1 283,56 €
(Näytä kaikki)
Määrä:

  Perhepakkaus sisältää aloitus- ja peruspakkauksien osat. Käytössäsi on täydellinen sarja keitto astioita, joilla voit valmistaa terveellistä ja ravinteikasta ruokaa päivittäin.
  1 litran kattila ja kansi Sopii ihanteellisesti vihannesten, hedelmien, munaruokien, vaniljakastikkeen, puurojen, lastenruokien, kuorrutteiden ja kastikkeiden valmistukseen sekä suklaan sulattamiseen ja ruoan lämmittämiseen.
  4 litran kattila ja kansi Sopii ihanteellisesti keittojen, pastaruokien, pataruokien, kokonaisen kanan ja suurikokoisten vihannesten kypsennykseen. Kun käytät kattilan kanssa pientä kupukantta ja 4 litran höyrykeitintä sekä pinoamistekniikkaa, voit höyryttää monenlaisia vihanneksia.
  4 litran höyrykeitto-osa Voidaan käyttää yhdessä 4 litran kattilan kanssa höyryttämiseen tai lävikkönä vihannesten ja hedelmien huuhteluun.
  Kaksitoiminen upotettava höyrykattila Tätä monikäyttöistä lisävarustetta voidaan käyttää vesihaudekattilana 4 litran kattilan kanssa. Sopii kakkujen, vihannesten, vanukkaiden, kastikkeiden sekä makaroni- ja munaruokien valmistukseen. Voidaan käyttää myös tarjoiluastiana.
  Pieni paistinpannu ja kansi Sopii ruokien hauduttamiseen ja ruskistamiseen sekä hedelmä- ja vihannesruokien valmistukseen.
  Suuri paistinpannu ja kansi Käytä paistinpannua paistamiseen tai ruskistamiseen pienessä määrässä öljyä tai hauduttamiseen. Tällä paistinpannulla saat myös paisteihin, paloiteltuihin lintuihin tai muihin liharuokiin maukkaan maun ja kauniin ruskean pinnan öljyä käyttämättä.
  Pieni kupukansi Pieni kupukansi soveltuu suurten aineksien, kuten kokonaisen kanan kypsennykseen. Se soveltuu myös pinoamiseen, ja ylösalaisin sitä voi käyttää myös pannunalusena tai tarjoiluastiana.
  3 sekoituskulhoa ja kannet Ruostumattomasta teräksestä valmistetut 1, 2 ja 3 litran sekoituskulhot ja muovikannet. Soveltuvat ruokien sekoittamiseen ja marinointiin.

  Jos kansi juuttuu keittoastiaan tai työtasoon

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Earum, enim? Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Rem iure fugit aspernatur consequatur doloremque esse nihil voluptatem tempore, optio deleniti.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Perferendis adipisci architecto soluta quae eos temporibus ex. Temporibus itaque, facere repellendus labore nemo soluta autem, quibusdam laboriosam, enim aut fugit optio!


  Lorem ipsum dolor sit.

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
  • Eius enim unde nesciunt eaque minima.
  • A dignissimos harum quae impedit autem!