Electrolyte Drink XS ™ – appelsiini

25,80 €
Tuotenumero: 121604
Koko: 15 annospussia à 25 g / 375 g
Määrä:

  XS™ Sports Electrolyte Drink virkistää välittömästi liikunnan aikana ja tukee pitkäkestoista suorituskykyä sekä viivästyttää väsymistä.

   

  Mitä tuote tekee

  • XS™ Electrolyte Drink -koostumus sisältää tasapainoisen yhdistelmän hiilihydraatteja ja viittä elektrolyyttiä. Se parantaa elimistön kykyä sitouttaa nestettä liikunnan aikana ja palauttaa elektrolyyttitasoja, mikä auttaa pidentämään liikuntasuoritusta.
  • Sammuttaa janon, palauttaa hiilihydraatteja ja antaa energiaa
  • Sisältää laadukasta guaranaa, macajuurta ja kversetiiniä
  • Hitaasti ja nopeasti liukenevat hiilihydraatit auttavat jatkamaan liikuntasuoritusta pidempään ja viivästyttämään väsymistä

  Auttaa säätelemään elimistön reaktioita stressiin, parantaa henkistä ja fyysistä kestävyyttä pitkäkestoisen treenin aikana

   

  Miksi pitäisit tuotteesta

  Tarvitsetko edistyneen, seuraavan sukupolven virkistävän tuotteen, joka auttaa sinua viemään treenisi askelen pidemmälle? XS™ Electrolyte Drink auttaa sinua saamaan parhaat tehot irti treenistäsi. Tämä tehokas ja edistynyt urheilujuoma paitsi virkistää myös antaa elimistölle energiaa. Hiilihydraatit auttavat jaksamaan liikuntaa, ja elektrolyytit parantavat elimistön kykyä sitoa nestettä. tai nesteytystä, joka tekee töitä yhtä lujasti kuin sinäkin. XS Electrolyte Drink ei jätä sinua pulaan!

   

  Faktoja sinulle

  • Osa XS Sports -tuotesarjaa, kehitetty virkistämään liikuntasuoritusten aikana
  • Sisältää guaranaa, macajuurta ja kversetiiniä.
  • Palauttaa viittä tärkeää elektrolyyttiä, joita elimistö menettää hikoilun aikana. Elektrolyytit osana hiilihydraattiseosta parantavat elimistön kykyä sitouttaa nestettä ja ehkäisevät nestehukkaa.   

  Tärkeimmät ominaisuudet

  • Nopeavaikutteinen ja virkistävä juoma on kehitetty käytettäväksi liikunnan aikana ja jälkeen. Se palauttaa elimistöön liikunnan aikana menetettyä nestettä ja energiaa
  • Sisältää tehokkaita ainesosia ja tärkeimpiä elektrolyyttejä
  • Toimii parhaiten käytettäessä yhdessä muiden XS Sports -tuotteiden kanssa 

   

  Käyttö

  Isotoninen juoma: liuota 1 annospussin sisältö 500 ml:aan vettä. Nauti liikuntasuorituksen aikana tai sen jälkeen. 

  Yksi annospussi sisältää 60 mg kofeiinia.

  Lisäksi tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio sekä terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä hyvinvoinnille. Ei sovellu raskaana oleville eikä lapsille.

   

  Ainesosat

  AINESOSAT: maltodekstriini, dekstroosi, fruktoosi, happo (sitruunahappo), aromi, trikaliumsitraatti, happamuudensäätöaine (trinatriumsitraatti), guarana (liukoinen kuivauute; sisältää 24% kofeiinia), ortofosforihapon kalsiumsuolat, suola, magnesiumkarbonaatti, kaliumkloridi, kalsiumkarbonaatti, palmuöljy, macajuurijauhe 0,12%, väri (beetakaroteeni E160a), kversetiini 0,045%, makeutusaine (sukraloosi E955), D-vitamiini (kolekalsiferoli).

   

  Ravintoarvot

    Per 100 g  Annos 25 g  
  Energia (kcal) 359 kcal 90 kcal
  Energia (kJ) 1526 kJ 382 kJ
  Rasva 0.5 g 0.12 g
  josta tyydyttynyttä < 0.1 g 0 g
  Hiilihydraatit 85 g 21 g
  josta sokereita  43.5 g 11 g
  Ravintokuitu 0 g 0 g
  Proteiini < 0.1 g 0 g
  Suola 1.95 g 0.50 g

   

   

    Per 100 g  % Annos 25 g   %
  Kalium 1209 mg 60 302 mg 15
  Kalsium 488 mg 61 122 mg 15
  Magnesium 227 mg 60 56 mg 15
  D-vitamiini 3  μg 60 0.75 μg 15

  *% saannin vertailuarvosta

   

  Usein kysyttyä

  Lyhyt liikunta- ja ravitsemussanasto

   

  Mitä elektrolyytit ovat?
  Ne ovat kivennäisaineita, joissa on sähkövaraus. Elektrolyyttejä tarvitaan solujen sisäisen ja ulkoisen nestetasapainon ylläpitämiseen sekä hermoston ja lihaksiston toiminnan säätelyyn. Näitä kivennäisaineita ovat natrium, kloridi, kalium, magnesium ja kalsium, joita voi poistua elimistöstä liikunnan aikana ja joita on siksi palautettava elimistöön.
  XS Electrolyte Drink palauttaa viittä tärkeää elektrolyyttiä, joita elimistö menettää hikoilun aikana. Elektrolyytit osana hiilihydraattiseosta parantavat elimistön kykyä sitouttaa nestettä ja ehkäisevät nestehukkaa. Elektrolyyttien tiedetään myös tukevan lihasten supistumista, ja niiden puute voi aiheuttaa lihaskramppeja.

   

  Mitä kversetiini on?
  Flavonoidi, jota on kasviksissa, kuten tomaateissa, marjoissa ja parsakaalissa.

   

  Mitä guarana on?
  Marja, jonka siemenet sisältävät luontaisesti noin nelinkertaisen määrän kofeiinia kahvipapuihin verrattuna.

   

  Mitä macajuuri on?
  Perulainen kukkiva kasvi, jota on viljely syötäväksi alueella ainakin 3000 vuotta. Sen juuri sisältää lukuisia ravintoaineita, kuten rasvahappoja ja aminohappoja.