Amway uskoo, että kova työ on palkittava.

Toisin sanoen Amwayn liikkeenharjoittajien palkkiojärjestelmä palkitsee tuotteiden myynnistä sinut ja ne Amwayn muut liikkeenharjoittajat, joita sponsoroit. Ansaitset tuloja seuraavista:

  • Tuotteiden vähittäismyynti asiakkaille.
  • Kuukausittaiset suoritusbonukset, jotka ovat 3-21 % kuukausittaisesta liiketoiminnallisesta volyymistä riippuen tuottoisuudesta.
  • Kuukausittaiset ja vuosittaiset johtajuusbonukset ja muut käteispalkinnot ja liiketoiminnalliset kannustimet, jotka perustuvat sponsoroimasi ryhmän myyntiin.

Yksinkertaiset vaiheet menestykseen

Vaihe 1: Opi. Ainoa tapa ymmärtää tuotteet perusteellisesti on käyttää niitä. On tärkeää tietää, mitä nämä tuotteet voivat tehdä sinulle, kun esittelet niitä asiakkaillesi.

Vaihe 2: Jälleenmyynti. Kun tuotetuntemuksesi on parempi, huomaat, että henkilöt ympärilläsi tarvitsevat tuotteita, joita tarjoat Amwayn liiketoiminnan kautta. Vähittäismyynti on helpoin tapa saada tuloja Amwayn liiketoiminnan kautta.

Vaihe 3: Sponsori. Tuotteet voivat tarjota ystävillesi heidän etsimäänsä ratkaisua. Muille Amwayn liiketoimintamahdollisuus on erittäin houkutteleva, kun he etsivät liiketoimintaa, jonka avulla he saattavat saavuttaa tavoitteensa. Kun sponsoroit heitä, voit saada palkintoja heidän tuottamastaan liiketoiminnan volyymistä. Se on niin helppoa. Rekisteröi oma Amwayn liiketoimintasi tänään.

Miten Amway toimii