Vitamin D NUTRIWAY™

22,42 €
Tuotenumero: 119797
Koko: 90 tablettia
Määrä:

  NUTRIWAY-D-vitamiini on ravintolisä, jonka D-vitamiini on peräisin luonnollisista lähteistä ja joka auttaa sinua voimaan hyvin ja tukee terveyttäsi kokonaisvaltaisesti.

  Mitä tuote tekee

  • NUTRIWAYTM-D-vitamiinista saat 15 µg:n (600 IU)* annoksen D-vitamiinia, joka on peräisin luonnollisista lähteistä ja tukee terveyttäsi.
  • D-vitamiini vaikuttaa normaalien luiden ja hampaiden ylläpitoon.
  • D-vitamiini edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä ja hyödyntämistä.
  • D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä lihasten normaalin toiminnan ylläpitämistä.
  • D-vitamiini osallistuu myös solujen jakautumiseen.
  *= 300 % ravintoaineiden vertailuarvosta

  Miksi pitäisit tuotteesta

  Ihon altistaminen auringolle ilman aurinkosuojaa tuottaa normaalisti päivän D-vitamiinitarpeen.**

  Elämäntapamme ja työelämän vaatimukset edellyttävät kuitenkin paljon sisälläoloa. Muita rajoituksia ovat syksyn ja talven lyhyemmät päivät ja heikko auringonpaiste. Koska hyvin harvat ruoat sisältävät luonnostaan D-vitamiinia, useimmat eivät pysty saamaan riittävästi D-vitamiinia ruokavaliosta. Tästä seuraa, että monet eivät pysty hyödyntämään tämän "aurinkovitamiinin" täyttä potentiaalia ja D-vitamiinin puutos voi olla tosiasia.

  Apu on lähellä! NUTRIWAYTM-D-vitamiini sisältää luonnollisista lähteistä peräisin olevaa D-vitamiinia, joten auringon D-vitamiinivoima on helposti käytettävissä kämmenelläsi.

  Faktoja sinulle

  Käsivarsien ja kasvojen ihon altistaminen auringolle ilman aurinkosuojaa noin 30 minuutin ajaksi päivässä tuottaa normaalisti päivän D-vitamiinitarpeen.**

  Hyvin harvat ruoat sisältävät luonnostaan D-vitamiinia. Rasvainen kala (kuten lohi, tonnikala ja makrilli) ja kalanmaksaöljy ovat hyviä lähteitä. Pieniä määriä D-vitamiinia on myös naudan maksassa, juustossa ja munankeltuaisessa.

  Euroopan unionin rahoittamassa laajassa tutkimuksessa havaittiin, että D-vitamiinin puutos on yleistä 40,4 %:lla Euroopan väestöstä iästä, etnisestä taustasta ja asuinpaikan leveysasteesta riippumatta.***

  NUTRIWAY™-D-vitamiini sisältää D-vitamiinia kahdesta luonnollisesta lähteestä.

  Valmistuksessa on käytetty viljeltyä hiivaa, jossa on suuria pitoisuuksia D-vitamiinia.

  Hiiva viljellään NutriCert™-sertifioidussa kumppanilaitoksessa.

  NUTRIWAY-D-vitamiini ei sisällä keinotekoisia aromeja, väriaineita eikä lisättyjä säilöntäaineita

  ** Ihon auringon vaikutuksesta tuottaman D-vitamiinin määrään vaikuttavat leveysaste, vuodenaika, otsonikerros ja pilvet, pinnanmuodostus, vaatetus, ihonväri ja ikä. Lähde: EFSA NDA Panel, 2016. Scientific opinion on dietary reference values for vitamin D. EFSA Journal 2016;14(10):4547, 145 pp. doi:10.2903/j.efsa.2016.4547; https://efsa.onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.2903/j.efsa.2016.4547
  *** Lähde: Cashman KD, Dowling KG, et al. Vitamin D deficiency in Europe: pandemic? Am J Clin Nutr (2016) 103(4):1033–44.10.3945/ajcn.115.120873.

  Tärkeimmät ominaisuudet

  NUTRIWAY-D-vitamiinista saat 15 µg:n (600 IU)* annoksen D-vitamiinia.

  Se on helppo ottaa minkä tahansa ruokavalion tai päivärutiinin osaksi – otat vain yhden pienen, helposti nieltävän tabletin päivässä.

  NUTRIWAY-D-vitamiinin valmistuksessa on käytetty viljeltyä hiivaa, jossa on suuria pitoisuuksia D-vitamiinia.

  NUTRIWAY-D-vitamiini ei sisällä keinotekoisia aromeja, väriaineita eikä lisättyjä säilöntäaineita.

  Käyttö

  Ota 1 tabletti päivässä aterian yhteydessä tai aterioiden välillä.

  • Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
  • Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.
  • Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Pidä pullo tiiviisti suljettuna.
  • Säilytettävä viileässä ja kuivassa.
  • Monipuolinen ravinto ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä hyvinvoinnille.

  Ainesosat

  AINESOSAT: maltodekstriini, stabilointiaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), D-vitamiinia sisältävä leivontahiiva 3%, muunnettu tärkkelys, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahapot), sakkaroosi, hapettumisenestoaineet (natriumaskorbaatti, alfatokoferoli), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), keskipitkäketjuiset triglyseridit, kolekalsiferoli, pintakäsittelyaine (karnaubavaha).

  Ravintosisältö

  SISÄLTÖ KESKIMÄÄRIN PÄIVÄANNOS (1 TABLETTI) % ravintoaineiden vertailuarvosta****
  D-vitamiini 15 μg 300

  * % ravintoaineiden vertailuarvosta

  Usein kysytyt kysymykset

  Kuka voi hyötyä tästä tuotteesta?

  Aikuiset, jotka pitävät huolta kehostaan ja arvostavat aktiivista elämää. Heillä voi olla vaikeuksia saada riittävästi D-vitamiinia – ei pelkästään ruokavaliosta, vaan myös auringosta, koska sisällä vietetään paljon aikaa eikä aurinkoon aina pääse, varsinkaan syksyllä ja talvella.

  Voinko saada liikaa d-vitamiinia, jos ruokavalioni sisältää paljon rasvaista kalaa, munia ja maitotuotteita.

  Tutkimusten mukaan D-vitamiinimyrkytyksen riski on erittäin pieni terveillä henkilöillä, joiden päivittäinen saanti on alle 10 000 IU (250 µg)/päivä.

  Onko mitään fyysisiä syitä/sairauksia, joissa käyttöä ei suositella?

  Tuotteen käytön haittavaikutuksista ei ole todisteita. Kaikkien lisäravinteiden käyttö kuitenkin edellyttää, että keskustelet lääkärin kanssa ennen tuotteen käytön aloittamista, jos olet lääkärin hoidossa

  Voiko tuotetta käyttää muiden ravintolisien kanssa?

  Tätä ravintolisää voi käyttää muiden ravintolisien kanssa. Sen ansiosta käyttäjä voi joustavasti muokata ravintolisänsä vastaamaan elämäntapaansa ja ravitsemustarpeitaan. Tuotteen nauttiminen yhdessä NUTRIWAY DOUBLE X- tai DAILY- ja/tai CalMagD Plus -tuotteiden kanssa ei aiheuta terveysriskiä, mikäli noudatetaan suositeltuja päiväannoksia.