Bilberry with Lutein NUTRIWAY™

49,37 €
Tuotenumero: 104144
Koko: 62 Tabl.
Määrä:

  NUTRIWAY™ Bilberry with Lutein sisältää erityisen yhdistelmän mustikkaa, luteiinia ja A-vitamiinia ja joka edistää näön pysymistä normaalina kaikenikäisillä. Mustikka ja kehäkukasta peräisin oleva luteiini kasvatetaan ympäristön huomioon ottavilla NutriCert™-maatiloilla NUTRIWAY valvoo koko prosessia siemenestä ravintolisäksi, ja tämä on ollut tuotemerkin filosofia yli 80 vuoden ajan.

  Mitä tuote tekee

  Silmäsi ovat ikkuna maailmaan. Pidä huoli siitä, että näet kaiken sinulle tärkeän!

  • A-vitamiini on yksi tuotteen pääainesosista, ja se edistää näön pysymistä normaalina.
  • NUTRIWAY Bilberry with Lutein sisältää kasviuutteita, kuten mustikkaa ja kehäkukasta peräisin olevaa luteiinia, jotka on viljelty luonnonmukaisilla NutriCert™-maatiloilla. Ympäristön huomioon ottavat viljelymenetelmät tuottavat vahvempia ja elinvoimaisempia kasveja, joiden ravintoainepitoisuus on suurempi.
  • NUTRIWAY valvoo koko prosessia siemenestä ravintolisäksi ja pitää huolen siitä, että NUTRIWAY-tuotteissa käytetään vain ensiluokkaisia ainesosia.
  • Kuten kaikki NUTRIWAY-tuotteet Bilberry with Luteinkaan ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita, väriaineita tai säilöntäaineita.
  • Helppo ja kätevä käyttää: kaksi tablettia kerran päivässä.

  Miksi pitäisit tuotteesta

  Se on yksinkertainen mutta tehokas tapa paikata ruokavalion puutteita. Uuden koostumuksen myötä päivittäinen annostus on vain kaksi tablettia, mikä on entistä kätevämpää. NUTRIWAY Bilberry with Lutein sisältää runsaasti kasviuutteita, kuten mustikkaa ja kehäkukasta peräisin olevaa luteiinia, jotka on viljelty ympäristön kannalta kestävillä menetelmillä. Ympäristön huomioon ottavat viljelymenetelmät tuottavat vahvempia ja elinvoimaisempia kasveja, joiden ravintoainepitoisuus on suurempi. Soikeat tabletit on helppo niellä, ja uudessa koostumuksessa tärkeimmät kasviperäiset ainesosat jopa näkyvät:

  • Kehäkukasta peräisin oleva luteiini näkyy oransseina rakeina.
  • Mustikkauute näkyy tabletin tummempana taustasävynä.
  • Selkeä valinta hyvään näköön!

  Faktoja sinulle

  • Runsas digilaitteiden, kuten älypuhelimen, tietokoneen, television ja vastaavien käyttö voi rasittaa silmiä.
  • Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio tukee normaalia näkökykyä.
  • Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee vähintään 5:ttä annosta hedelmiä ja vihanneksia päivässä. 75 %:lla maailman ihmisistä tämä ei täyty.
  • Ravintolisät voivat auttaa paikkaamaan päivittäisen ruokavalion puutteita.

  Tärkeimmät ominaisuudet

  • A-vitamiini on yksi tuotteen pääainesosista, ja se edistää näön pysymistä normaalina.
  • NUTRIWAY Bilberry with Lutein sisältää kasviuutteita, kuten mustikkaa ja kehäkukasta peräisin olevaa luteiinia, jotka on viljelty ympäristön kannalta kestävillä NutriCert™-maatiloilla. Ympäristön huomioon ottavat viljelymenetelmät tuottavat vahvempia ja elinvoimaisempia kasveja, joiden ravintoainepitoisuus on suurempi.
  • NUTRIWAY valvoo koko prosessia siemenestä ravintolisäksi ja pitää huolen siitä, että NUTRIWAY- tuotteissa käytetään vain ensiluokkaisia ainesosia.
  • Kuten kaikki NUTRIWAY-tuotteet Bilberry with Luteinkaan ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita, väriaineita tai säilöntäaineita.
  • Vain kaksi tablettia päivässä tuottaa äärimmäisen tehon.
  • Soikeat tabletit on helppo niellä.

