Amwayn visio

Visiomme on yksinkertainen – työskentelemme joka päivä auttaaksemme ihmisiä parantamaan elämänlaatuaan. Saavutamme visiomme auttamalla ihmisiä kaikkialla maailmaa löytämään potentiaalinsa ja saavuttamaan tavoitteensa tarjoamalla parempia tuotteita ja mahdollisuuksia tulevaisuudelle. Jaamme kaiken maailmanlaajuisen yhteisön kanssa.

Olemme ylpeitä sitoumuksestamme korkealuokkaiseen liiketoimintaan, ihmisten ja yhteisöjen sekä ympäristöasioiden tärkeydestä meille, sillä olemme sitoutuneet toimimaan oikein sen sijaan, että tekisimme vain sen mikä "toimii".

Perustajan periaatteet

Perustajat Jay Van Andel ja Rich DeVos korostivat eettisiä ja toiminnallisia standardeja, jotka ovat edelleen yhtiön ja sen jakelijoiden kaiken toiminnan perustana. Amwayn Periaatteet on kaivettu kiveen maailmanlaajuisen päämajan edustalla: vapaus, perhe, toivo ja palkinto.

Amway tukee aina ihmisten VAPAUTTA päättää omasta tulevaisuudestaan antamalla heille aikaa ja resursseja PERHEENSÄ suojelemiseen ja hoitamiseen. Lisäksi Amway tarjoaa aina TOIVOA yksiköille ja mahdollisuuden saada PALKINNON suhteessa heidän ponnisteluihinsa.

Mihin Amway perustuu

Suhteet

Amway on perustettu suhdetoimintaan, tämä perustajiemme kumppanuudesta alkaen. Perustajaperheiden, työntekijöiden ja liiketoimintojen omistajien väliset suhteet ovat yhtiön perusta.

Vahvat ja luotettavat suhteet ovat myöskin Amwayn liiketoimintamallin tärkein elementti, sillä ne takaavat asiakkaidemme edun: mukavuus ja paras asiakaspalvelu, joka perustuu henkilökohtaisiin keskusteluihin. Perusteellisen tuotetuntemuksen ja asiakastarpeiden huomioimisen avulla liikkeenharjoittajamme kohtelevat kaikkia henkilöitä yksilöinä, oli kyse sitten tuotteista tai Amway-liiketoiminnan aloittamisesta.

Kansalaisuus

Tunnustamme jokaisen yksilön henkilökohtaisen arvon. Siksi Amway ottaa sosiaalisen vastuunsa. Uskomme vastuuseemme olla hyviä kansalaisia yhteisöissä, joissa elämme ja työskentelemme. Työntekijämme ja liikekumppanimme ovat sitoutuneet aktiivisesti kaikkialla maailmassa ja he auttavat näin vaikuttamaan asioihin.

AMWAY ONE BY ONE™ -kampanja lapsien puolesta aloitettiin vuonna 2003 ja se avulla on lahjoitettu yli 141 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria vuodesta 2003. Euroopassa Amway on UNICEFin kumppani vuodesta 2001. Amwayn työntekijät ja liikkeenharjoittajat ovat auttaneet keräämään noin 6 miljoonaa euroa UNICEFin projektien tukemiseksi.

Liiketoimintamahdollisuus

Amway tukee vapautta ja vapaata yrittäjyyttä. Amwayn liiketoimintamahdollisuus tarjoaa kaikille mahdollisuuden rakentaa oma riippumaton liiketoiminta ja menestyä omien tavoitteidensa mukaisesti. Amway tukee sen liiketoiminnan omistajia oikeudenmukaisen palkkiojärjestelmän ja laadukkaiden tuotevalikoimien avulla. Amway Academy tarjoaa e-kursseja, verkkoesitelmiä ja henkilökohtaisia koulutuskursseja. Vuonna 2010 Amway Academy on jakanut yli 3 000 sertifikaattia kaikkialla Euroopassa.

Tuotesarjat

Korkealaatuisen tuotevalikoimamme osa-alueet ovat ravitsemus, kauneus ja kodinhoito. Tuotemerkit, kuten NUTRIWAY™, ARTISTRY™, beautycycle™ tai AMWAY HOME™ edistävät henkilökohtaista hyvinvointia ja ilahduttavat kuluttajia. Amwayn liikkeenharjoittajat perustavat toimintansa niihin. Lue lisätietoa tuotemerkeistä napsauttamalla tästä