Kaikki Skandinavian tapahtumat yhdessä paikassa

Tapahtuu Skandinaviassa on skandinavian oma sivu, joka keskittyy tarjoamaan sinulle kaikki uusimmat tapahtumat  ja uutiset Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa niin liiketoiminnan, kauneuden kuin hyvinvoinnin osalta. Olet tervetullut vierailemaan kaikissa tapahtumissa!

Sivustolta löydät myös tietoa Amwayn sponsoroinneista, urheilutapahtumista, tuotelanseerauksista ja yritysvastuullisista teoista.  Aina välillä tarjoamme vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota harjoitteluun tuleviin urheilutapahtumiin ja asiantuntijoiden vinkkejä esimerkiksi tulevan juhlakauden meikkeihin.

Sivustolla voit myös lukea Amwayn tuotteiden näkyvyydestä eri tiedotusvälineissä niin paikallisissa lehdissä kuin online-julkaisuissa.

 • image/jpeg;;;amway2.JPGAmway
 • image/jpeg;;;press.jpgLehdistö

Amway

Naisten Kymppi 2017 

Tänä vuonna Amwayn sponsoriyhteistyö Naisten Kympin kanssa täyttää 10 vuotta! Tule mukaan!

Tapahtuma on jälleen kaksipäiväinen, 20.-21.5.2017. Perinteinen lenkkipäivä on 21.5, jolloin voit juosta tai kävellä 10 km reitin Helsingin sydämessä. Amway on paikalla molempina päivinä.

Ilmoittaudu nyt Naisten Kympille! Tämä tapahtuu tänä vuonna Amway Online -sivujen kautta, josta tilaat osallistumispaketin tilausnumerolla 245190. Kun olet tilauksen tehdyt, voit lähettää seuraavat tiedot os. amway_suomi2@amway.com:

 • ALH-numero ja nimi
 • Puhelinnumero
 • Osoite
 • T-paidan koko (S/36, M/38, L/40, XL/42)
 • Sähköpostiosoite

Voit samalla tilata osallistumisen myös ystävillesi tai ryhmäsi ALH:ille ja jäsenille, jolloin sinun tulee ilmoittaa yllämainitut tiedot myös heidän kohdallaan. HUOM! Jos paidan kokoa ei ilmoiteta, toimitetaan automaattisesti M-koon paita.

Naisten Kympin paitoja voi vaihtaa tapahtumapäivinä heidän omalla pisteellään tapahtuma-alueella.

Alla vielä osallistumismaksut:

 • 28.2.2017 asti 42€
 • 31.3.2017 asti 48€
 • 23.4.2017 asti 54€
 • 23.4 jälkeen Naisten Kympille ei voi ilmoittautua Amwayn kautta.

Amway on osallistunut Naisten Kymppi –tapahtumaan vuodesta 2007 lähtien ja olemme saaneet lukuisia positiivisia palautteita osallistujilta kuten ”YES, minä tein sen, olen niin ylpeä itsestäni” –  ”Tämä on 100 %:sti hyvän olon tapahtuma – teet hyvää itsellesi, mutta samalla toimit myös hyvän asian puolesta” – ”Osallistuin ensimmäistä kertaa ja osallistun varmasti myös ensi vuonna – tätä ei voi jättää väliin”. Lisätietoja ohjelmasta lähempänä ajankohtaa, voit myös vierailla os. www.naistenkymppi.fi.

Tule mukaan liikkumaan Amwayn kanssa!

7. maaliskuuta Naisten Kymppi järjesti ennakkotapahtuman Amwayn ARTISTRYn kanssa. ARTISTRY Modern Icon -meikit tulivat julkkiksista, lehdistön edustajista ja some-vaikuttajista koostuvalle kutsuvierasjoukollu tutuiksi. Susanna Rodriquez kertoi Amwaysta ja ARTISTRYsta, sekä Naisten Kymppi -tapahtuman yhteydessä järjestettävästä koulutuksesta, jonka vetää jo monille ALH:ille tuttu Cristian Ciriani.

Linkki kattavaan lehdistökatsaukseen tapahtumasta.

