Aloituspakkaus bodykey™

630,97 €
Tuotenumero: 117681
Määrä:

  Kaikki, mitä tarvitset määrittääksesi henkilökohtaisen ruokavalion ja saavuttaaksesi ihannepainosi.
  Mitä tuote tekee
  bodykey-aloituspakkaus auttaa sinua tekemään painonpudotusmatkastasi menestyksen.
  Pakkauksen sisältö:
  Geenitestipakkaus: Sisältää kolme näytteenottopuikkoa ja ohjeet DNA-näytteen ottamiseksi.
  Henkilökohtainen näytekoodi: Geenitestipakkauksessa on henkilökohtainen näytekoodisi, jota käytetään DNA-näytteesi tunnistamiseen. Koodi toimii myös tunnuksena, jolla voit rekisteröityä ilmaiseksi käyttämään Online bodykey -valmentajaasi.
  bodykey-pika-aloitusopas: Nopeat visuaaliset ohjeet, joilla pääset alkuun.
  Tuotemerkkiesite: Yksityiskohtainen esite, jossa esitellään ohjelma.
  Tervetulokirje ja jäsenkortti.
  NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder: Auttaa ylläpitämään lihasmassaa, joten se on tärkeä kumppani painonpudotusmatkallasi.
  NUTRIWAY Fibre Powder: Tukee normaalia suoliston toimintaa, mikä on tärkeää laihdutettaessa.
  bodykey-yrttitee: Hyvänmakuinen tee auttaa nauttimaan riittävästi nestettä, mikä on elintärkeää painonhallinnan kannalta.
  bodykey Shaker: Kätevä säiliö NUTRIWAY Fibre Powderin ja bodykey-pirtelöiden sekoittamiseen.
  Esitteet: Esitteet jaettavaksi ystävillesi, jotka haluavat myös lähteä painonpudotusmatkalle ja saavuttaa oman ihannepainonsa.
  Miksi pitäisit tuotteesta
  Jokainen ihminen on yksilö, ja elimistömme reagoi ruokaan ja liikuntaan yksilöllisesti. Tehokas painonpudotusohjelma ottaa nämä yksilölliset vaihtelut huomioon. Voi kuitenkin olla vaikeaa tietää, mistä aloittaa ja miten valita juuri itselleen oikeat vaihtoehdot.
  bodykey by NUTRIWAY -ohjelma kertoo, mikä on juuri sinulle paras tapa laihtua. Se on yksilöllinen ja tieteeseen perustuva painonpudotusohjelma.
  Sinun ei tarvitse kantaa huolta painonpudotusohjelman laatimisesta.
  Faktoja sinulle
  NUTRILITE™/NUTRIWAY™ on maailman eniten myyty vitamiinien ja ravintolisien tuotemerkki. (http://www.euromonitor.com/amway-claims)
  bodykey-pakkaus ja -ohjelma ovat Nutrilite Health Instituten terveellisen syömisen ja laihduttamisen ohjeiden mukaiset.
  bodykey-pakkaukseen kuuluva DNA-testi on korkeateknologinen ratkaisu. Se on ISO-standardien mukainen, ja se analysoidaan Itävallassa sijaitsevassa laboratoriossa.

  Usein kysytyt kysymykset

  Mistä geenitestissä on kyse?

  bodykey-geenitesti selvittää geneettiset ominaisuutesi ja antaa tärkeää tietoa, joka auttaa valitsemaan sinulle painonpudotukseen parhaiten sopivat ravitsemuksen ja liikuntamuodot. Yksilöllisiä testituloksiasi käytetään henkilökohtaisen bodykey-ruokavalio- ja liikuntaprofiilin laatimiseen.

  Yksittäin ostettuna tuotteet maksavat vähemmän kuin aloituspaketin yhteishinta. Miksi maksaisin paketista enemmän?

  bodykey-aloituspakkaus sisältää kaiken, mitä tarvitset päästäksesi hyvään alkuun painonpudotusmatkallasi. Osaa tuotteista myydään erikseen, mutta aloituspakkauksen tärkeimmät osat, kuten geenitesti ja Online bodykey -valmentajani käyttöoikeus ovat saatavilla vain aloituspakkauksessa. Geenitesti tarjoaa arvokasta tietoa, joka voi auttaa sinua valitsemaan ihanteelliset painonpudotusmenetelmät. Online bodykey -valmentajani on käytettävissäsi kaikkina vuorokaudenaikoina ja tarjoaa runsaasti sisältöä, kuten ravitsemusasiantuntijoiden ja valmentajien neuvoja sekä liikuntaohjeita. Verrattuna liikuntaoppaiden tai ravitsemusneuvojan ja personal trainerin kustannuksiin bodykey-pakkaus tarjoaa erinomaista vastinetta rahoille.