Samples – Advanced Skin Refinisher ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™

5,29 €
Tuotenumero: 259799
Koko: 5 näytekortin pakkaus
Määrä:

  ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Advanced Skin Refinisher -näytepakkaus sisältää viisi näytekorttia, joista jokainen sisältää näytteen (1 ml) ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE -tuotesarjan uutuustuotteesta Advanced Skin Refinisher.

  Näytepakkaus on ihanteellinen tapa esitellä ARTISTRYn uusinta ihonhoitoteknologiaaja lisätä myyntiä. Viiden näytekortin sarja toimitetaan mustassa ARTISTRY-rasiassa. Näytteiden avulla asiakkaasi voi itse kokea Advanced Skin Refinisher -viimeistelyemulsion nuorentavan vaikutuksen, joka perustuu uusien, patentoitujen ihonhoitomenetelmien yhdistelmään. Tuotteessa yksinoikeudella käytetty Refinishing Complex, joka tekee ihosta välittömästi sileämmän ja tasaisemman.

  Kehota asiakasta esittelykäyntisi jälkeisenä päivänä käyttämään Advanced Skin Refinisher -viimeistelyemulsiota ihon puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Korosta tuotteen ihoa silottavaa ja ihon pintaa uudistavaa vaikutusta, joka perustuu ihon eri osiin vaikuttavien ainesosien yhteisvaikutukseen ja tuotteen koostumukseen, jonka on kliinisissä kokeissa todistettu pienentävän ihohuokosia ja vähentävän ihon muita virheitä.

  ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Advanced Skin Refinisher -viimeistelyemulsio on kliinisissä testeissä osoitettu vähentävän merkittävästi ihohuokosten näkyvyyttä, silottavan ihon pintaa, tasoittavan ihonväriä, parantavan ihon kosteustasapainoa ja ehkäisevän ihon rasvoittumista – välittömästi. Kahden viikon käytön jälkeen ihon virheet ovat vähemmän näkyviä ja iho näyttää nuoremmalta ja hehkuvammalta. Sekä ihon rakenteeseen että ulkonäköön liittyvät vaikutukset tehostuvat, kun tuotetta käytetään säännöllisesti.

  Koska Refinisher-viimeistelyemulsion vaikutukset alkavat näkyä nopeasti, näytekortit ovat asiakkaille erinomainen tapa kokea tuotteen teho itse.

  • Kussakin rasiassa on viisi ylellistä näytekorttia.
  • Näytekortit ovat mainio tapa esitellä ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Advanced Skin Refinisher -viimeistelyemulsion etuja.
  • Näytteet sopivat kaikille ihotyypeille ja auttavat parantamaan ihon rakennetta ja saavat ihon näyttämään ja tuntumaan pehmeämmältä ja sileämmältä.
  • Tuote sopii erityisesti niille, jotka haluavat tuloksia nopeasti. Tärkeimmät ainesosat imeytyvät syvälle ihoon 24 tunnin kuluessa ensimmäisestä käyttökerrasta.
  • Nopean vaikutuksen ansiosta asiakkaaseen voi ottaa uudelleen yhteyttä jo pian näytteen antamisen jälkeen. Tuotetta voidaan täydentää muilla ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE -sarjan tuotteilla ja muilla ARTISTRY-tuotteilla, joita asiakas voi käyttää yhdessä Refinisher-viimeistelyemulsion kanssa osana ihonhoitorutiiniaan.
  • ARTISTRYn™ tyylikkääseen pakkaukseen pakatut näytteet viestivät vaativille asiakkaille tuotteen tehosta ja laadusta.

  ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Advanced Skin Refinisher -viimeistelyemulsiota suositellaan käytettäväksi osana päivittäistä ihonhoitorutiinia:

  • puhdistus ja kasvovesi
  • hoitotuote (Advanced Skin Refinisher)
  • silmänympärysvoide
  • kosteusvoide.