Hydrolyzed Whey Protein Powder XS™ Kaakao– suklaa

75,43 €
Tuotenumero: 121606
Määrä:

  XS™ Hydrolyzed Whey Protein Powder antaa elimistölle välittömästi runsaan ja tehokkaan proteiiniannoksen, joka tukee lihasmassan kasvua treenin jälkeen ja auttaa palautumaan nopeammin.

   

  Mitä tuote tekee

  • XS™ Hydrolyzed Whey Protein Powder on kehitetty tehostamaan liikunnan hyötyjä ja antamaan elimistölle välttämättömän annoksen laadukasta proteiinia, kun elimistö sitä kipeimmin tarvitsee.
  • Yksi annos sisältää 29 g proteiinia, josta 5 g on luonnossa esiintyviä BCAA-aminohappoja. Yksi annos treenin jälkeen tukee sinua, joka pyrit pääsemään urheilulliseen kuntoon.  
  • Kiihdyttää proteiinisynteesiä. Ajatellaan, että kun tämä palautumisprosessi käynnistetään aikaisemmin, se parantaa liikunnan hyötyjä ja nopeuttaa palautumista.  
  • Sisältää Red Orange Complex -yhdistettä  sekä C- ja E-vitamiineja, jotka auttavat suojaamaan soluja tehokkaammin.
  • Suojaa soluja hapettumisstressiltä.

   

  Miksi pitäisit tuotteesta

  Jos haluat saada parhaan tehon jokaisesta treenistä, sinun on valittava tuotteita, jotka työskentelevät yhtä kovasti kuin sinäkin. XS ™ Hydrolyzed Whey Protein Powder on kehitetty tehostamaan lihasmassan kasvua liikuntasuorituksen jälkeen. Liikuntasuorituksen jälkeen käytettäessä tuote antaa elimistölle tehokkaan ja runsaan annoksen hydrolysoitua heraproteiinia. Hydrolysoitu proteiini imeytyy elimistöön ja alkaa vaikuttaa tavallista proteiinia nopeammin. Samalla C- ja E-vitamiiniseos auttaa suojaamaan soluja hapettumisstressiltä.

   

  Faktoja sinulle

  • Osa XS Sports -tuotesarjaa, joka on kehitetty palauttamaan liikuntasuoritusten jälkeen
  • Hydrolyzed Whey Protein Powder tuottaa tuloksia nopeammin kuin vähemmän jalostettu proteiini.

  Tärkeimmät ominaisuudet

  • Nopeavaikutteinen ja erittäin tehokas tuote. Yksi annos sisältää 29 g pitkälle jalostettua ja laadukasta proteiinia
  • Sisältää runsaasti tehokkaita ainesosia ja tärkeimpiä vitamiineja, jotka suojaavat liikunnan aikana stressille altistuneita soluja
  • Kehitetty käytettäväksi liikunnan jälkeen tehostamaan lihasmassan kasvua ja palautumista.

   

  Käyttö

  Lisää 3 mittalusikallista proteiinijauhetta 150–260 ml:aan vettä tai maitoa. Parhaat tulokset saat, kun sekoitat juoman ravistimessa. Nauti 60 minuutin kuluessa liikuntasuorituksen päättymisestä auttaaksesi elimistöäsi korjautumaan ja palautumaan.

   

  Lisäksi on tärkeää huolehtia tasapainoisesta ja monipuolisesta ruokavaliosta sekä terveellisistä elämäntavoista.

   

  Ainesosat

  AINESOSAT: hydrolysoitu hera 84%, vähärasvainen kaakaojauhe 4,2%, rasvasekoite (soijaöljy, maltodekstriini, maitoproteiini, emulgointiaine: soijalesitiini), sakeuttamisaine (guarkumi), aromi, happamuudensäätöaine (kaliumsitraatti, natriumsitraatti), kalsiumkarbonaatti, magnesiumkarbonaatti, suola, veriappelsiiniuute 0,25%, palmuöljy, makeutusaine (sukraloosi), L-askorbiinihappo, DL-alfatokoferoli, nikotiiniamidi, kalsium-D-pantotenaatti, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinihydrokloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, syanokobalamiini.

