image/png;;;10_sm.png

 

"On monia syitä siihen, miksi ihmiset aloittavat suoramyynnin. Kun tutustut liiketoimintamahdollisuuteen, näet mahdollisuudet. Se haastaa sinun mielikuvituksen."

Doug DeVos, Amwayn ja Alticorin pääjohtaja

  • image/jpeg;;;photo - 1.2.jpgEi mikään keskiverto yritys
  • image/jpeg;;;719169.jpgHuipputilat ympäri maailmaa
  • image/jpeg;;;photo - 2.2.jpgAmwayn elämyskeskukset
  • image/jpeg;;;50x60.jpgKurkista Amwayn maailmaan

Ei mikään keskiverto yritys

image/jpeg;;;photo - 1.1.jpg

Ei mikään keskiverto yritys

Amway ja sen emoyhtiö Alticor ovat maailman suurin suoramyyntiyritys. Yrityksen perustivat ystävykset ja liikekumppanukset Rich DeVos ja Jay Van Andel yli puoli vuosisataa sitten vuonna 1959.


DeVosin ja Van Andelin perheet jatkavat myös tänä päivänä kovan työn ja oman elämän hallinnan filosofiaa, joka on tehnyt Amwaysta maailmanlaajuisen menestysyrityksen. Vuonna 2014 yrityksen kokonaisliikevaihto oli 10,8 miljardia Yhdysvaltain dollaria*. Amway, joka toimii nykyään yli 100 markkina-alueella ympäri maailmaa, esittelee sinulle ylpeänä vakaalla perustalla olevan joustavan liiketoimintansa.

*Amway/Alticor. Lähde: Direct Selling News Global 100.

Huipputilat ympäri maailmaa

Huipputilat ympäri maailmaa

Amwaylla on ympäri maailmaa omia tutkimuskeskuksiaan, kestävän kehityksen mukaisia maatiloja ja lippulaivoina toimivia elämyskeskuksia, jotka tukevat omaa liiketoimintaasi käytännöllisellä lähestymistavalla.

Klikkaa karttaa löytääksesi paikallinen Amway-toimistosi.

Amwayn elämyskeskukset

image/jpeg;;;photo - 2.1.jpg

Amwayn elämyskeskukset

Elämykeskukset Euroopan kuudessa maassa tarjoavat tietoa Amwayn historiasta, nykyisestä tilanteesta sekä tulevaisuuden visioista. Vierailijat saavat lisätietoa Amwayn myynti- ja markkinointisuunnitelmasta sekä hyvinvoinnin, kauneuden ja kodinhoidon tuoteryhmistä. Tämän lisäksi keskuksissa on tiloja, joita voidaan käyttää eri tilaisuuksiin, esimerkkeinä erilaiset promootiopäivät, yksityiset ryhmätilaisuudet, yrityksen tapahtumat ja koulutus-workshopit.

Lisätietoja löytyy osoitteessa www.amway-experience.com

Kurkista Amwayn maailmaan

Tutustu Amwayn pääkonttoriin Adassa Michiganissa.