Eau de Toilette OPPORTUNE™ PREMIUM

Tuotenumero: 118641
Koko: 50 ml
Määrä:

  OPPORTUNE PREMIUM on tämän päivän miehelle suunniteltu ensiluokkainen Eau de Toilette. Pitkään iholla kestävä tuoksu toimitetaan modernissa pullossa. OPPORTUNE PREMIUM puhuttelee hienostunutta miestä.

  Jasmiini ja JUNGLE ESSENCE™* pehmentävät tulista sichuaninpippuria ja makeaa mandariinia tasapainottaen setrin ja tulppaanipuun aisteja viilentäviä, arvoituksellisia sävyjä. Tuoksu on samaan aikaan kylmä ja kuuma: hienostuneen kulturelli ja vahva ja maskuliininen fougère-tuoksu, täynnä varmaa tyyliä ja tuhansia tarinoita tästä elämästä.

  Tiivistetty koostumus: tuoksu säilyy iholla pitkään.

  * V. MANE FILS, Société anonymen tavaramerkki.

  Tämä fougère-tuoksu sisältää runsaasti tiivistettyjä tuoksuöljyjä, jotka saavat tuoksun kestämään iholla pitkään.

  Huomattavin etu on ainutlaatuinen uuttamisteknologia, jonka avulla on pystytty tuottamaan tuoksuja, jotka heijastavat täydellisesti alkuperäistä.

  Huipputeknologisen JUNGLE ESSENCE™* -uuttamisteknologian ansiosta OPPORTUNE PREMIUM -tuoksun ruusupippurin ja sichuaninpippurin mausteiset häivähdykset saadaan suoraan luonnosta.

  Fiksussa pullossa on tyylikäs metallinen viimeistely, ja siinä yhdistyvät jäänsinin lasi sekä lämmin oranssi teksti, jotka kuvastavat tuoksun kahtalaisuutta.

  * V. MANE FILS, Société anonymen tavaramerkki.

  Ensituoksu: ruusupippuri, Jungle Essence, mandariini, vesimeloni

  Sydäntuoksu: sichuaninpippuri, Jungle Essence, jasmiini, laventeli

  Pohjatuoksu: meripihka, valkoinen puu, myski, setripuu, eteerinen öljy

  Suihkauta kaulalle niin usein kuin haluat päivän aikana.