Multi-Purpose Cleaner L.O.C.™

10,86 €
Tuotenumero: 0001 Koko: 1 litra
Määrä:

  L.O.C. Multi-Purpose Cleaner poistaa tehokkaasti kaikenlaisen lian ja tahrat eikä jätä pinnoille voimakkaita jäämiä.

  Mitä tuote tekee

  • Puhdistaa tehokkaasti, poistaa kaikenlaisen lian ja tahrat ja jättää raidattoman, kiiltävän pinnan, jota ei tarvitse huuhdella.
  • Jättää kotiin puhtaan tunnun, luonnollisen raikkaasti ja turvallisesti, sillä tuote sisältää luonnollisista lähteistä peräisin olevia mutta tehokkaita puhdistavia ainesosia.
  • Helpottaa kodin puhtaanapitoa, sillä tuotteessa on monikäyttöinen ja joustava koostumus.
  • Ei jätä haitallisia jäämiä, koska tuote ei sisällä fosfaatteja, voimakkaita happoja eikä klooria ja on täysin biohajoava.

  Miksi pitäisit tuotteesta

  Jos haluat kodistasi hohtavan puhtaan ja turvallisen itsellesi ja perheellesi, L.O.C. Multi-Purpose Cleaner on juuri oikea puhdistustuote sinulle. Tämä yleispuhdistusaine poistaa lian ja tahrat tehokkaasti ja taloudellisesti kaikilta pesun kestäviltä pinnoilta. Koska koostumus sisältää luonnollisia ainesosia mutta ei voimakkaita ja haitallisia kemikaaleja, se on niin hellävarainen, että se ei ärsytä ihoa eikä jätä haitallisia tai myrkyllisiä jäämiä. Tehokas, monipuolinen, hellävarainen ja ympäristöystävällinen – ei ihme, että luonnollinen Multi-Purpose Cleaner on löytänyt tiensä perheiden luottopuhdistusaineeksi kaikkialla maailmassa jo yli puolen vuosisadan ajan.

  Faktoja sinulle

  • L.O.C. Multi-Purpose Cleaner oli AMWAY-tuotemerkin ensimmäinen huipputuote. Se kuulunut kotien vakiovalikoimaan kaikkialla maailmassa useiden sukupolvien ajan.
  • Sisältää AMWAYn Bioquest Formula -koostumuksen.  Bioquest Formula -tuotteet sisältävät luonnosta peräisin olevia tehokkaita vaikuttavia ainesosia, jotka tuottavat ensiluokkaiset puhdistustulokset ympäristöä vahingoittamatta.
  • Tuote on saanut Yhdysvaltain ympäristönsuojeluviraston (EPA) ja Safer Choice -ohjelman merkinnät. Nämä merkinnät osoittavat, että tuotteen koostumus sisältää ainesosia, joilla on enemmän ihmisterveydelle ja ympäristölle suotuisia ominaisuuksia kuin vastaavilla perinteisillä tuotteilla.
  • AISE (pesu- ja puhdistusaineteollisuuden eurooppalainen kattojärjestö) on myöntänyt AMWAY HOME -tuotteille sertifioinnin, jonka mukaan tuotteet täyttävät AISEn ympäristö-, yhteiskunta- ja talousvaatimukset.

  Tärkeimmät ominaisuudet

  • Erittäin tiivistetty koostumus, joka sisältää luonnollisista lähteistä peräisin olevia ainesosia (esimerkiksi kookosta, öljyä ja suolaa).
  • Sopii kaikille pesun kestäville pinnoille, kuten kylpyhuoneen ja keittiön pinnoille, seinille, maalatulle puulle ja muille kotitalousesineille.
  • Puhdas ja raikas tuoksu sisältää eteerisiä öljyjä.
  • Koostumus on täysin biohajoava eikä sisällä fosfaatteja, voimakkaita happoja tai klooria.

  Käyttö

  L.O.C. Multi-Purpose Cleaner sopii kylpyammeiden, WC-istuimien, lasitettujen laattojen, pesualtaiden, suihkutilojen ja marmorin puhdistukseen. Se sopii myös keittotasojen, keittiön työtasojen, pestävien seinien, ovenkahvojen, muoviesineiden, jäteastioiden ja maalatun puun puhdistamiseen.

  • Yleispuhdistus: lisää 30 ml L.O.C. Multi-Purpose Cleaner -ainetta 5 litraan vettä. Pyyhi pinnat ja kuivaa tarvittaessa. Ei tarvitse huuhdella.
  • Suihkupullo: Täytä AMWAY Pistol Grip Sprayer -suihkepulloon 450 ml vettä (9:1-viivaan asti). Lisää Multi-Purpose Cleaner -ainetta 500 ml:n viivaan asti. Suihkuta pinnat ja pyyhi kuivaksi.
  • Käsien pesu: Käytä laimentamattomana ja huuhtele kädet käytön jälkeen.

  Ainesosat

  Vesi, natriumlauryylisulfaatti, C10-16-alkoholietoksylaatti, kokamidopropyylibetaiini, oksidi, natriumkloridi, sitruunahappo, hajuste, metyylikloroisotiatsolinoni, metyyli-isotiatsolinoni.

  Usein kysytyt kysymykset

  Olen kuullut, että yleispuhdistusaineet eivät oikein tehoa mihinkään. Pitääkö se paikkansa?

  L.O.C. Multi-Purpose Cleaner -puhdistusaineen tapauksessa näin ei todellakaan ole. Multi-Purpose Cleaner on kehitetty perheille, jotka arvostavat puhtautta, kodin turvallisuutta, taloudellisuutta ja ympäristöä. Multi-Purpose Cleaner vastaa kaikkiin näihin tarpeisiin tehosta tinkimättä ja säästää tilaa siivouskomerossa.

  Liittyykö tuotteen käyttöön varotoimia?

  Vaikka tuote on saanut ympäristömerkkejä ja se sisältää luontaisista lähteistä peräisin olevia puhdistusaineita, L.O.C. Multi-Purpose Cleaner ei sovi nautittavaksi. Koostumus on kehitetty puhdistamiseen, joten se sisältää ainesosia suurempina pitoisuuksina kuin on soveliasta ihmisten nautittavaksi tarkoitetuissa tuotteissa.