SATINIQUE™ on erityinen, ensiluokkainen hiustenhoitotuotemerkki, joka tarjoaa täydellisen hoitovalikoiman kaikille hiustyypeille kaikkiin tarpeisiin:

Uusi koostumus, pakkaus ja teknologia

Laboratorioissamme todistetut tulokset:

  • Smooth Moisture tekee hiuksista jopa 6x sileämmät
  • Color Repair tekee hiuksista 9x vahvemmat
  •  ja säilyttää värin jopa 45 pesukerran ajan

… sekä paljon muuta

SATINIQUE -TUOTTEIDEN AINUTLAATUINEN TEKNOLOGIA

SATINIQUEn ytimessä; luotu ENERJUVE™-yhdistelmä. Yhdistetty luonnollisesti uutettuihin kasviperäisiin ainesosiin.

ENERJUVE™ on patentoitu (patentti USA:ssa) yhdistelmä, johon Amwaylla on yksinoikeus. Se on positiivisesti varautunut yhdistelmä vahvistavia lipidejä, uudelleenrakentavaa kreatiinia, ja tasoittavaa 18-MEA:ta, joka toimii jokaisessa hiuksen kolmessa kerroksessa korjatakseen negatiivisen varauksen, joka löytyy vaurioituneista hiuksista: se läpäisee hiuksen ytimeen asti, sitoutuu  erityisesti vaurioituneisiin alueisiin, ja vahvistaa heikkoja kohtia, auttaen korjaamaan ja elvyttämään hiuksia sisältä ulospäin. Se on älykäs yhdistelmä, joka löytää itse hiusten vaurioituneet/heikentyneet kohdat, korjaten ja elvyttäen hiuksia.

18-MEA, osa ENERJUVE -yhdistelmää on luonnollinen, äärimmäisen haavoittuvainen hiusten pinnan osa, joka saa hiukset näyttämään terveiltä ja kiiltäviltä. 

               Ennen / YHDEN hoitokerran jälkeen

Yli 80% siitä katoaa yhdellä hiusten värjäyskerralla ja sitä ei muodostu lisää luonnollisesti.
ENERJUVE auttaa palauttamaan 18-MEA:n, joka ylläpitää hiusten silkkisyyden ja tekee hiuksista helpot kammata:

Tutkijat ovat selvittäneet, että hiuksilla on negatiivinen varaus silloin, kun ne ovat vaurioituneet. Nämä vauriot tekevät hiuksista heikot, pörröiset ja elottomat.

Amwayn yksinoikeudella omistama ENERJUVE™ korjaa vaurioituneista hiuksista löytyvän negatiivisen varauksen.  ENERJUVE hoitaa monia hiusvaurioiden oireita ja toimii monella eri tasolla, muuntaen hiukset ja tehden niistä terveemmän näköiset ja eloisammat kuin koskaan aikaisemmin

HUOLELLISESTI VALIKOITU YHDISTELMÄ KASVIPERÄISIÄ AINESOSIA JA RAVINTEITA

 

SATINIQUEN™ tutkijat yhdistivät ravitsemuksellisen ja kauneuden asiantuntemuksensa sisällyttääkseen innovatiivisia ainesosia huolella valikoitujen kasviperäisten ainesosien ja ravinteiden muodossa hiusten hyvinvointia edistäviin tuotteisiin.

Huolella valikoidut kasviperäiset ainesosat ja ravinteet korjaavat, uudistavat ja elvyttävät hiusten erityisiä tarpeita

 

TUOKSU

Aistikokemus kaikilla eri tasoilla. Tietoisesti kehitetyt tuoksut

Vaikka hiustenhoitotuotteiden asiakkaat etsivätkin tuloksia, jotka perustuvat hyötyihin, tuoksuilla on myös merkittävä rooli: tuoksu vaikuttaa käyttökokemukseen kokonaisuudessaan, ja siitä syystä SATINIQUE™ -tuotteiden tuoksut kehitettiinkin tarkoituksella ja tietoisesti.

Kaikkia SATINIQUE -tuotteita tehostavat huolellisesti valikoidut hedelmäiset ja kukkaiset tuoksut, jotka parantavat käyttökokemusta ja herättävät aistit täyteen loistoonsa. SATINIQUE -tuotteilla on kolme nimikkotuoksua – jokainen näistä on erityisesti kehitetty tietyille tuotteille.

ELOISA, ROHKEA PAKKAUS JA VÄRIMAAILMA

SATINIQUE™-tuotesarjan jäsentyy eloisien, rohkeiden värien ympärille, minkä ansiosta täydellisesti yhteensopivien tuotteiden löytäminen on helppoa.

Värimaailma on energinen ja vahva – heijastellen SATINIQUEn lupausta palauttaa hiusten elinvoima.

Smooth Moisture

Extra Volume

Color Repair

2 in 1

Anti-Hairfall

Anti-Dandruff

Styling

Treatment

LOOK IT:

SUORITUSKYKY

Kaikki saa alkunsa ulkoa sisälle päin. Uusi SATINIQUE™ ja sen uusinta uutta edustava ENERJUVE™ -yhdistelmä korjaa ja elvyttää hiuksiasi palauttaakseen niiden positiviisen, energisen ja terveen ulkonäön. Aktiiviset kasviperäiset ainesosat ja ravinteet tekevät sinusta ja hiuksistasi kauniimmat kuin koskaan aikaisemmin.

LOVE IT:

KOKEMUS

Nauti siitä mielihyvästä, jonka saat, kun näytät hyvältä. Hemmottelevat koostumukset, joita korostavat SATINIQUEn kolmea uutta ainutlaatuista tuoksua, saattavat hiuksesi ja aistisi täyteen kukoistukseensa. Aromaattiset hedelmät ja raikkaat kukkaistuoksut tarjoavat kokemuksen, joka hemmottelee kaikkia aisteja.

LIVE IT:

TEHO

SATINIQUEn energia ja elinvoima muuttavat sinut sisältä ulospäin, kun hiuksesi vihdoin kuvastavat hyvinvointiasi. Tunnet olosi energiseksi ja olet valmis kohtaamaan päivän täynnä itseluottamusta ja hyvää oloa, jolloin kauneutesi säteilee ulospäin. 

LISÄMATERIAALIA