekä immuunipuolustuksen ja lihasten normaalia toimintaa. Luonnollinen D-vitamiini osallistuu myös solujen jakautumisprosessiin, joten se on tärkeää kokonaisterveyden kannalta. Ei ole kätevämpää tapaa pitää D-vitamiinitasoa yllä. 
   

  Hyvä tietää  

  • Nutriway™ Vitamin D -ravintolisästä saat 15 µg:n (600 IU)* annoksen D-vitamiinia, joka on peräisin luonnollisista lähteistä ja tukee terveyttäsi. Ravintolisän D-vitamiinitiiviste on peräisin NutriCert™-sertifioidun kumppanin hiivaviljelmästä
  • Käytössä kätevä, otat vain yhden pienen, helposti nieltävän tabletin päivässä. 
  • Nutriway™ Vitamin D ei sisällä keinotekoisia väriaineita, aromeja eikä lisättyjä säilöntäaineita. 
  • D-vitamiini tukee luuston ja hampaiden terveyttä ja edistää kalsiumin ja fosforin hyödyntämistä.
  • D-vitamiini tukee immuunipuolustusta ja ylläpitää lihasten normaalia toimintaa. 
  • Luonnollinen D-vitamiini osallistuu myös solujen jakautumisprosessiin, joten se on tärkeää kokonaisterveyden kannalta.  
  • Sopii kasvissyöjille.

  * Euroopan unionin rahoittaman laajan tutkimuksen mukaan 40,4 %:lla Euroopan väestöstä riippumatta iästä, etnisestä taustasta tai leveysasteesta on D-vitamiinin puutos. Lähde: Cashman KD, Dowling KG, et al. Vitamin D deficiency in Europe: pandemic? Am J Clin Nutr (2016) 103(4):1033–44.10.3945/ajcn.115.120873.

  ** 300 % ravintoaineiden vertailuarvosta
   


   

   

  Tärkeimmät ominaisuudet

  NUTRIWAY-D-vitamiinista saat 15 µg:n (600 IU)* annoksen D-vitamiinia.

  Se on helppo ottaa minkä tahansa ruokavalion tai päivärutiinin osaksi – otat vain yhden pienen, helposti nieltävän tabletin päivässä.

  NUTRIWAY-D-vitamiinin valmistuksessa on käytetty viljeltyä hiivaa, jossa on suuria pitoisuuksia D-vitamiinia.

  NUTRIWAY-D-vitamiini ei sisällä keinotekoisia aromeja, väriaineita eikä lisättyjä säilöntäaineita.

  Käyttö

  Ota 1 tabletti päivässä aterian yhteydessä tai aterioiden välillä.

  • Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
  • Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.
  • Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Pidä pullo tiiviisti suljettuna.
  • Säilytettävä viileässä ja kuivassa.
  • Monipuolinen ravinto ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä hyvinvoinnille.

  Ainesosat

  AINESOSAT: maltodekstriini, stabilointiaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), D-vitamiinia sisältävä leivontahiiva 3%, muunnettu tärkkelys, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahapot), sakkaroosi, hapettumisenestoaineet (natriumaskorbaatti, alfatokoferoli), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), keskipitkäketjuiset triglyseridit, kolekalsiferoli, pintakäsittelyaine (karnaubavaha).

  Ravintosisältö

  SISÄLTÖ KESKIMÄÄRIN PÄIVÄANNOS (1 TABLETTI) % ravintoaineiden vertailuarvosta****
  D-vitamiini 15 μg 300

  * % ravintoaineiden vertailuarvosta