Kaikki Skandinavian tapahtumat yhdessä paikassa

Tapahtuu Skandinaviassa on skandinavian oma sivu, joka keskittyy tarjoamaan sinulle kaikki uusimmat tapahtumat  ja uutiset Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa niin liiketoiminnan, kauneuden kuin hyvinvoinnin osalta. Olet tervetullut vierailemaan kaikissa tapahtumissa!

Sivustolta löydät myös tietoa Amwayn sponsoroinneista, urheilutapahtumista, tuotelanseerauksista ja yritysvastuullisista teoista.  Aina välillä tarjoamme vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota harjoitteluun tuleviin urheilutapahtumiin ja asiantuntijoiden vinkkejä esimerkiksi tulevan juhlakauden meikkeihin.

Sivustolla voit myös lukea Amwayn tuotteiden näkyvyydestä eri tiedotusvälineissä niin paikallisissa lehdissä kuin online-julkaisuissa.

  • image/jpeg;;;amway2.JPGAmway
  • image/jpeg;;;press.jpgLehdistö

Amway

XS Sports Nutrition -tapahtuma Helsingissä 

Lokakuun 17. päivänä Amway isännöi XS Sports Nutrition -tapahtumaa Helsingissä VIP-vieraille, personal trainereille, bloggaajille ja sosiaalisen median vaikuttajille. 55-60 henkilöä saapui Hotel Haveniin kuulemaan ravitsemusvalmentaja Johan Hagmanin esityksiä. Aamulla personal trainereille järjestettiin uuden tuotevalikoiman kattava esittely. 

Iltapäivällä Amway oli kutsunut paikalle tunnettuja henkilöitä, bloggaajia ja toimittajia, joille Johan piti lyhyen tuote-esittelyn. Vieraat saivat mukaansa pienen tuotekassin voidakseen kokeilla tuotteita myös itse. Tapahtuma on huomioitu jo tiedotusvälineissä ja blogeissa.

Ruotsin ALH-johtaja voitti kultaa veteraanien kansallisissa

Viime viikonloppuna Ruotsin ALH-johtaja Mats Holmberg voitti kaksi kultamitalia Ruotsin veteraanien mestaruuskilpailuissa 400 metrillä ja 400 metrin estejuoksussa M40-sarjassa. Vain kaksi vuotta sitten hän päätti palata vanhan harrastuksensa pariin 80-luvulta, jolloin hän osallistui eri kilpailuihin. "Tyttäreni aloitti harjoittelun ja päätin itsekin aloittaa uudelleen. En ollut osallistunut kilpailuihin 26 vuoteen 2015, kun juoksin ensimmäisen kerran aikuisena", Mats kertoo. Nyt hän on 44-vuotias ja vaikka hän oli ikäryhmänsä vanhin viime viikonloppuna, se ei estänyt häntä ottamasta mitalia.

"Noudatan terveellisiä elämäntapoja ja varmistan, että saan paljon proteiinia. Tänä syksynä olen ottanut Nutriway-vitamiineja, ja lisäravinteita olen käyttänyt 20 vuoden ajan”, hän sanoo.

Kun häneltä kysytään, kuinka hän löytää aikaa Amwayn liiketoiminnan harjoittamiseen ja harjoitteluun radalla, hän kertoo harjoittelevansa kahdesti viikossa päivisin ja tekevänsä myynti- ja markkinointisuunnitelmia iltaisin. "Mutta harjoittelen nyt enemmän, koska tavoitteenani ovat maailmanmestaruuskisat", hän kertoo ja paljastaa aikansa: 53,34 ilman esteitä ja 59,63 esteillä.

Naisten Kymppi 2017

 

Kuvia ja terveisiä Helsingistä Naisten Kympiltä vuosimallia 2017!

Suuret kiitokset kaikille osallistujille, jotka tekivät Naisten Kympistä jälleen erittäin onnistuneen juoksutapahtuman! Aurinko paistoi jälleen ja tunnelma oli huikea!

Amway oli jälleen mukana jo perinteeksi muodostuneessa Naisten Kymppi juoksutapahtumassa niin lauantain hyvinvointipäivänä kuin sunnuntain päätapahtumassakin.

Lauantaina 20.5 ARTISTRY oli edustettuna, kun Amwayn oma ARTISTRY-kouluttaja ja meikkitaitelija Cristian Ciriani piti esitelmänsä ”Liikkujan iho ja vinkit omiin meikkirutiineihisi”. Tapahtumatorilla Amwayn teltalla puolestaan loihdittiin pikameikkejä koko päivä.

