Erikoistarjous
Uusi

XS Ignition Bundle

Tuotenumero: 299240
Koko: Pre-Workout Drink: 15 x 30 g (450 g); Magnesium Sticks: 30 x 250 mg (7.5 g); Rhodiola Plus: 60 tablettia
Määrä:

  Tarvitsetko energiaa, mutta välipalalle ei ole aikaa? Ota avuksi XS Ignition Bundle. Saat lisää energiaa XS Ignition Bundle -paketista, ja kaupan päälle saat viilentävän pyyhkeen


  Mitä tuote tekee

  • XS Pre-Workout Drink, sitruunan ja limen maku sisältää BCAA-aminohappoja, jotka lisäävät lihasten kasvua ja estävät lihaskudoksen vaurioitumista.
  • Luonnollisista lähteistä peräisin oleva kofeiini antaa nopeasti energiaa ja tukee henkistä ja fyysistä toimintakykyä.
  • Tärkeä magnesium tukee lihasten normaalia toimintaa ja auttaa hillitsemään uupumusta — olo pysyy pitkään energisenä.
  • Taskukokoiset lisäravinteet ja annospussit on kätevä ottaa mukaan ja nauttia, joten saat vaivattomasti lisää energiaa.
  • Osta XS Ignition Bundle -paketti, niin saat kaupan päälle saat viilentävän XS-pyyhkeen.

  Miksi pitäisit tuotteesta

  Me kaikki tarvitsemme vähän lisäenergiaa silloin tällöin. XS Ignition Bundle -paketissa on tarvittava energia vahvaan aloitukseen. Lisää aluksi XS Pre-Workout Drink, sitruunan ja limen maku veteen ja sekoita. Sen tärkeät BCAA-aminohapot imeytyvät suoraan lihaksiin ja tukevat niiden kasvua. Ota lisäksi XS Rhodiola Plus, niin saat nopeasti lisäenergiaa luonnollisista lähteistä peräisin olevasta kofeiinista. XS Magnesium Sticks tukee lihasten normaalia toimintaa ja hillitsee uupumusta päivän mittaan. Palaudu kuntoilun jälkeen kaupan päälle saatavan viilentävän XS-pyyhkeen avulla, joka on valmistettu hengittävästä materiaalista.

  Faktoja

  • XS Pre-Workout Drink, sitruunan ja limen maku sisältää kolminkertaisen energiayhdistelmän, josta saat välittömästi lisäenergiaa.
  • XS Rhodiola Plus ei sisällä keinotekoisia aromeja tai säilöntäaineita.
  • XS Magnesium Sticks -rakeet liukenevat suussa, joten vettä ei tarvita.
  • Viilentävän XS-pyyhkeen verkkomateriaali antaa ihon hengittää, ja pyyhkeen haihduttavat ominaisuudet poistavat iholta ylimääräistä kosteutta kuntoilun jälkeen. Ei haitallisia kemikaaleja. Ei ärsytä ihoa. Valmis mukaan otettavaksi vedenpitävässä säilytyspussissa. Pussissa on kätevä koukku, joten se pysyy mukana menossa. Kiinnitä pyyhe reppuun tai juoksuvyöhön.

  Saatavilla 15.5. - 15.6.2020 tai niin kauan kuin varastoa riittää.

  Tärkeimmät ominaisuudet

  • XS Magnesium Sticks -annospussien makuna on raikas sitruuna, ja rakeet on helppo niellä, joten tuote on kätevä myös siinä tapauksessa, jos tablettien nieleminen tuntuu epämukavalta. Ne voi ottaa jopa ilman vettä. Magnesium on tarpeellista hermoston hyvinvoinnin kannalta, ja se tukee lihasten normaalia toimintaa.
  • XS Rhodiola Plus sisältää vihreästä teestä peräisin olevaa luonnollista kofeiinia. Siitä saa välittömästi lisäenergiaa ilman kemikaaleja tai lisäaineita. Tuote sisältää myös C-vitamiinia, joka tukee ruoansulatusta. Käyttämämme ruusujuuri on peräisin arktisesta Siperiasta, ja sillä on energisoiva vaikutus.
  • XS Pre-Workout Drink, sitruunan ja limen maku sisältää virkistäviä vitamiineja ja kivennäisaineita kuntoilun tueksi. BCAA-aminohapot estävät lihaskudoksen vaurioitumista ja tukevat lihaskasvua, ja kreatiini lisää fyysistä suorituskykyä lyhytkestoisissa suorituksissa. B-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
  • Viilentävä XS-pyyhe:  Välittömästi viilentävä ja uudelleen käytettävä. Viilentävän pyyhkeen valmistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja. Se sopii täydellisesti liikuntaan ulkona ja sisällä. Viilentävää pyyhettä on helppo kuljettaa mukana vedenpitävässä muovisessa säilytyspussissa kiipeillessä, crossfit-treeneissä jne. Pyyhe on helppo kiinnittää vyöhön tai urheilukassin tai -repun hihnaan kätevällä kiinnikkeellä.

  Käyttö

  • Liuota yksi XS Pre-Workout Drink, sitruunan ja limen maku -annospussi veteen ja sekoita. Nauti 45–60 minuuttia ennen liikuntasuoritusta.
  • Ota päivässä yksi XS Magnesium Stick, jossa on 250 mg magnesiumia. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
  • Vain aikuisille. Ota 1–2 XS Rhodiola Plus -tablettia päivässä. Älä ota yli kahta tablettia päivässä.
  • Kastele, väännä ja heilauta viiilentävä XS-pyyhe auki, niin sen virkistävät ominaisuudet aktivoituvat. Pese ohjeiden mukaan.

  Ainesosat

  XS™ Pre-Workout Drink, sitruunan ja limen maku:

  Maltodekstriini, happo (sitruunahappo), kreatiinimonohydraatti (9,8 % kreatiinia), dekstroosi, fruktoosi, L-leusiini (7 %), L-valiini (3,7 %), L-isoleusiini (3,7 %), suola, kalsiumkarbonaatti, aromiaine, happamuudensäätöaine (trinatriumsitraatti), palmuöljy, väriaine natrium-kupari-klorofylliini (E 141), makeutusaine sukraloosi, L-askorbiinihappo, DL-alfatokoferoli,  nikotiiniamidi, sinkkioksidi, kalsium-D-pantotenaatti, tiamiinihydrokloridi, riboflaviini, pyridoksiinihydrokloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, syanobalamiini.

   

  XS™ Rhodiola Plus:

  Dekstroosi, vihreä tee -uute 24% (Camellia sinensis L. Kuntze), ruusujuuriuute 14% (Rhodiola rosea L.), stabilointiaineet (selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), pinaattikonsentraatti 7% (Spinacia oleracea L.), acerola-konsentraatti 4% (Malpighia glabra L.), emulgointiaine (polyvinyylilpolypyrrolidoni), C-vitamiini (L-askorbiinihappo), maltodekstriini, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahapot, rasvahappojen magnesiumsuolat), maissitärkkelys, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), pintakäsittelyaine (karnaubavaha).

   

  XS™ Magnesium Stick
  Täyteaine (sorbitoli), magnesiumoksidi, happo (sitruunahappo), sakeuttamisaine (karboksyylimetyyliselluloosa), aromiaine, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), makeutusaine (sukraloosi).