image/png;;;03.png

Innovaatio

Siitä lähtien kun ensimmäinen tuotteemme ilmestyi markkinoille yli puoli vuosisataa sitten, Amway on ollut tieteellisen tutkimuksen huipulla. Yli 900 tutkijaa, insinööriä ja teknikkoa sekä 75 eri puolilla maailmaa sijaitsevaa tutkimuslaboratoratoriota pitävät tästä huolen. Amway kehittelee jatkuvasti uusia tuotteita ja modernisoi Amwayn klassikkotuotteita tarjotakseen sinulle ja asiakkaillesi parasta mahdollista laatua.


Jokainen uusi tuote testataan huolellisesti jotta voidaan varmistua, että se vastaa tiukkoja laatuvaatimuksia. Useat ulkopuolisten tahojen tekemät sertifioinnit osoittavat, että Amway on pystynyt menestyksekkäästi luomaan tuotteita, joihin ihmiset voivat luottaa.

TIESITKÖ?

Amwaylla on 75 laboratoriota ympäri maailmaa

Näissä laboratorioissa työskentelee yli 900 tutkijaa, insinööriä ja teknistä ammattilaista. Amway R&D -ammattilaiset ovat saaneet yli 1.100 patenttia ja saavuttaneet yli 400 julkaisua alan johtavissa lehdissä.

ARTISTRY kuuluu maailman viiden myydyimmän korkealuokkaisen ihonhoitobrändin joukkoon.

Lähde: Euromonitor International Limited; Kauneus- ja hygieniatuotteet 2012, korkealuokkainen kosmetiikka ja ihonhoitotuotteet; maailmanlaajuisen myynnin arvo 2011.

                                
 

2590 hehtaaria viljelysmaata

NUTRILITE/NUTRIWAYn viljelysmaata on Yhdysvalloissa, Meksikossa ja Brasiliassa yhteensä 2590 hehtaaria. Sato viljellään ja korjataan luontoa kunnioittaen, kestävää kehitystä noudattaen ja ilman kemikaaleja.