Tilapäisesti loppu
Myös osa settiä

Refreshing Gel ARTISTRY HYDRA-V™

46,20 €
Tuotenumero: 117647
Koko: 50 ml
Määrä:
  Tuote on tilapäisesti loppu

  Kosteuttava geeli, jonka avulla saat rasvoittuvat alueet kuriin ja kosteutat ihoasi juuri sieltä, missä ihosi sitä eniten tarvitsee.

  Mitä tuote tekee

  • Auttaa pitämään rasvoittuvan ja sekaihon rasvaisuuden kurissa imemällä itseensä ihon liiallista rasvaa ja hillitsemällä talintuotantoa.
  • Kosteuttaa ihon kuivia alueita välittömästi imeytyvällä kosteudella, joka lisäksi kestää pitkään.
  • Kevyt koostumus viilentää ihoa, joten ihosi näyttää ja tuntuu raikkaalta.
  • Saa ihon näyttämään ja tuntumaan sileältä, luonnollisen mattapintaiselta ja virkistyneeltä koko päivän.

  Miksi pitäisit tuotteesta

  ARTISTRY HYDRA-V Refreshing Gel antaa iholle pitkäkestoista kosteutusta ja raikkaan tunnun – se viilentää ihoa, mikä saa ihon tuntumaan heti raikkaalta. Kevyen geelin koostumus on suunniteltu erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle, ja se kosteuttaa ihoa juuri sieltä, missä iho sitä eniten tarvitsee. Lisäksi se imee itseensä ihon liiallista rasvaa ja hillitsee rasvaisten ihoalueiden rasvoittumista, joten ihosi näyttää luonnostaan vähemmän kiiltävältä. Se vahvistaa ihon kosteussuojaa ja saa ihon tuntumaan rauhoittuneelta, kimmoisalta ja raikkaalta.

  Faktoja sinulle

  • Laskee todistetusti ihon lämpötilaa 3 astetta ja antaa iholle hämmästyttävän raikkaan tunteen.
  • Vaikka geeli on suunniteltu rasvoittuvalle ja sekaiholle, sen hellävarainen rauhoittava vaikutus tekee siitä sopivan myös herkälle iholle.
  • Ei tuki ihohuokosia. Allergiatestattu ja ihotautilääkärien testaama.

  Tärkeimmät ominaisuudet

  ARTISTRY HYDRA-V Refreshing Gel auttaa tasapainottamaan ihon rasvoittuvia ja kuivia alueita ja antaa iholle pitkäkestoista kosteutusta:

  • Hillitsee rasvoittuvia ihoalueita luonnollisilla kiiltoa vähentävillä ainesosilla.
  • Vesi Norjan vuonoalueelta antaa kuiville ihoalueille pitkäkestoista kosteutusta.
  • Kevyt geelikosteuttaja imeytyy ihoon nopeasti, joten viilentävä ja kosteuttava vaikutus on välitön.

  Käyttö

  Ainesosat

  ARTISTRY HYDRA-V Refreshing Gel kosteuttaa ihoa heti käytön yhteydessä, koska se sisältää puhdasta vettä Norjan vuonoalueelta, jonka ainutlaatuinen ARTISTRY HYDRA-V -liposomiteknologia kuljettaa ihoon. Huomaat havaijilaisen acai-marjan ja kosteuttavan liposomin kosteuttavat hyödyt, jotka kestävät koko päivän. Tuote torjuu tehokkaasti rasvoittuvan ja sekaihon haasteita luonnollisilla merestä peräisin olevilla ainesosilla, jotka hillitsevät talintuotantoa ja imevät itseensä ihon liiallista rasvaa.

  Usein kysytyt kysymykset

  Minulla on rasvoittuva/sekaiho. Eikö minun pitäisi välttää kosteuttavia tuotteita?

  On totta, että runsaasti kosteuttavat tuotteet eivät yleensä sovi rasvoittuvalle tai sekaiholle. HYDRA-V Refreshing Gel on kuitenkin toisenlainen kosteuttaja. Sen äärimmäisen kevyt geelikoostumus vähentää rasvaisia ihoalueita imemällä itseensä ihon rasvaa ja hillitsemällä kiiltoa. Samalla se vahvistaa ihon luonnollista kosteussuojaa ja antaa puhdasta kosteutusta juuri sinne ihoon, missä sitä tarvitaan.

  Miten tuote hillitsee ihon rasvoittumista?

  Luonnolliset merestä peräisin olevat ainesosat hillitsevät rasvaisten ihoalueiden rasvoittumista hellästi mutta tehokkaasti. Ne vähentävät talintuotantoa ja imevät itseensä ihon liiallista rasvaa, joten iho näyttää raikkaalta ja mattapintaiselta koko päivän.

  Mikä on kuivan ihon, sekaihon ja rasvoittuvan ihon ero?

  Kuiva iho: Lähes näkymättömät ihohuokoset, samea ja karhea iho, punaiset laikut, kimmoisuuden puute, näkyviä juonteita. Kuivattaville tekijöille altistunut iho voi halkeilla, hilseillä, kutista, ärtyä tai tulehtua. Jos iho on hyvin kuiva, se voi tulla karheaksi ja alkaa kuoriutua. Sekaiho: Sekaiho voi olla paikoin kuivaa tai normaalia ja paikoin rasvoittuvaa, erityisesti T-alueella (nenä, otsa ja leuka). Sekaihon ihohuokoset ovat laajentuneet, ja siinä on mustapäitä ja kiiltäviä kohtia rasvoittuvilla alueilla. Yleensä sekaiho ei ole kuitenkaan herkkä ja ihohuokoset eivät ole näkyviä kuivilla alueilla. Iho on usein hehkuva. Rasvoittuva iho: Rasvoittuvassa ihossa voi olla suurentuneet ihohuokoset, mikä tekee ihosta samean, kiiltävän ja paksun näköisen ja lisäksi ihossa on mustapäitä, näppylöitä ja muita epäpuhtauksia. Ihon rasvaisuus voi vaihdella vuodenaikojen ja sään mukaan. Hormonaaliset muutokset, stressi, kuumat olosuhteet ja liiallinen kosteus pahentavat yleensä rasvoittuvan ihon kuntoa.