NUTRIWAY

NUTRIWAY™

Yksipuolinen ruokavalio voi synnyttää elimistössä välttämättömien ravintoaineiden, kuten makroravintoaineiden, mikroravintoaineiden ja kasviperäisten ravintoaineiden, puutostiloja. Näitä ravintoaineita tarvitsevat kaikki ihmiset ikään ja elämäntapoihin katsomatta. NUTRIWAY™ esittelee ongelmaan ratkaisun: Foundational Trio -setin. Se sisältää kolme toisiaan täydentävää tuotetta, jotka yhdessä tukevat ravitsemustarpeitasi. Foundational Trio sisältää seuraavat tuotteet: All Plant Protein Powder, Omega-3 Complex ja DOUBLE X™ tai DAILY.
NUTRIWAY™ Foundational Trio tarjoaa kokonaisvaltaista päivittäistä ravitsemusta!

NUTRIWAY on maailman johtava vitamiinien ja ravintolisien tuotemerkki.* Se on vitamiinien ja ravintolisien tuotemerkki, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen valikoiman ravitsemus- ja hyvinvointituotteita, mukaan lukien oleelliset vitamiinit ja kivennäisaineet, antioksidantit, yrttilisät, urheilulisät ja ateriakorvikkeet.

NUTRILITE/NUTRIWAY toimii perustajansa tri Carl Rehnborgin Kaukoidässä saamien kokemusten pohjalta ja on yhdistänyt tieteen ja kasvien luonnolliset hyödyt jo vuodesta 1934. Innovatiivinen tapamme hyödyntää tiedettä kasviravinteiden etujen valjastamiseksi hyötykäyttöön on alusta asti ollut NUTRILITE/NUTRIWAY-tuotemerkin ytimessä. Nyt voimme ylpeinä sanoa, että olemme auttaneet ihmisiä kaikkialla maailmaa voimaan paremmin ja elämään aktiivisempaa elämää 80 vuoden ajan.

* Lähde: Euromonitor International Limited; Vitamiinit ja ravintolisät, Maailman vähittäismyyntiarvo, 2013
 

.


Miksi NUTRIWAY

NUTRILITE/NUTRIWAY-tuotemerkki toteuttaa siemenestä ravintolisäksi -ajattelua ja tuo luonnon ja tieteen yhteen tasapainoisella tavalla.
Tuotemerkin perustaja Carl Rehnborg oppi ymmärtämään kasviperäisen ruokavalion tärkeyden asuessaan Kiinassa lähes sata vuotta sitten. Hänen omakohtaiset kokemuksensa ja laajamittainen tutkimustyönsä kasviperäisillä ravinteilla synnyttivät NUTRILITE/NUTRIWAY-tuotemerkin.
Vuonna 1934 tuotemerkki toi markkinoille ensimmäisen monivitamiini-, monikivennäisaine- ja kasviravintolisän Yhdysvalloissa.
NUTRILITE/NUTRIWAY-tuotemerkin taustalla on 80 vuotta tiedettä ja tutkimustyötä, ja se on maailman johtava vitamiinien ja ravintolisien tuotemerkki. (Lähde: Euromonitor International Limited. www.euromonitor.com/amway-claims)


Tiede:
• Nutrilite työllistää yli 150 tieteentekijää, tutkijaa ja kouluttajaa, ja yhtiön henkilöstömäärä on yksi alan suurimmista.
• Nutrilite tuottaa yli 15 miljardia vitamiini- ja kivennäisainetablettia ja -kapselia maailmanlaajuisesti vuodessa.
 

Luonto:
• NUTRILITE/NUTRIWAY™ on yksi harvoista kestävän kehityksen mukaisia viljelytekniikoita käyttävistä johtavista ravintolisätuotemerkeistä.
• Emme käytä haitallisia tuholaistorjunta-aineita tai kemiallisia lannoitteita, vaan annamme luonnon tehdä työnsä.
• Kestävät viljelytekniikat ovat kahdeksan vuosikymmenen ajan olleet oleellinen osa NUTRIWAY-tuotteiden kehitystä.
• Nutrilite-tutkijat ovat kehittäneet siemenestä ravintolisäksi -käytäntöä tehdäkseen NUTRIWAY-tuotteista tehokkaita, tasalaatuisia ja turvallisia.
 

Ero on kasviravinteissa.
• Hedelmien ja vihannesten hehkuvat värit ovat peräisin niiden sisältämistä kasviravinteista.
• Kasvipohjaiset ravintolisät sisältävät kasveissa luontaisesti esiintyviä kasviravinteita.
Nutriliten palveluksessa on yli 150 tieteentekijää, tutkijaa ja kouluttajaa, jotka kehittävät NUTRIWAY-tuotteiden laatua jatkuvasti.
• Nutrilite tekee 25 000 testiä kuukaudessa ja yli 500 000 laatuarviointia vuodessa taatakseen tuotteiden laadun.
 

