11,28 € / 1 litra
Määrä:

  L.O.C™ Multi Purpose Cleaner on ensimmäinen teollisesti valmistettu biohajoava kodin puhdistustuote.* Se poistaa vaivattomasti lian ja tahrat ja tekee kodistasi hygieenisen puhtaan. 

  Miksi pitäisit tuotteesta 

  Kodin pitäminen turvallisena ja puhtaana on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Onneksi perusteellinen siivoaminen on helppoa L.O.C Multi Purpose Cleaner -puhdistusaineella. Tämä yleiskäyttöinen puhdistusaine selviää liasta ja tahroista kaikilla pestävillä pinnoilla ja tekee kodista puhtaan ja hyväntuoksuisen. Voit myös olla varma, ettei L.O.C Multi Purpose Cleaner -tuotteen mukana tule kotiisi mitään haitallista, koska ainesosat ovat peräisin luonnollisista lähteistä, eikä tuote sisällä fosfaatteja, väkeviä happoja tai klooria. Lisäksi tuote on täysin biohajoava. 

  Hyvä tietää 

  • Tekee siivoamisesta vaivatonta eikä jätä pinnoille jäämiä luonnosta peräisin olevien mutta erittäin tehokkaiden ainesosien ansiosta. 
  • Mukana Amwayn BIOQUEST FORMULA™, joka perustuu luonnon aktiiviaineisiin, jotka eivät vahingoita ympäristöä. 
  • Sopii kaikille pestäville pinnoille. 
  • Ei tarvitse huuhdella Puhdista, ja valmista tuli! 
  • Turvallinen koostumus on ollut perheiden tukena jo yli 50 vuotta. 
    

  Käyttö: 

  • Lisää ämpäriin 30 ml L.O.C Multi Purpose Cleaner -puhdistusainetta viiteen litraan vettä. 
  • Pese pinnat ja anna niiden kuivua. Ei tarvitse huuhdella. 
  • Pienten alueiden suihkepullopuhdistamista varten voit sekoittaa 50 ml L.O.C Multi Purpose Cleaner -tuotetta 450 ml:aan vettä Amway-suihkepulloon. Suihkuta pinnoille ja pyyhi kuivaksi. Huuhtelu ei ole tarpeen, mutta muista käyttää suihkepulloon sekoitettu puhdistusliuos 30 päivän kuluessa.  
  • Monikäyttöistä puhdistusainetta voi käyttää myös käsien hygieeniseen pesuun. Käytä laimentamatta ja pese ja huuhtele kädet. 

  * L.O.C. Multi-Purpose Cleaner -tuotteen koko koostumus on biohajoavuustestien mukaan biohajoava, eivät pelkästään pinta-aktiiviset aineet, mitä EU edellyttää. 

  Perustuu Verify marketsin tutkimukseen 2021.

  Edeltävien väittämien osalta biohajoavuus määritellään seuraavasti: Materiaalien kyky hajota luonnosta löytyviksi elementeiksi – vedeksi, hiilidioksidiksi ja mineraaleiksi – kun ne altistetaan auringonvalolle, vedelle ja mikrobeille.

  L.O.C.™-yleispuhdistusaine

  Ainesosan nimi CAS-nro Yleisnimi
  Water 7732-18-5 Vesi
  Sodium Laureth Sulfate 68585-34-2 Anioninen pinta-aktiivinen aine
  C10-16 Alcohol Ethoxylate 68002-97-1 Ioniton pinta-aktiivinen aine
  Cocamidopropylamine Oxide 68155-09-9 Amfoteerinen pinta-aktiivinen aine
  Sodium Chloride 7647-14-5 Pöytäsuola
  Citric Acid 77-92-9 Orgaaninen happo (pH:n säätö)
  Fragrance Proprietary - see IFRAorg.org Hajuste
  Methylchloroisothiazolinone 26172-55-4 Säilöntäaine
  Methylisothiazolinone 2682-20-4 Säilöntäaine
  VAROITUS. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen
  voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.
  Säilytä lasten ulottumattomissa.