Tilapäisesti loppu

Extra Virgin Olive Oil

Tuotenumero: 3963
Koko: 2 x 750 ml
Määrä:
  Tuote on tilapäisesti loppu

  Carapelli Firenze S.p.A. valmistaa tuotetta yksinoikeudella Amwaylle (yrityksen laatujärjestelmä on UNI EN ISO 9001:2000 -standardin mukainen). Laadukas oliiviöljy on valmistettu tuoreista oliiveista ja puristettu suoraan oliivista täysin koneellisesti. Sisältää Euroopan unionin alueella tuotettuja oliiviöljyjä.

  • Valmistettu yksinoikeudella Amwaylle yhteistyössä Carapelli Firenzen kanssa, joka on italialaisten laatutuotteiden johtava tuottaja.
  • Erinomainen laatu ylittää viranomaisvaatimukset.
  • Valmistuksessa käytetään vain parhaita käsinpoimittuja Välimeren alueen oliiveja.
  • Oliivien hellävarainen käsittely vähentää vahingoittuneiden ja murskautuneiden oliivien määrää, mikä vähentää tuotteen happopitoisuutta (n. 0,3 %).
  • Sisältää öljyhappoa, polyfenoleja ja E-vitamiinia.

  Välimeren maissa oliiviöljyä on käytetty perinteisesti kaikkien eri tyylisten ruokien valmistukseen.

  Koska oliiviöljyn tyydyttymättömät rasvahapot voivat tuhoutua korkeissa lämpötiloissa, emme suosittele oliiviöljyä paistamiseen, grillaukseen tai uuniruokiin.

  Huomioitavaa

  Säilytetään huoneenlämmössä, öljyn ihanteellinen lämpötila on 20 °C. Öljy voi sakkautua ja muuttua sameaksi, jos sitä säilytetään alle 7 °C:n lämpötilassa. Se on aivan normaalia ja johtuu siitä, että oliiviöljy jähmettyy alhaisissa lämpötiloissa. Tämä ei kuitenkaan vaikuta tuotteen laatuun. Jähmettynyt öljy muuttuu uudelleen juoksevaksi, kun se siirretään muutamaksi tunniksi huoneenlämpöön.