5-Blade Razor HYMM™

Tuotenumero: 119627
Koko: 1 kpl
Määrä:

  Siisti ilme käden käänteessä: Laadukas 5-teräinen partahöylä sulautuu kasvojen muotoihin täysin, ja sen miellyttävä kumikädensija sopii käteen täydellisesti ja 5-teräinen ajopää takaa tarkan parranajon. Teränvaihto käy helposti ja nopeasti painikkeella, ja E-vitamiinia ja aloe veraa sisältävä voitelunauha saa terän liukumaan iholla ja tekee parranajosta miellyttävää. Muotoiluterällä siistit tarkasti pulisongit, leukaparran ja viikset, ja suojaurat takaavat turvallisuuden.

  Uutta teknologiaa ja ensiluokkaista suorituskykyä.* 5-teräisessä partahöylässä on 25 % ohuemmat* terät ja leveämpi* liukualue, ja se ajaa lyhyimmänkin sängen ilman voimankäyttöä. Tuloksena on miellyttävämpi ja vähemmän ihoärsytystä aiheuttava parranajo. Liikkuva terä myötäilee kasvojen muotoja ja takaa tarkemman parranajon. Painike vapauttaa terän vaihtoa varten. Mukana yksi käyttövalmis HYMM Replacement Blade -terä. * verrattuna HYMM 3-Blade System -teriin
  • Voitelunauha sisältää aloe veraa ja E-vitamiinia ja auttaa partahöylää liukumaan iholla kevyesti, mikä tekee parranajosta miellyttävää.
  • Muotoiluterä tarkkuutta vaativiin kohtiin (pulisongit, leukaparta, viikset) sisältää suojaurat, jotka ehkäisevät viiltoja.
  • Kestää keskimäärin 19 käyttökertaa.*
  • Ihotautilääkäreiden testaama, sopii herkälle iholle.

  * Saksassa tehdyn kuluttajatutkimuksen mukaan.

  Terä vaihdetaan painamalla höylän varren etuosassa olevaa painiketta. 

  Suosittelemme partahöylän kanssa käytettäväksi läpinäkyvää HYMM Shave Gel -parranajogeeliä, joka tuottaa siistin tuloksen ja suojaa ihoa ärsytykseltä.

  Tarkkuutta vaativat kohdat (pulisongit, leukaparta, viikset) kannattaa ajaa muotoiluterällä, joka on terän toisella puolella.

  Vältä tuotteen joutumista silmiin.