Amway on Tour 

Kevät tekee tuloaan ja Amway jalkautuu sen myötä. Vierailemme seuraavilla paikkakunnilla:

20.3 – Vaasa, Yliopiston Wolff- auditorio

21.3 – Kuopio, Technopolis, auditorio

22.3 - Jyväskylä, Yliopiston Agora -auditorio 2

23.3 – Helsinki, Mäkelänkoulu, Karl Fazer -auditorio

Kellonaika on jokaisella paikkakunnalla sama, eli 18.30-20.00. Paikalla ovat Susanna Rodriguez sekä Tomas Jinneklint. Myös hyvinvointikouluttaja Johan Hagman on liveyhteyden päässä ja jokaisen tapahtuman yhteyteen pystytetään mini-Expo.

Tapahtumiin on ilmainen pääsy ja tämä on oiva tilaisuus tuoda vanhat, uudet ja tulevat ALH:t paikan päälle kuulemaan Amwaysta ja tuotteista!

Tervetuloa!

ARTISTRY Flora Chic & Light Up Lip Gloss -tapahtuma Helsingissä 

Joulukuun 13. päivä julkkikset, bloggaajat ja instagrammaajat sekä lehdistö kokoontuivat ARTISTRY Flora Chic & Light Up Lip Gloss -tapahtumaan Helsingissä. Tapahtuma Hotel GLOssa oli vaalenpunainen juomia ja naposteltavia myöten.

Amwayta edustivat Mette Hvistendahl Munch sekä Susanna Rodriquez ja Susanna kertoi yleisölle suoramyynnistä sekä Amwaysta. Hajuvesien asiantuntijavieraamme kertoi tämän jälkeen yleisesti tuoksuista.

Sosiaalisesta mediasta ja lehdistöstä löydät paljon tapahtumasta, alla linkki yhteen Ilta-Sanomien artikkeliin. 

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-2000005006633.html

 

HYMM-TAPAHTUMA 

Noin 55 julkkista, lehdistön edustajaa, bloggaajaa ja instagrammaajaa olivat mukana HYMM-tapahtumassa Helsinkiläisellä klubilla. HYMM-parranajotuotteet esiteltiin samassa yhteydessä kun marraskuinen Movember-syöpäkampanja tuli päätökseen. Amway oli kutsunut Syöpäsäätiön mukaan tapahtumaan ja antoi säätiölle lahjoituksen. VIP-vieraat ottivat viiksikuvat HYMM-taustaa vasten ja osoittivat tukeaan sosiaalisessa mediassa. Katso #HYMMScandinavia

ARTISTRY-TAPAHTUMIA SUOMESSA

Perjantaina 14.10 ARTISTRY-kouluttajamme Milanosta, Cristian Ciriani, loihti 19 onnekkaalle naiselle iltameikin.

Hän kävi läpi eri tuotteitamme ja teki myös meikkejä uusilla ARTISTRY Hi-Tech Metallics -tuotteilla.

Tuloksena oli kauniita ja vaikuttavia meikkitaiteilijan luomuksia, jokainen meikki korosti kantajan piirteitä peilaten samalla illan asua.

    

Lauantaina 15. lokakuuta 60 naisen ryhmä osallistui kauneusseminaariin Cristian Cirianin kanssa.

Kaikki osallistujat käyttivät omia meikkituotteitaan ja meikkasivat itsensä Cristianin ohjauksella, saaden samalla vinkkejä kauniiseen meikkikokonaisuuteen.

 

KUVAT NAISTEN KYMPILTÄ 2016

Katso iloiset kuvat Naisten Kympiltä!

Kiitos kaikille osallistuneille!

KUVIA 1 (kokoontuminen)

KUVIA 2 (yhteiskuva & tapahtumateltta)

KUVIA 3 (tapahtumapaikka)

 

TUHANSIA VIERAILI KOLMIPÄIVÄISELLÄ NAISTENJUOKSULLA KÖÖPENHAMINASSA  

Amwaylla oli kesäkuisena sunnuntaina, maanantaina ja tiistaina suuri teltta vuosittaisessa “Alt for Damernes”- naistenjuoksussa, johon osallistui 10.000 naista. Artistry ja Satinique olivat edustettuina ja kaksi ABO:ta auttoivat ihon puhdistuksessa ja meikkauksessa. Artistry oli ainoa meikkimerkki, joka oli edustettuna juoksussa. 

 

 

Lehdistö

ARTISTRY & Naisten Kymppi

7. maaliskuuta Naisten Kymppi järjesti ennakkotapahtuman Amwayn ARTISTRYn kanssa. ARTISTRY Modern Icon -meikit tulivat julkkiksista, lehdistön edustajista ja some-vaikuttajista koostuvalle kutsuvierasjoukollu tutuiksi. Susanna Rodriquez kertoi Amwaysta ja ARTISTRYsta, sekä Naisten Kymppi -tapahtuman yhteydessä järjestettävästä koulutuksesta, jonka vetää jo monille ALH:ille tuttu Cristian Ciriani.

