XS Sports Scoop (niin kauan kuin varastoa riittää)

Tuotenumero: 122334D
Määrä:

  XS™ Hydrolyzed Whey Protein Powder antaa elimistölle välittömästi runsaan ja tehokkaan proteiiniannoksen, joka tukee lihasmassan kasvua treenin jälkeen ja auttaa palautumaan nopeammin.

   

  Mitä tuote tekee

  • XS™ Hydrolyzed Whey Protein Powder on kehitetty tehostamaan liikunnan hyötyjä ja antamaan elimistölle välttämättömän annoksen laadukasta proteiinia, kun elimistö sitä kipeimmin tarvitsee.
  • Yksi annos sisältää 29 g proteiinia, josta 5 g on luonnossa esiintyviä BCAA-aminohappoja. Yksi annos treenin jälkeen tukee sinua, joka pyrit pääsemään urheilulliseen kuntoon.  
  • Kiihdyttää proteiinisynteesiä. Ajatellaan, että kun tämä palautumisprosessi käynnistetään aikaisemmin, se parantaa liikunnan hyötyjä ja nopeuttaa palautumista.  
  • Sisältää Red Orange Complex -yhdistettä  sekä C- ja E-vitamiineja, jotka auttavat suojaamaan soluja tehokkaammin.
  • Suojaa soluja hapettumisstressiltä.

   

  Miksi pitäisit tuotteesta

  Jos haluat saada parhaan tehon jokaisesta treenistä, sinun on valittava tuotteita, jotka työskentelevät yhtä kovasti kuin sinäkin. XS ™ Hydrolyzed Whey Protein Powder on kehitetty tehostamaan lihasmassan kasvua liikuntasuorituksen jälkeen. Liikuntasuorituksen jälkeen käytettäessä tuote antaa elimistölle tehokkaan ja runsaan annoksen hydrolysoitua heraproteiinia. Hydrolysoitu proteiini imeytyy elimistöön ja alkaa vaikuttaa tavallista proteiinia nopeammin. Samalla C- ja E-vitamiiniseos auttaa suojaamaan soluja hapettumisstressiltä.

   

  Faktoja sinulle

  • Osa XS Sports -tuotesarjaa, joka on kehitetty palauttamaan liikuntasuoritusten jälkeen
  • Hydrolyzed Whey Protein Powder tuottaa tuloksia nopeammin kuin vähemmän jalostettu proteiini.