  Käyttö

  • Saadaksesi täyden hyödyn tuotteesta nauti kaksi tablettia kerran päivässä ruoan yhteydessä.
  • Tuotetta voi käyttää muiden ravintolisien kanssa.

  Ainesosat

  Stabilointiaineet (mikrokiteinen selluloosa, agar, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahappojen kalsiumsuolat, arabikumi), mustikkauute 11,3% (Vaccinium myrtillus), sakkaroosi, maissitärkkelys, palmuöljy, mustaviinimarjauute 3,4% (Ribes nigrum) (sulfiitit), pinaattitiiviste 3,4% (Spinacia oleracea), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappo, piidioksidi), isosamettikukkauute 2,8% (Tagetes erecta), maltodekstriini, antioksidantit (askorbyylipalmitaatti, tokoferoliuute (soija), natriumaskorbaatti, DL-alfatokoferoli), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), retinyyliasetaatti, vesi, pintakäsittelyaine (karnaubavaha).

  Ravintosisältö

  Suositeltu päiväannos (2 tablettia).

  • A-vitamiini – 210 μg (26 % saantisuosituksesta)
  • Luteiini – 10 mg
  • Mustikkauute – 105 mg

  Usein kysytyt kysymykset

  Kuka voi hyötyä tästä tuotteesta?

  Jokainen, joka haluaa huolehtia silmiensä hyvinvoinnista tai näkökyvystään. Lisäksi ihmiset, jotka eivät vielä ole tulleet ajatelleeksi silmiensä hyvinvointia. Hermostoa voimakkaasti kuormittava toiminta saa silmiin kohdistuvan rasituksen usein tuntumaan silmien väsymisenä. Tämä koskee myös nuoria sukupolvia, joilla on taipumusta digilaitteiden, kuten älypuhelimen, tietokoneen tai television liikakäyttöön.

  Mitä ovat kasvipohjaiset ravintoaineet?

  Kasvipohjaiset ravintoaineet ovat orgaanisia yhdisteitä, joita on kasveissa ja joiden ajatellaan olevan suotuisia ihmisen terveydelle. Kasviperäisiä ravintoaineita on runsaasti hedelmissä, vihanneksissa, viljoissa, juureksissa, pähkinöissä ja teessä. Ne suojaavat kasveja bakteereilta, sieniltä ja muilta uhkilta. Elimistöön imeytyessään kasviperäiset ravintoaineet voivat edistää hyvinvointiamme ja elimistömme normaalia toimintaa.

  Mitä luteiini on ja miten se liittyy silmiin?

  Luteiini on karotenoidien ryhmään kuuluva kasviperäinen ravintoaine ja luonnollinen väriaine, jota on monissa kasveissa. Luteiinia esiintyy silmän makulassa, missä se tarjoaa kohdennetun antioksidanttisuojan. Luteiini ja zeaksantiini varastoituvat silmän verkkokalvoon ja mykiöön. Zeaksantiinia muodostuu verkkokalvolla luteiinista.

  Sisältääkö tuote gluteenia tai laktoosia?

  Ei, tuote ei sisällä gluteenia eikä laktoosia.

  Sisältääkö tuote fruktoosia, keinotekoisia aromeja, keinotekoisia säilöntäaineita tai keinotekoisia makeutusaineita?

  Ei, tuote ei sisällä fruktoosia, keinotekoisia aromeja, keinotekoisia väriaineita, keinotekoisia säilöntäaineita eikä keinotekoisia makeutusaineita.

  Sisältääkö tuote allergeeneja?

  Allergiaa mahdollisesti aiheuttavat ainesosat on lihavoitu ainesosaluettelossa, kuten muissakin tuotteissa.

  Sopiiko tuote kasvissyöjille ja vegaaneille?

  Ei.

  Täyttääkö tuote kosher- tai halal-säännöt?

  Koostumus on valmistettu tarkasti kosher- ja halal-sääntöjen mukaisesti Tuote sopii kosher- ja halal-ruokavalioita noudattaville, mutta se ei ole kosher- tai halal-sertifioitu.

  Miten tuote pitäisi nauttia? Otetaanko tuote tyhjään vatsaan vai ruoan kanssa?

  Saadaksesi täyden hyödyn tuotteesta nauti kaksi tablettia kerran päivässä ruoan kanssa. Tuotetta voi käyttää muiden ravintolisien kanssa.