Moisture Mask ARTISTRY HYDRA-V™

42,03 €
Tuotenumero: 120292
Koko: Jokainen pakkaus sisältää 5 mikrokuitukangasnaamiota
Määrä:

  Uudistava kankainen kasvonaamio, joka virkistää ja syväkosteuttaa ihoa jopa 8 tuntia tiivistetyn kosteuttavan uutteen ansiosta.

  Mitä tuote tekee

  • Sitoo välttämätöntä vettä ihoon sinne, missä sitä tarvitaan, ja antaa pitkäkestoista kosteutusta jopa 8 tunnin ajan.
  • Helposti mukana kulkevat, yksittäispakatut kasvonaamiot sopivat kosteutukseen missä tahansa oletkin!
  • Välittömästi kosteuttava vaikutus virkistää ihoa ja tekee siitä elpyneen tuntuisen.
  • Antaa lisähoitoa, joka täydentää muita HYDRA-V-ihonhoitosarjan tuotteita.

  Miksi pitäisit tuotteesta

  ARTISTRY HYDRA-V Moisture Mask on lisähoito, jota voit käyttää milloin tahansa, kun tunnet ihosi kaipaavan syvempää kosteutusta.
  Se antaa välitöntä tiivistettyä kosteutusta suoraan ihollesi. Naamion voi jättää iholle 20 minuutiksi, jolloin kosteuttavalla uutteella on aikaa imeytyä ihoon. Tämän paremmin et voi aikaasi käyttää, kun ihosi kaipaa kosteuslisää. Kosteuttavasta kasvonaamiosta ihosi saa hyaluronihappoa ja ARTISTRYn omaa HYDRA-V-liposomia, joka sisältää vettä Norjan vuonoalueelta. Nämä ainesosat tehostavat ihon kykyä sitoa kosteutta ihon luonnolliseen kosteussuojaan, joten virkistävä vaikutus kestää pitkään.

  Faktoja sinulle

  • Jokaisessa mikrokuitunaamiossa on 30 grammaa erittäin tiivistettyä kosteuttavaa uutetta, joka sisältää hyaluronihappoa ja ARTISTRY-liposomia, jossa on vettä Norjan vuonoalueelta.
  • Sopii kaikille ihotyypeille.

  Tärkeimmät ominaisuudet

  • Yksittäispakattujen kosteuttavien naamioiden ainutlaatuinen koostumus antaa iholle ravinteita ja virkistystä.
  • Mikrokuitumateriaali takaa ainesosien tasaisen levittymisen kasvoille.
  • Kosteuttava vaikutus ei pääty siihen, kun käyttö on lopetettu, vaan se kestää ihossa jopa 8 tuntia.

  Käyttö

  • Ota naamio pois pakkauksesta ja irrota sisäpuolen verkko.
  • Aseta naamio kasvoillesi. Puoli, jolla ei ole verkkoa, tulee asettaa kasvoja varten. Irrota nyt isompi verkko.
  • Anna vaikuttaa 20 minuuttia.
  • Käytä naamion jälkeen normaalia HYDRA-V-ihonhoitorutiiniasi puhdistuksesta alkaen.

  Ainesosat

  ARTISTRY HYDRA-V Moisture Mask on valmistettu erityishienosta mikrokuidusta ja sen muoto sopii kasvoihin jättäen silmät, nenän ja suun avoimeksi. Kuitumateriaali on kyllästetty kosteuttavalla ampullikoostumuksella, joka levittyy tarkasti kasvoille ja antaa iholle runsaasti hyaluronihappoa ja vettä Norjan vuonoalueelta.

  Usein kysytyt kysymykset

  Mitä hyaluronihappo on?

  Tätä kosteusmagneetiksi kutsuttua kosteuttavaa ainetta esiintyy ihossa luonnollisesti. Se on tunnettu ainutlaatuisesta kyvystään sitoa 1 000 kertaa oman painonsa verran vettä. Ihossa sen tärkeä tehtävä on säilyttää kosteutta ja parantaa ihon kimmoisuutta.

  Onko ARTISTRY HYDRA-V -tuotteet testattu eläimillä?

  ARTISTRY HYDRA V -tuotteita ei ole testattu eläimillä. ARTISTRY-tutkijat ovat suorittaneet kliinisiä tutkimuksia ja kuluttajatestejä vapaaehtoisilla koehenkilöillä.

  Voinko käyttää tuotteita, jos olen palanut pahasti auringossa? Entä voiko tuotteita käyttää kemiallisen kuorinnan tai laserhoidon jälkeen?

  Yleisesti ottaen ei ole suositeltavaa käyttää mitään kosmeettisia tuotteita, jos iho on palanut pahasti tai jos iholle on tehty hoitoja, jotka aiheuttavat vakavan tulehduksen. Tuotteita tulisi käyttää vasta ihon parannuttua. Jos tuotteita haluaa käyttää kemiallisen kuorinnan tai laserhoidon jälkeen, on syytä kääntyä lääkärin puoleen.