Amwayn kanssa et koskaan harjoita liiketoimintaasi yksin. Saat sponsorin tuen lisäksi Amwaylta maailmanluokan koulutuksen sekä markkinointi-, tuote- ja asiakastuen.

Kaikki tuotteemme ovat lisäksi Amwayn 100 % asiakastyytyväisyystakuun piirissä. Jos sinä tai asiakkaasi ette ole täysin tyytyväisiä johonkin tuotteeseen, palauta se meille ja me annamme rahasi takaisin. Ei kysymyksiä.

Kun sinusta tulee Amwayn liikkeenharjoittaja (ALH), olet yhteydessä yli 3 miljoonaan toiseen ALH:n yli eri 80 maassa ja alueella.

Olet yhteydessä myös paikalliseen ALH-tiimiin, joka tukee ja rohkaisee sekä neuvoo sinua osana liiketoiminnallista ryhmää. Tämän tiimin oleellinen osa on sponsorisi, joka auttaa sinua pääsemään alkuun sekä samalla auttaa ja kouluttaa sinua.

Harjoitat liiketoimintaasi omillasi, mutta et ole koskaan yksin.

Amwayn tukemana voit saavuttaa omat tavoitteesi!

Asiakaspalvelu: Mikäli sinulla on kysyttävää – esimerkiksi rekisteröintiin, uusimiseen, liiketoimintaan tai tuotteisiin liittyen – asiakaspalvelumme auttaa sinua.

Markkinointi: Tuemme myyntiäsi DVD-levyjen, verkkosivujen, lehtien ja esitteiden avulla liiketoimintasi kasvattamiseksi.

Tilauksien hallinta: Sinä myyt tuotteita, me teemme loput, hoidamme esimerkiksi tilauksien hallinnan, asiakastiliesi hallinnan, ja toimitustietojen käsittelyn.

Koulutus: Ilmainen ja vapaa verkko-, video- ja kouluttajien antama koulutus, jaamme tällä tavoin tietomme miten kehittää menestyksekäs riippumaton liiketoiminta.

Päätät päämäärät itse. Päätät tahdin itse. Autamme sinua menestymään.

Tarkoittipa menestys sitten lisätulojen ansaitsemista itsellesi ja perheellesi, suurempaa itsensä toteuttamista, paremman elämän kehittämistä rakkaimmillesi tai jotakin ihan muuta, asetat itse tavoitteesi.

Liiketoiminta on omasi – johdat sitä itse.

Voit hallita liiketoimintaasi, tarkistaa volyymisi, tilata tuotteita ja uusia liiketoimintasi, kaikki tämä Amwayn omassa liiketoiminnan hallintakeskuksessasi.[maakoodi vaaditaan].

Edut