Myös osa settiä

Replenishing Moisture Cream ARTISTRY HYDRA-V™

49,05 €
Tuotenumero: 117646
Koko: 50 ml
Määrä:

  Syväkosteuttava voide normaalille ja kuivalle iholle antaa pitkäkestoisia tuloksia kevyessä koostumuksessa.

  Mitä tuote tekee

  • Ihostasi tulee silkinsileä, koska kevyen ja nopeasti imeytyvän koostumuksen kosteuttavat vaikutukset ovat ihanteelliset.
  • Täyteläinen voide ravitsee ihoa syvältä ja sopii normaalille ja kuivalle iholle.
  • Voit käyttää sitä myös yövoiteena mille tahansa ihotyypille kosteuttamaan ihoa yön aikana.

  Miksi pitäisit tuotteesta

  ARTISTRY HYDRA-V Replenishing Moisture Cream tarjoaa täydellisen kosteuttavan koostumuksen normaalille ja kuivalle iholle. Imeytyy nopeasti ja saa ihon tuntumaan ravitulta, pehmeältä ja sileältä käytön jälkeen. Voiteen täyteläinen mutta kevyt koostumus syväkosteuttaa ihoa. Voide vaikuttaa koko päivän ajan ja antaa iholle hoitavaa kosteutusta täydet 24 tuntia.Voit käyttää ARTISTRY HYDRA-V Replenishing Moisture Cream -voidetta myös yövoiteena, jos haluat parantaa ihon kosteuspitoisuutta nukkuessasi.

  Faktoja sinulle

  • Ihon kosteuspitoisuus lisääntyy välittömästi 197 %, mikä on osoitus siitä, kuinka nopeasti tuote imeytyy.
  • Saat täyden hyödyn kosteuttavista vaikutuksista 24 tunnin ajan tuotteen käytöstä.
  • Ei tuki ihohuokosia. Allergiatestattu ja ihotautilääkärien testaama.

  Tärkeimmät ominaisuudet

  ARTISTRY HYDRA-V Replenishing Moisture Cream -voiteen täyteläinen mutta kevyt koostumus kosteuttaa ihoa välittömästi:

  • Koostumus imeytyy ihoon helposti ja sen kosteuttava vaikutus kestää täydet 24 tuntia.
  • Ihanteellinen rauhoittava voide, kun iho tuntuu kuivuneelta tai rasittuneelta.

  Käyttö

  • Käytä päivittäin puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen.
  • Hiero kevyesti ihoon.
  • Sopii myös yövoiteeksi kaikille ihotyypeille.

  Ainesosat

  ARTISTRY HYDRA-V Replenishing Moisture Cream palauttaa ihon kosteuden täyteläisen koostumuksensa ansiosta, joka on myös kevyt ja nopeasti imeytyvä. Saat sileän, kimmoisan ja hehkuvan ihon tämän rauhoittavan päivävoiteen ravitsevien ainesosien ansiosta.

  Usein kysytyt kysymykset

  Mistä tiedän, sopiiko tämä tuote ihotyypilleni?

  Ihotyypit voidaan karkeasti jakaa kahteen päätyyppiin: normaali ja kuiva iho sekä rasvoittuva ja sekaiho. Normaali tai kuiva iho on tyypillisesti kireä, hauras ja samea, siinä on pienet ihohuokoset ja hienoja juonteita ja se on mahdollisesti hilseilevä. Rasvoittuvalle tai sekaiholle ovat tyypillisiä rasvainen kiilto, suurentuneet ihohuokoset ja epäpuhtaudet. Sekaiho on kuivan ja rasvoittuvan ihon yhdistelmä. Tätä tuotetta suositellaan päivittäiseen käyttöön normaalille ja kuivalle iholle ja se sopii kaikille ihotyypeille yövoiteeksi.

  Voiko ARTISTRY HYDRA-V -sarjaa käyttää talvella?

  Kyllä, ARTISTRY HYDRA-V -sarja sopii hyvin talvikäyttöön, koska talviolosuhteet kuivattavat ihoa.

  Mitkä ovat ARTISTRY HYDRA-V -tuotteiden sisältämän Norjan vuonoalueelta peräisin olevan veden ominaisuudet ja onko se hankittu kestävän kehityksen mukaisesti?

  ARTISTRY HYDRA-V -tuotteissa käytetty vesi on peräisin jäätiköiltä, jotka muodostuivat 10 000 vuotta sitten norjalaisessa vuonossa. Asiantuntijat uskovat tämän kvartsihiekan läpi suodattuneen veden olevan puhtainta Norjassa. Vähäinen kosketus ihmisiin tekee käyttämästämme Norjan vuonoalueilta peräisin olevasta vedestä raikkaan ja puhtaan kosteutuksen lähteen iholle. Kaikki ARTISTRY HYDRA-V -tuotteet sisältävät Norjan vuonoalueelta peräisin olevaa vettä, joka antaa välittömästi virkistävää ja puhdasta kosteutusta syvälle ihon pintakerrokseen. ARTISTRY HYDRA-V -tuotteissa käytetty vuonovesi hankitaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.