 

Amway & AmCham Tukholmassa

AGER ja yrittäjyys olivat aiheina kun Amway ja AmCham Sweden toimivat yhdessä tapahtumanjärjestäjinä Tukholmassa maanantaina 20.3. Noin 40 vierasta globaaleista yrityksistä kuulivat Corporate Affairs Manager of Amway Scandinavia, Mette Hvistendahl Munchin esityksen ja osallistuivat keskusteluun aiheesta. Etenkin Pohjoismaalaisten positiiviset asenteet yrittäjyyttä kohtaan loivat keskustelua ja kiinnostusta yhteistyöhön joka nostaisi esiin yrittäjyyttä.

Amway tukee lapsia Tanskassa

Keskiviikkoiltapäivän 23.11.2016 viettivät Sales Manager, Mette B. Henius, ja Corporate Affairs Manager, Mette Hvistendahl Munch lapsia tukien Amway Scandinavian nimissä. Nyhavnin joulumarkkinoilla Kööpenhaminassa he myivät koristeita, kortteja ja monia muita joulutuotteita tukien samalla kansalaisjärjestö Julemærkefondenia. Amway on tukenut järjestöä jo vuosia lahjoituksin, tuottein ja vapaaehtoistyötunnein. Iltapäivän aikana Mette ja Mette keräsivät yli 2500 tanskan kruunua lapsille. 

AGER2016 on julkaistu

Maanantaina 14. marraskuuta julkaistiin Amwayn Global Entrepreneurship Report. Seitsemättä vuotta peräkkäin Amway mittaa yrittäjähenkisyyttä 45 maassa ympäriä maailman. Yli 50.000 ihmistä on haastateltu raporttia varten. Ja jälleen kerran Pohjois-Eurooppalaisten vastaukset ovat positiivisimpia yrittäjyyttä kohtaan. Tähän mennessä raportin tuloksia on esitelty ruotsalaisissa ja tanskalaisissa viestimissä: 
Tanskassa: finans.dk, mx.dk, idag.dk, ja MetroXpres. 
Ruotsissa: va.se (Veckans Affärer) ja produktaktuellt.com
Lue raportti:
Suomi: news.amway.fi/ager
Ruotsi: news.amway.se/ager
Tanska: news.amway.dk/ager
Norja: news.amway.no/ager
Lisätietoja: Mette Hvistendahl Munch, Corporate Affairs Manager, Amway Scandinavia.

Keski-Uusimaa, SUOMI, 29.9.2016

AMWAY mainittu faktalaatikossa.

Ålandstidningen, AHVENANMAA,  heinäkuu 2016

ALH-haastattelu.

trendsonline.dk, TANSKA, 12.2.2016

Online-artikkeli noteeraa Amwayn Global Entrepreneurship Report 2015 –raportin.

Lue lisää

ISABELLAs, TANSKA, helmikuu 2016

ARTISTRY HYDRA-V saa huomiota ISABELLA-lehdessä.

Lue lisää

TOPPHÄLSA, Ruotsi, 14.1.2016

 
Amwayn ja ARTISTRYn tutkimus suurimmista kauneusikoneista on huomioitu Topphälsa-lehdessä.
 
 
 

Cosmopolitan-bloggari Natalie Vilen, Suomi 12.1.2016

 

Blogissaan Natalie Vilen nimeää ARTISTRYn tuotteita ja Amwayn / ARTISTRYn tekemän tutkimuksen suurimmista kauneusikoneista.

Lue lisää

YouTube

Lehdistöön liittyvissä kysymyksissä, olethan yhteydessä: mette.munch@amway.com.

Kalenteri

Koulutusaikataulut

Weblive - Kauneus

5.4. klo 21:00 Help you skin to glow

Koulutukset järjestetään englanniksi.

Linkki kauneus-koulutuksiin (aukeaa 10 min ennen koulutusta)

Weblive - Hyvinvointi

Uudet koulutusajankohdat päivitetään pian

Koulutukset järjestetään ruotsiksi.

Linkki hyvinvointi-koulutuksiin (aukeaa 10 min ennen koulutusta)