Metal Cleaner L.O.C.™

5,85 €
Tuotenumero: 112160
Koko: 200 ml
Määrä:

  Anna metalliesineille hohtava, uusi elämä tämän helppokäyttöisen puhdistusaineen avulla. Kaksitehoinen koostumus puhdistaa ja kiillottaa sekä poistaa kuumuuden aiheuttamat värjäytymät ja vaikeat tahrat keittoastioista. Soveltuu myös mattapintaisen kuparin, messingin ja ruostumattoman teräksen puhdistukseen. Ei sovellu kiillotetuille eikä maalatuille metallipinnoille

  • Kaksitehoinen puhdistus, koostuu kemiallisista ja hankaavista ainesosista

  • Poistaa kuumuuden aiheuttamat siniset värjäymät ja hapettumat maalaamattomista metallipinnoista. Jättää metalliesineiden pinnoille kestävän kiillon ja saa ne näyttämään uusilta

  • Ei sisällä myrkyllisiä tai syövyttäviä aineita – hellä käsille eikä ärsytä ihoa

  • Helppo ja tarkka annostella taloudellisesta puristettavasta putkilosta – ei roiskeita

  Ainesosan nimi CAS-nro Yleisnimi
  Water 7732-18-5 Vesi
  Silicon Dioxide (Crystalline Silica) 14808-60-7 Hankausaine
  Diatomaceous Earth 68855-54-9 Hankausaine
  Calcium Chloride 10043-52-4 Stabiloimisaine
  Citric Acid 77-92-9 Orgaaninen happo
  Sodium Lauryl Sulfate 151-21-3 Anioninen pinta-aktiivinen aine
  Xanthan Gum 11138-66-2 Sakeuttamisaine

  Helppokäyttöinen tahna ruostumattomien teräskattiloiden ja -pannujen sekä mattapintaisen pronssin ja kuparin puhdistukseen.

  Käyttö

  Levitä pieni määrä ainetta pesusienelle tai liinalle, hankaa kevyesti. Huuhtele lämpimällä vedellä. Kuivaa ja kiillota pehmeällä liinalla.

  Huom!

  L.O.C. Plus -metallinpuhdistusaine sisältää hankaavaa ainesosaa, joka poistaa hapettumia ja ruostetta. Siksi tuote ei sovellu käytettäväksi kiiltävien kupari- tai messinkipintojen eikä ruostumattomien teräspintojen, kuten kiiltävien keittiöastioiden, puhdistukseen. Metallinpuhdistusainetta ei myöskään suositella alumiinipinnoille, ruostumattomasta teräksestä valmistetuille laitteille, kiillotetulle hopealle, pronssille, kuparille tai messingille, maalatuille tai lakatuille metallipinnoille eikä muille kuin metallipinnoille. Kokeile ainetta ensin huomaamattomaan kohtaan.

  VAROITUS. Haitallista nieltynä. Pese kasvot, kädet ja altistunut iho huolellisesti käsittelyn jälkeen. Syöminen, juominen ja tupakointi kielletty kemikaalia käytettäessä. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. Huuhdo suu. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Hävitä sisältö/pakkaus teollisessa jätteenpolttolaitoksessa. Säilytä lasten ulottumattomissa.