ARTISTRY™ on maailman kymmenen myydyimmän, korkealuokkaisen kauneudenhoitomerkin joukkoon kuuluva tuotemerkki*.

 

ARTISTRY™ Color -kosmetiikan avulla jokainen nainen pystyy luomaan täydellisen hienostuneen ilmeen. Sarja sisältää kattavan valikoiman meikkituotteita kasvoille, silmille, poskipäille ja huulille sekä sävyt jokaiselle ihonvärille ja kaikenikäisille käyttäjille.

KASVOT

 

 

ARTISTRY Foundation Finder

   

SILMÄT

 

HUULET

 

Osta
ARTISTRY SIGNATURE  COLOR™

   

KYNNET

 

ILMEET

   
   

TERESA PALMER

Teresa Palmer on ARTISTRY™-ihonhoito- ja -värikosmetiikkasarjojen maailmanlaajuinen kasvo. ”Pidän ARTISTRYssa monesta asiasta, erityisesti tuotteista. Ne ovat ylellisiä, hienostuneita ja nykyaikaisia, ja luotan niihin todella”, Teresa kertoo. Klassisen kaunis Teresa on dynaaminen nuori nainen ja lahjakas näyttelijä, joka ilmentää loistavasti ARTISTRY-tuotemerkin ominaisuuksia.

 

RICK DICECCA

Rakkaus taiteeseen ja hyvä värisilmä toivat ARTISTRY Global Make-Up Artist Rick DiCeccan kauneusalalle. ”Itselle parhaiten sopivien yhdistelmien löytäminen luo itseluottamusta, eikä ole mitään niin upeaa kuin itsevarma nainen”, Rick toteaa.

 

Tartu tilaisuuteen ja tee vaikutus! Pidä silmällä räätälöityjä ARTISTRY Limited Color Collection -sarjoja.

 

RAJOITETTU ERÄ: COLOR COLLECTION -SARJAT

*Lähde: Euromonitor International Limited. Kauneus- ja hygieniatuotteet 2016, Premium kauneus- ja hygieniatuotteet, alakategoria Premium ihonhoitotuotteet, maailmanlaajuisen myynnin arvo jälleenmyyntihinnoissa 2015