Tämän vuoksi NUTRIWAY-tuotemerkki nousi ravintolisäliiketoiminnan kansainväliseksi johtajaksi ja johtajuus säilyy edelleen.

image/pjpeg;;;Faming new image_240x180.jpg

Viljely

Kaikki maatilamme, yli 6000 eekkeriä Washingtonin osavaltiossa, Meksikossa ja Brasiliassa, uudistavat maaperää ja välttävät kemiallisia tuholaismyrkkyjä, kasvimyrkkyjä ja lannoitteita. Ne ovat myös hyviä maailmanlaajuisia naapureita, jotka huolehtivat yhteisöstä.

Jokainen kasvi käsitellään tuntien sisällä korjuusta jotta mahdollisimman paljon arvokkaita ravintoaineita säilyisi.

image/png;;;phytonutrients.png

Kasviperäiset ravinteet

Kasvit kuivataan ja tiivistetään hienoksi jauheeksi (tiivisteeksi) hellävaraisen käsittelyn avulla. Näin saadaan säilöttyä kasvien luonnolliset ravinteet ja kasvikemialliset aineet. Vaikka jokainen NUTRILITE-tiiviste on ainutlaatuinen, ne kaikki saavat alkunsa ravinnerikkaista kasveista. Näitä tiivisteitä lisätään useisiin NUTRIWAY-tuotteisiin, koska ne tarjoavat laajan kirjon kasviperäisiä ravinteita.

image/png;;;Nutrilite Science Science.png

NUTRIWAY-tiede

Vuosia sitten perustajamme Carl Rehnborg tutki ensimmäisenä tarkkoja menetelmiä tiettyjen kasvien ravintoarvojen analysoimiseksi. Tänään NUTRILITE/NUTRIWAYn tiedemiehet ympäri maailman käyttävät viimeisimpiä menetelmiä ja teknologioita parantaakseen keinoja viljelykasvien parhaiden osien käyttämiseksi ja uusien ainesosien arvioimiseksi tuotteitamme varten. Tiedemiehemme etsivät uusia koostumuksia ja innovatiivisiä käsittelymenetelmiä, tutkivat uusia ja parannettuja tuotteita sekä ainesosia ja käyttävät korkealuokkaisia koe- ja analyysivälineitä saadakseen parhaimman mahdollisen ravntosisällön.

Jokainen NUTRIWAY-tuote on tiedemiesten, mikrobiologien, kemistien, farmaseuttien, ravitsemustieteilijöiden ja muiden teknikoiden laajojen kenttäkokeiden ja laboratorioanalyysien tulos.

NUTRIWAY-ravintolisien valmistus noudattaa hyvää valmistustapaa (Good Manufacturing Practises), vaikka tätä ei vaadita, varmistaakseen NUTRIWAY-tuotteiden turvallisuuden ja korkealuokkaisuuden. Suoritamme 25 000 laatutarkastusta joka kuukausi ja yli 500 000 tuotearviota vuosittain. 

image/png;;;wellbeing.png

Hyvinvointi

Tasapainoinen hyvinvointi ei tarkoita täydellistä terveyttä. Tasapainoinen hyvinvointi tarkoittaa terveysriskien huomioon ottamista ja nykyisen elämäntavan muokkaamista, niin että voit henkilökohtaisten valintojen avulla elää mahdollisimman hyvinvoivana. Valitse itsellesi sopiva ruokavalio, elämäntyyli, lepo ja rentoutustavat, ja valitse tämän jälkeen lisätuotteet tukemaan terveellistä elämäntapaasi. Ravitsemus ja tasapainoisen hyvinvoinnin tavoitteleminen ovat NUTRIWAY-tuotemerkin ydin.

image/jpeg;;;Power-of-5-Teaser.jpg

NUTRIWAY Power of 5 -kampanja

NUTRIWAY Power of 5 -kampanja kutsuu meitä kaikkia tukemaan lasten terveyttä ja mahdollisuuksia kaikkialla maailmassa. Kerätyt varat menevät CARElle ja paikallisille humanitaarisille järjestöille, jotka tukevat Little Bits -ravintolisien jakamista.

Lue lisää Power of 5 -kampanjasta tästä

 

image/png;;;a_c_logo_new.png

Team NUTRIWAY™

Team NUTRIWAY on maailmanlaajuinen, urheilusta kiinnostuneiden yhteisö. Yhteisön koostuu urheilun harrastajista, jotka ovat kiinnostuneita tasapainoisesta elämäntavasta.

Amwayn liikkeenharjoittajat, asiakkaat ja työntekijät ottavat osaa erilaisiin tapahtumiin Team NUTRIWAYn nimissä. Tavoitteenamme on liikunnan, urheilun ja ruokavalion edistäminen ystävien, perheen tai liikekumppaneiden kesken.

NUTRIWAY-tuotemerkki on AC Milanin, maailmanhistorian menestyneimmän jalkapallojoukkueen, virallinen sponsori. Lue lisää täältä.

Tuotemerkit

 

Väritä itsesi hyvinvoivaksi

Tämä esittely tarjoaa tietoa hyvän, tasapainoisen ruokavalion tärkeydestä. Se selittää, kuinka eriväristen ruokien syöminen saattaa edesauttaa omaa hyvinvointiasi ja kertoo NUTRIWAY™ -tuotemerkin taustoista ja sen kehittämistä kasviperäisistä ravinteista, esitellen samalla ravintolisiämme.

Lue lisää >