Sunnuntaina 21.5 pikameikkien loihdintaa jatkettiin huippuesiintyjien säestyksellä ja alkuverryttelyjen lomassa. Ensimmäiset juoksijat aloittivat urakkansa puolen päivän jälkeen ja olihan siellä mukana Amwayn paitojakin!

Kokonaisuudessaan upea tapahtuma ja toivomme näkevämme teidät taas ensi vuonna!

Kokoontuminen

Tapahtuma

Naisten Kympin ennakkotapahtuma  

7. maaliskuuta Naisten Kymppi järjesti ennakkotapahtuman Amwayn ARTISTRYn kanssa. ARTISTRY Modern Icon -meikit tulivat julkkiksista, lehdistön edustajista ja some-vaikuttajista koostuvalle kutsuvierasjoukollu tutuiksi. Susanna Rodriquez kertoi Amwaysta ja ARTISTRYsta, sekä Naisten Kymppi -tapahtuman yhteydessä järjestettävästä koulutuksesta, jonka vetää jo monille ALH:ille tuttu Cristian Ciriani.

Linkki kattavaan lehdistökatsaukseen tapahtumasta.

 

ARTISTRY Flora Chic & Light Up Lip Gloss -tapahtuma Helsingissä 

Joulukuun 13. päivä julkkikset, bloggaajat ja instagrammaajat sekä lehdistö kokoontuivat ARTISTRY Flora Chic & Light Up Lip Gloss -tapahtumaan Helsingissä. Tapahtuma Hotel GLOssa oli vaalenpunainen juomia ja naposteltavia myöten.

Amwayta edustivat Mette Hvistendahl Munch sekä Susanna Rodriquez ja Susanna kertoi yleisölle suoramyynnistä sekä Amwaysta. Hajuvesien asiantuntijavieraamme kertoi ämän jälkeen yleisesti tuoksuista.

Sosiaalisesta mediasta ja lehdistöstä löydät paljon tapahtumasta, alla linkki yhteen Ilta-Sanomien artikkeliin. 

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-2000005006633.html

 

HYMM-TAPAHTUMA 

Noin 55 julkkista, lehdistön edustajaa, bloggaajaa ja instagrammaajaa olivat mukana HYMM-tapahtumassa Helsinkiläisellä klubilla. HYMM-parranajotuotteet esiteltiin samassa yhteydessä kun marraskuinen Movember-syöpäkampanja tuli päätökseen. Amway oli kutsunut Syöpäsäätiön mukaan tapahtumaan ja antoi säätiölle lahjoituksen. VIP-vieraat ottivat viiksikuvat HYMM-taustaa vasten ja osoittivat tukeaan sosiaalisessa mediassa. Katso #HYMMScandinavia

ARTISTRY-TAPAHTUMIA SUOMESSA

Perjantaina 14.10 ARTISTRY-kouluttajamme Milanosta, Cristian Ciriani, loihti 19 onnekkaalle naiselle iltameikin.

Hän kävi läpi eri tuotteitamme ja teki myös meikkejä uusilla ARTISTRY Hi-Tech Metallics -tuotteilla.

Tuloksena oli kauniita ja vaikuttavia meikkitaiteilijan luomuksia, jokainen meikki korosti kantajan piirteitä peilaten samalla illan asua.

    

Lauantaina 15. lokakuuta 60 naisen ryhmä osallistui kauneusseminaariin Cristian Cirianin kanssa.

Kaikki osallistujat käyttivät omia meikkituotteitaan ja meikkasivat itsensä Cristianin ohjauksella, saaden samalla vinkkejä kauniiseen meikkikokonaisuuteen.

 

KUVAT NAISTEN KYMPILTÄ 2016

Katso iloiset kuvat Naisten Kympiltä!

Kiitos kaikille osallistuneille!

KUVIA 1 (kokoontuminen)

KUVIA 2 (yhteiskuva & tapahtumateltta)

KUVIA 3 (tapahtumapaikka)

 

TUHANSIA VIERAILI KOLMIPÄIVÄISELLÄ NAISTENJUOKSULLA KÖÖPENHAMINASSA  

Amwaylla oli kesäkuisena sunnuntaina, maanantaina ja tiistaina suuri teltta vuosittaisessa “Alt for Damernes”- naistenjuoksussa, johon osallistui 10.000 naista. Artistry ja Satinique olivat edustettuina ja kaksi ABO:ta auttoivat ihon puhdistuksessa ja meikkauksessa. Artistry oli ainoa meikkimerkki, joka oli edustettuna juoksussa. 