   

  Ravintoarvot

  Ravintosisältö:

  Per 100 g     Annos 40 g 260 ml:aan vettä
  Energia (kcal) 338 kcal 135 kcal
  Energia (kJ) 1435 kJ 574 kJ
  Rasva  3.2 g 1.3 g
  josta tyydyttynyttä 0.6 g 0.2 g
  Hiilihydraatit  2 g 0.8 g
  josta sokereita  0.1 g 0 g
  Ravintokuitu 3 g 1.2 g
  Proteiini  73 g 29 g
  Suola 1.4 g 0.56 g

  Valmistus: 40 g 260 ml:aan vettä

   

  Vitamiinit Per 100 g     NRV in %     

  Annos 40 g 

  NRV in %     
  E-vitamiini  4.5 mg 37.5 2 mg 15
  C-vitamiini   30 mg 37.5 12 mg 15
  Tiamiini 0.41 mg 37.5 0.16 mg 19
  Niasiini  6.0 mg 37.5 2.4 mg 15
  B6-vitamiini 0.70 mg 50 0.28 mg 20
  Foolihappo  240 μg 120 96 μg 48
  B12-vitamiini  5.4 μg 216 2.1 μg 86
  Pantoteenihappo 6.0 μg 100 2.4 μg 40

  *% saannin vertailuarvosta

   

  Kivennäisaineet Per 100 g     NRV in %   Annos 40 g    NRV in %    
  Kalium 1600 mg 80 640 mg 32
  Kalsium 720 mg 90 288 mg 36
  Magnesium 210 mg 56 84 mg 22

  *% saannin vertailuarvosta

   

  Usein kysyttyä

  Lyhyt liikunta- ja ravitsemussanasto

   

  Mitä proteiini on? 
  Aminohapoista koostuva proteiini on tärkeä makroravintoaine, jolla on monia erittäin tärkeitä tehtäviä elimistön biologisissa prosesseissa, kuten lihasmassan ja -kudoksen ylläpitäminen ja rakentaminen. Jos ihminen ei nauti proteiinia, hänen elimistönsä ei pysty rakentamaan, korjaamaan tai ylläpitämään lihasmassaa. Siksi proteiini on tärkeä tasapainoisen ruokavalion osa.

   

  Mitä hydrolysointi tarkoittaa? 
  Se on prosessi, jossa proteiineja pilkotaan pienemmiksi peptidiketjuiksi ja aminohapoiksi veden avulla. Tällainen proteiini imeytyy nopeammin, minkä ajatellaan nopeuttavan palautumista.

   

  Mitä BCAA-aminohapot (Branched Chain Amino Acids) ovat?
  Kolmesta välttämättömästä aminohaposta – leusiinista, isoleusiinista ja valiinista – käytetään yhteisnimitystä BCAA-aminohapot. Niillä tiedetään olevan kyky tehostaa proteiinisynteesiä.

   

  Heraproteiinityypit
  Heraproteiinitiiviste: Tavallisin proteiinimuoto, joka on heraproteiineista vähiten käsitelty ja siten vähemmän puhdasta. Tiivisteiden proteiinipitoisuus on tavallisesti proteiini-isolaatteja pienempi, kun taas rasva-, laktoosi- ja hiilihydraattipitoisuudet ovat suurempia. 

   

  Mitä on hydrolysoitu heraproteiini?

  Heraproteiini koostuu luonnostaan pitkistä aminohappoketjuista, jotka elimistön on pilkottava yksittäisiksi aminohapoiksi, ennen kuin se voi hyödyntää niitä proteiinisynteesissä. Hydrolysointi säästää elimistöltä pitkien proteiiniketjujen pilkkomiseen vaadittavan ajan ja energian. Hydrolysoidusta proteiinista proteiinit imeytyvät elimistöön nopeammin kuin tiivisteistä tai isolaateista.  Nopeampi imeytyminen tarkoittaa, että palautumisprosessi käynnistyy ihanteelliseen aikaan, kun nautit proteiinia mahdollisimman pian liikuntasuorituksen jälkeen.

   

  Miten NUTRIWAY All Plant Protein ja XS Hydrolyzed Whey Protein Powder eroavat toisistaan?
  NUTRIWAY All Plant Protein on kasviperäinen proteiini, joka valmistetaan soija-, vehnä- ja herneproteiineista. Yksi annos sisältää 8 g proteiinia, ja sen tiedetään tukevan yleistä soluterveyttä ja hyvinvointia. Hydrolysoitua heraproteiinia saadaan maitoproteiinista, yksi annos sisältää 29 g nopeasti imeytyvää proteiinia ja tukee lihasmassan ylläpitoa ja kasvua.