image/png;;;image.png

Vaikuttaminen

Näkyvin kampanjamme on AMWAY ONE BY ONE™ -kampanja lastenohjelman puolesta, joka on auttanut yli 8 miljoonaa lasta perustamisesta lähtien 2003. Euroopassa Amway on ollut UNICEFin (United Nations Children’s Emergency Fund) kumppani vuodesta 2001. Amwayn työntekijät ja liikkeenharjoittajat ovat auttaneet keräämään yli 6 miljoonaa euroa UNICEF-projektien tukemiseksi.

Katso Amwayn yritysvastuuraportti 2013 tästä (raportti englanniksi).

image/png;;;making_a_difference_2.png

One by One

Yrityskansalaisuus on ollut tärkeä osa Amwayn yritysfilosofiaa, siitä asti kun Amway perustettiin 1959. AMWAY ONE BY ONE™ Campaign for Children -kampanja aloitettiin vuonna 2003 ja osana tätä kampanjaa on kerätty yli 141 miljoonaa dollaria, joka on auttanut yli 8 miljoonaa lasta. Lisäksi Amwayn työntekijät ja liikkeenharjoittajat ovat lahjoittaneet yli 2,3 miljoonaa vapaaehtoistyötuntia.

image/png;;;making_a_difference_3.png

Ympäristö

Vuonna 1959 Amway aloitti L .O.C.™ (Liquid Organic Cleanser) Multi-Purpose Cleanser -yleispuhdistusaineen markkinoinnin. Tästä lähtien Amway on omistautunut ympäristöasioille, biologisesti hajoavien puhdistusaineiden avulla. Tuotteen nimi - Liquid Organic Cleanser - kertoi tästä sitoumuksesta. Omistautuminen ympäristölle on ollut yrityksellemme tärkeää alusta alkaen ja ajan myötä siitä on tullut Amwayn yritysfilosofian kulmakivi.

Vuonna 1989 yritys vastaanotti YK:n ympäristöohjelman tunnustuspalkinnon. Amwayn pääkonttori Michinganin Adassa on Wildlife Habitat -neuvoston sertifioima. Vuoteen 2014 mennessä Amway haluaa saavuttaa maailman johtavan suoramyyntiyrityksen aseman vähentämällä kasvihuonekaasujen päästöjä 25 prosentilla, kierrättämällä vähintään 95 prosenttia jätteistä, vähentämällä veden kulutusta 10 prosentilla ja kasvattamalla vaihtoehtoisten energialähteiden käyttöä 15 prosenttiin asti.

Sitoumuksemme kestäviin ympäristötoimiin säilyy vahvana ja on laajennettu koskemaan myös valmistusmenetelmiämme, kierrätystoimintojamme ja kestävän maanviljelyn tekniikoita. Amway jatkaa uudistamista, uudistuvien energialähteiden käyttämistä, lähdemateriaalien käytön vähentämistä, CFC-vapaiden aerosolien tuottamista, VOC-aineiden vähentämistä ja luonnollisten aineiden käyttämistä kaikissa tuotesarjoissa.

image/png;;;making_a_difference_4.png

Etiikka

Amway on maailmanlaajuinen yritys ja toimintaamme koskee useiden eri maiden lait. Vaikka paikalliset lait ja käytännöt saattavat poiketa toisistaan, ensisijaisena tavoitteenamme on aina säilyttää korkeimmat eettiset standardit. Liiketoimintamme eettiset säännöt ovat maailmanlaajuiset, ja usein tiukemmat kuin kyseisen lainkäyttöalueen säädökset. Kunnia on ensisijaisen tärkeä liiketoimintamme menestymiselle. Emme ainoastaa toimi, vaan toimimme oikein. Amwayn menestystä ei mitata ainoastaan taloudellisen menestyksen mukaan. Menestys on myös riippuvainen ansaitsemastamme kunnioituksesta, luottamuksesta ja uskottavuudesta. Ota yhteyttä oman maasi suoramarkkinointiliittoon saadaksesi lisätietoja liiketoimintamme eettisistä säännöistä.

image/png;;;making_a_difference_5.png

Hätäapu

Amway tukee paikallisia kumppaneita auttaakseen luonnonkatastrofien uhreja. Suuren hädän aikana työntekijämme ja jälleenmyyjämme ovat mukana auttamassa. Amway jakoi käteislahjoituksia, tuotteita ja hygieniaa edistäviä tuotepaketteja Kaakkois-Aasian tsunamin ja hurrikaani Katrinan jälkeen, sekä myös Haitin ja Japanin maanjäristysten uhreille. Amwayn hätäapuryhmä on ottanut osaa yli 25 suuronnettomuuden pelastusoperaatioon viime vuosina.

image/png;;;making_a_difference_6.png

Arvostetut työntekijät

Amway uskoo, että jokaisella työntekijällä on merkitys. Elämme tämän filosofian mukaisesti joka päivä. Toteuttaaksemme tätä filosofiaa, autamme työntekijöitämme saavuttamaan tavoitteita, täyttämään päämääriä ja osallistumaan toimialueillaan. Ihmiset, jotka työskentelevät Amwaylla, pysyvät Amwayn palveluksessa. Suurin osa työntekijöistämme ovat olleet Amwaylla töissä yli 10 vuotta ja useat ovat työskennelleet yhtiössä vuosikymmeniä. Johtavana kansainvälisenä hyvinvointi- ja kauneudenhoitotuotteita tarjoavana yrityksenä, Amwaylla on resurssit tarjota mahdollisuudet noudattaa ja ylläpitää terveellisiä elämäntapoja.

Amway Academy tarjoaa e-kursseja, verkkoesitelmiä ja henkilökohtaisia koulutuskursseja. Vuonna 2010 Amway Academy on jakanut yli 3 000 sertifikaattia kaikkialla Euroopassa.