 

 

Lehdistö

ARTISTRY & Naisten Kymppi

7. maaliskuuta Naisten Kymppi järjesti ennakkotapahtuman Amwayn ARTISTRYn kanssa. ARTISTRY Modern Icon -meikit tulivat julkkiksista, lehdistön edustajista ja some-vaikuttajista koostuvalle kutsuvierasjoukollu tutuiksi. Susanna Rodriquez kertoi Amwaysta ja ARTISTRYsta, sekä Naisten Kymppi -tapahtuman yhteydessä järjestettävästä koulutuksesta, jonka vetää jo monille ALH:ille tuttu Cristian Ciriani.

 

Amway & AmCham Tukholmassa

AGER ja yrittäjyys olivat aiheina kun Amway ja AmCham Sweden toimivat yhdessä tapahtumanjärjestäjinä Tukholmassa maanantaina 20.3. Noin 40 vierasta globaaleista yrityksistä kuulivat Corporate Affairs Manager of Amway Scandinavia, Mette Hvistendahl Munchin esityksen ja osallistuivat keskusteluun aiheesta. Etenkin Pohjoismaalaisten positiiviset asenteet yrittäjyyttä kohtaan loivat keskustelua ja kiinnostusta yhteistyöhön joka nostaisi esiin yrittäjyyttä.

Amway tukee lapsia Tanskassa

Keskiviikkoiltapäivän 23.11.2016 viettivät Sales Manager, Mette B. Henius, ja Corporate Affairs Manager, Mette Hvistendahl Munch lapsia tukien Amway Scandinavian nimissä. Nyhavnin joulumarkkinoilla Kööpenhaminassa he myivät koristeita, kortteja ja monia muita joulutuotteita tukien samalla kansalaisjärjestö Julemærkefondenia. Amway on tukenut järjestöä jo vuosia lahjoituksin, tuottein ja vapaaehtoistyötunnein. Iltapäivän aikana Mette ja Mette keräsivät yli 2500 tanskan kruunua lapsille. 

AGER2016 on julkaistu

Maanantaina 14. marraskuuta julkaistiin Amwayn Global Entrepreneurship Report. Seitsemättä vuotta peräkkäin Amway mittaa yrittäjähenkisyyttä 45 maassa ympäriä maailman. Yli 50.000 ihmistä on haastateltu raporttia varten. Ja jälleen kerran Pohjois-Eurooppalaisten vastaukset ovat positiivisimpia yrittäjyyttä kohtaan. Tähän mennessä raportin tuloksia on esitelty ruotsalaisissa ja tanskalaisissa viestimissä: 
Tanskassa: finans.dk, mx.dk, idag.dk, ja MetroXpres. 
Ruotsissa: va.se (Veckans Affärer) ja produktaktuellt.com
Lue raportti:
Suomi: news.amway.fi/ager
Ruotsi: news.amway.se/ager
Tanska: news.amway.dk/ager
Norja: news.amway.no/ager
Lisätietoja: Mette Hvistendahl Munch, Corporate Affairs Manager, Amway Scandinavia.

Keski-Uusimaa, SUOMI, 29.9.2016

AMWAY mainittu faktalaatikossa.

Ålandstidningen, AHVENANMAA,  heinäkuu 2016

ALH-haastattelu.

trendsonline.dk, TANSKA, 12.2.2016

Online-artikkeli noteeraa Amwayn Global Entrepreneurship Report 2015 –raportin.

Lue lisää

ISABELLAs, TANSKA, helmikuu 2016

ARTISTRY HYDRA-V saa huomiota ISABELLA-lehdessä.

Lue lisää

TOPPHÄLSA, Ruotsi, 14.1.2016

 
Amwayn ja ARTISTRYn tutkimus suurimmista kauneusikoneista on huomioitu Topphälsa-lehdessä.
 
 
 

Cosmopolitan-bloggari Natalie Vilen, Suomi 12.1.2016

 

Blogissaan Natalie Vilen nimeää ARTISTRYn tuotteita ja Amwayn / ARTISTRYn tekemän tutkimuksen suurimmista kauneusikoneista.

Lue lisää

YouTube

Lehdistöön liittyvissä kysymyksissä, olethan yhteydessä: mette.munch@amway.com.

Kalenteri

Koulutusaikataulut

Weblive - Kauneus

Uudet koulutusajankohdat päivitetään pian.

Koulutukset järjestetään englanniksi.

Linkki kauneus-koulutuksiin (aukeaa 10 min ennen koulutusta)

Weblive - Hyvinvointi

Uudet koulutusajankohdat päivitetään pian.

Koulutukset järjestetään ruotsiksi.

Linkki hyvinvointi-koulutuksiin (aukeaa 10 min ennen koulutusta)